Lew
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 jún 22, 12:42:28 » |
|
A nyitóoldal alapján csak én asszociáltam egyből pedomacira? xD
Nem hiszem el hogy az egyik kedvenc szereplőm így elverik >< Azt akarom hogy Wendy nyerjen >< Gyerünk kislány !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 jún 29, 15:51:43 » |
|
Hát a spoilerek alapján döntetlennek néz ki a mérkőzés. Mindkét versenyző kimerültnek tűnik és fogadok, hogy összeborulnak. Ami viszont jobban érdekel azok a színes képek. Úgy tűnik visszahozzák Racert, Cobrát, Angelt és Midnightot az anime fillerbe. Ennek nagyon örülök :,)
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 jún 29, 16:01:43 » |
|
Racert , hogy azt hittem meghalt . Amúgy jónak tűnik a fejezet .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 júl 06, 15:38:36 » |
|
Ebbe a részbe aztán sok dolog történik. Túl sok vegyes érzelmek vannak. Félelem, gyűlölet, sírás, boldogság meg büszkeség érzet.....ez sok szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 júl 06, 16:14:03 » |
|
ez Yukino akar lenni? http://mangateers.com/manga/fairy-tail-raw/290/20/átállt a sötét oldalra? szerk1 jó lenne tudni az öreg mi a fenét mondhatott, hogy csak úgy elmehetett Gerard
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 06, 16:14:58 írta Serpens92 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 júl 06, 16:17:18 » |
|
Hogy sok érzelem történik az még egy dolog, de Evergreen és Elfman csak össze lesz hozva egymással
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 júl 20, 10:19:40 » |
|
Ez a rész jó volt. Szerintem mindenki nagyon várja már a nagy sabertooth vs Fairy tail ( összevont A és B csapat ) harcát. Ha jól láttam akkor: Fairy tail vs Sabertooth ( 100% ) Lamia scale vs Mermaid heel Blue pegasus vs Qautro kutyulik Na és az a sárkány a kép végén meg az az ember. Áh ez nagyon jó lesz. Alig várom angolul már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 júl 20, 10:38:31 » |
|
Ahogy Lucyn láttam, meglett az a 2. hely A fejezet meg királynak tűnik, illetve a következő lesz az.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 júl 20, 10:51:57 » |
|
A mágia játékok a sárkánykirály ünnepe, nem kicsit zsír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 júl 20, 10:59:55 » |
|
Na ehhez nem kellett angol felirat , így is megértettem a lényegét a képekből . Ahogy láttam összevonták őket , és pont úgy ahogy gondoltam a Sabertooth vs. Fairy Tail harcra leszek kíváncsi mert pont ezt a felhozatalt akartam látni . Remélem azért Lucy-t őrizni fogják ha már úgy is tudják , hogy el akarják rabolni . Az a sárkány a végén szerintem 90% hogy Acnologia és aki védekezik az Natsu (?) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volcaz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 júl 20, 11:24:37 » |
|
Szerintem ez megint nem volt nagy szám, a fele abból állt, hogy mindenki csúnyán néz, a FT összevonását meg már eddig is lehetett sejteni, de még a csapat összetételében sincs semmi meglepetés. Én jobban örültem volna Mirának Erza helyett, de végül is mindegy. A következő fejezetek viszont elég ütősnek néznek ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 júl 20, 11:32:17 » |
|
Szerintem nagyon jó volt a fejezet. Bár a többi még jobb lesz. Mistgun is a lelátóról figyel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
johne1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 júl 20, 12:18:51 » |
|
Ez is egy jó fejezet lett, azon gondolkoztam hogy most ha Luxus eléggé bepipul elnyomna egy Fairy Law-ot az elég troll lenne Mashima részéről mindenki várja a nagy csatát erre ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 júl 20, 12:35:55 » |
|
Ahogy elnéztem jó fejezet lesz de azért se nézem meg majd csak az angolt =D ááá alig bírom visszafogni magam ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 12 júl 20, 13:04:12 » |
|
most a következő 2 fejezet tuti erről a csatáról fog szólni ezalatt szerintem Lucyt elrabolják majd a 295, 296-ra jut valószínű a többi céh csatája:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|