Bastian
|
|
« Válasz #90 Dátum: 12 júl 20, 13:09:04 » |
|
A lényeg, hogy megvan a 8 pont A többit meg várom angolul, de mint említettétek, így is le lehet vágni a dolgokat + Gajeel tisztára Soulra emlékeztet a fejpántjával, vagyis menő az új külseje
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 20, 13:14:35 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
johne1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 12 júl 20, 16:35:30 » |
|
nem hinném hogy ezt 2 fejezet alatt lezavarná mashima vagy eléggé csalódott lesz a rajongók többsége, én inkább 3-4 fejezetre tippelném ezt a mérkőzést mert az egész arc-nak az eddigi leginkább várt csatája lesz most
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #92 Dátum: 12 júl 20, 17:17:46 » |
|
ÁÁÁÁÁÁÁHHHH ez nagyon ütős fejezet lett Erza nézése most kivételesen engem is megijesztett Viszont mintha Rouge megint nem kapott volna szerepet, oké a végén mikor bevonultak oda rajzolták de hát na azért kíváncsi lennék az ő gondolat menetére is.
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #93 Dátum: 12 júl 27, 11:17:36 » |
|
Ez a 293. fejezet RAW-ja még csak 5 kép volt de elég gyorsan lerendezhette a jelenetet mashima...nem? Blue pegasus vs quatro kutyulikból szerintem látunk valamit de a mermaid heel vs lamia scale? Kicsit többet is mutatnak remélem. De végre eljött amire vártunk. Natsu & Gazille vs Sting & Rogue. Nagyon izgalmasnak ígérkezik ez a csata. És egy sárkány is megmutatta magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 12 júl 27, 11:31:46 » |
|
Most akkor ennyivel le van rendezve a másik négy csapat csatája? Nem mintha bánnám... Csak fura, de végülis így egy csomó szabad mozgást ad a fillerezőknek... A lényegtelen harcokkal nem húzza az időt és csak a lényeget mutatja, a sárkányölőket. Ez tetszik. Arra számítottam, hogy minimum eltelik 4 rész a többi csapattal és az 5. rész, tehát a 297. végén meg belekezdenek a sárkányölősbe. De ez a fogás tetszik. Most 1 hónap felesleges harc helyett nézhetjük egy hét múlva a lényeget. Lehet Mashima azért fogta ilyen kurtára, mert még mindig nem tudja megvalósítani ezt a 4 sárkányölős harcot és kell neki az idő. De az is lehet még nincs teljesen beszkennelve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 11:33:29 írta Serpens92 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #95 Dátum: 12 júl 27, 12:18:10 » |
|
Már nem is csodálkozom, Stingen, ha más Pszichológiának hívták a sárkányát. (mármint ha övé a fehér)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 12:19:00 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #97 Dátum: 12 júl 27, 13:05:14 » |
|
Hogy érted, hogy Igneel? Ott Sting és Rouge sárkánya van. Habár ha jól számolom, lesz ott még két oldal a sárkányokról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 12 júl 27, 13:10:30 » |
|
nem beszélem a nyelvet így csak a vulkanikus területet és a fekete sárkány formát raktam egybe és táplálom a reményt, hogy az Igneel De ha azt mondod, hogy szöveg szerint van említve, hogy az a fehér sárkányt akkor lehetséges, hogy igazad van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #99 Dátum: 12 júl 27, 13:23:43 » |
|
Mivel Sting kezdia dumát, így gondolom az Sting sárkánya.
Fehérsárkány: Pszichológia (Paisurogia) Árnyéksárkány: Sukiadoramu
Amita sárkány mond: (vannak nehezen kivehető írásjelek, így nem biztos, hogy nem téves) A magadfajta késztetést érez magasabbra törni mint egy sárkányölő De megmutatom neked, hogy egy embernek felülmúlnia egy sárkányt csak egy álom csupán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 13:24:36 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
baton
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 12 júl 27, 16:29:40 » |
|
Már most pár oldal után imádom ezt a fejezetet^^ remélem hamar kijön angolul és amgyarul is hogy elolvashassam Igazán érdekesnek ígérkezik.. és végre némi hír is lehet/van a sárkányokról:P s persze a sárkányölők harca..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kék villanás
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 12 júl 30, 15:33:21 » |
|
mivel a 101.edik fejezetben megemlítik hogy grandine és igneel is ott lesz a sárkánykirály ünnepén úgyhogy már rohadtul várom hogy mi lesz a végkifejlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 12 aug 09, 21:53:37 » |
|
A héten lesz 295? Mert Naruto pl. nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #103 Dátum: 12 aug 09, 22:47:03 » |
|
Elvileg nem lesz semmilyen manga a héten. A Mangastream és a Mangahelpers is ezt erősítette meg. Igazából az ünnep jövő héten lesz, de mi mindig 1 héttel korábban megkapjuk a fejezeteket minden mangából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 22:55:02 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 12 aug 09, 22:50:32 » |
|
Akkor ezért is dobott meg minket Masima ennyi lappal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|