Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 szep 07, 11:04:25 » |
|
na máris kint a manga és nagyon ütött hogy mi is az a Ryuuzetsu land... Nagyon kész egy fejezet rég nevettem ennyit
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #121 Dátum: 13 jan 11, 10:08:39 » |
|
Úgy tűnik, a Bastian által linkelt spoiler alapján, hogy Kagura Shimon miatt pikkel Gérard-ra. De ennyi képből nem igazán lehet még bővebbet levonni. Az utolsó képen valaki éppen "vért ad", amitől mindenkinek szétfordul az arca, Gérard meg pókerarcot tol... kíváncsi leszek az előzményekre.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #122 Dátum: 13 jan 11, 10:14:19 » |
|
Biztos vagyok benne, hogy a Kagura és Simon közötti kapcsolatot valaki már felvetette, arra a kérdésre, hogy miért gyűlöli Kagura Jellalt. Nem tudom ki volt, de gratulálok neki. Úgy tűnik Kagura előrántja a kardját, majd jön a véradás. Ha Erza lenne az túl könnyű lenne, ha Kagura magával végezne, az sem lepne meg. Lehet Ultear lép elő a semmiből és elmagyarázza Kagurának a történteket. Ebből adódóan ő megy a véradásra... de ez csak a következő héten derül majd ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 10:14:56 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #123 Dátum: 13 jan 18, 09:31:49 » |
|
A spoiler képeket nézve megint nem lesz kihagyva a fanservice (csak kár hogy lányként a női karakterek pucér testétől nem vagyok elájulva xD) és végül tényleg Kagura lett az aki leszúrt csak egy picit később Viszont tényleg lassan Erza lesz a Föld sárkányölő, ráesik egy nagy adag szikla, majd bele hal aztán nyal egy kis földet, talpra áll és neki esik a tigrisnek
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #124 Dátum: 13 jan 18, 09:50:59 » |
|
Mit is mondhatnék a képek alapján? Rosemary, valószínűleg a település lesz, ahol Simon, Kagura és Erza gyerekként élt a Mennyország Tornya előtt. Minerva ennél messzebb nem mehetett volna. Milliannával kíváncsi vagyok mit akar majd? Élő pajzsnak használja mégis? Tényleg jön a Nakama Power Uppal kombinált, haraggal fűszerezett, Super Tsuchiryū (Föld Sárkány) Cheatania-jin 5. Remélem más helyszínre ugrunk...
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #125 Dátum: 13 jan 18, 11:58:20 » |
|
Úgy látszik, hogy Kagura és Erza majd összefog, mert végre rájött Kagura, hogy mit is tett érte Erza a múltjában, jó volt látni Bastian: Rosemary-vel kapcsolatban lehet igazad lesz
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #126 Dátum: 13 feb 01, 10:35:07 » |
|
Na úgy néz ki tényleg béka a fejezet címe. Pedig visszatérésnek vélte hitem
Meglepődtek egy kicsit süsük híre hallatán Reakciótól döbbent lett maga a krónikás
Gazsitól szép kis fejmosást kap Rózsi, Béka a barátod! Szívedből ne hagyd elorozni!
De Vadócka árnyéka meg külön életet él, Gazella vadászatra biztatja mesterét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 10:36:03 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #127 Dátum: 13 feb 01, 10:46:39 » |
|
Annyit fűznék csak hozzá, hogy a jövőheti fejezet címe: Gajeel vs. Rogue Az árnyék jól látom és azt mondja, hogy Kishishishi? Ki lehet az? (Ezt ne vegyétek komolyan) Shiro: A Kishishishi az Moria nevetése, és csak poénnak szántam, lévén árnyékról van szó. Hogback nevetése azt hiszem a Fosfosfos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 11:10:25 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #128 Dátum: 13 feb 01, 11:01:20 » |
|
Sajnálom, azt felfedezni nem leltem. Az előzetesek alapján vélekedtem.
Melyik képen van Hougback nevetése? Mert az árnyéknak csak ennyi a felelése: Az árnyákod vagyok én Ha Gazellát szándékozni megöléd Az erőt hozzá megadém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #129 Dátum: 13 márc 22, 12:11:04 » |
|
324. spoiler
Azta... o.O Úgy tűnik, csak rossz arc lesz Jövő Rogue. Bár... a magyarázata azért még érdekelni fog, mivel az Elsötétülés kapuhoz elvileg egy csillagmágus kell, és... na innentől nem tudjuk. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 13 márc 22, 14:20:34 » |
|
Nagyon régóta ez az első fejezet ami valóban tetszett, remélem ezen a vonalon folytatódik tovább a sorozat, és többen is csatlakoznak mai "főszereplőnkhöz"
El tudnék képzelni pár vicces dolgot a sárkányokkal, jó lenne ha kapna valami "darkosabb" felhangot a sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #131 Dátum: 13 jún 07, 16:49:11 » |
|
Szerintem nem fog csatlakozni senki Gray hez,mert ugyis valaki valahogy visszahozza
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #132 Dátum: 13 jún 14, 11:20:05 » |
|
Már majdnem sikerült meglepődnöm, már majdnem Végül a C opció győzött, amire sokunk számított. Csalódott vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 11:22:43 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 13 jún 14, 11:27:47 » |
|
Nem akarok senkit sem megsérteni, de aki másra számított ... az örök optimista
Fogadni mernék arra, hogy Ultear is életben marad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 11:28:18 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #134 Dátum: 13 jún 14, 11:36:43 » |
|
Én még várom azt a szomorú jelenetet ahol elsírták magát a szerkesztők xD eddig jóvolt de ezzel a fejezettel kicsit csalódottab vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|