Lew
|
|
« Válasz #45 Dátum: 12 máj 25, 20:35:22 » |
|
Az az egész oldalas Erza kép Photoshoppért kiállt :O Nagyon menő.
Úgy látszik erza valahányszor használja a szövet ruháját az minden alkalommal egyre jobban szétszakad a melleinél xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #46 Dátum: 12 jún 01, 17:01:39 » |
|
Na mit mondtam hogy lesz fairy glitter? Tudtam előre . Bastian: Nem sok mindent lehet kivenni a részből de ha jól látom akkor valami miatt kana csak használja azt. Vagy még a program van ( az a 100 szörnyes ) vagy tolja valakivel a harcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #47 Dátum: 12 jún 01, 17:19:43 » |
|
A múltheti fejezetet csak feldolgoztam, de a hetit, hogy fogom? Mavis megint betolta a "Fairy Tail sikeréért mindent arckifejezést" és szívfájdalom nélkül odaadta Kanának a Fairy Glittert.... már megint. Nevetséges a dolog és ez szerintem már szánalmas húzás volt. Pedig Kenton, te már előre tudtad, hogy ez lesz. Egyébként szerintem még mindig szörnyeznek valószínűleg esélyegyenlőség kedvéért, de a Fairy Tail-A megkapta a 10 pontot. A következő fejezet címe meg ? vs. ? szóval az már tutira harc lesz, lehet ez is az már. Update: MPF= Magic Power Finder, és a Következő fejezetben Laxus vs. Arukusei(Alexay) vagy a nyúl vagy a maszkos Raven Tail tag. A nyúl érdekesebb lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 17:33:36 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #48 Dátum: 12 jún 01, 17:40:55 » |
|
Bastian: Ezt honnan veszed mert extra pillantást vetettem a spoilerekre de nem találtam amit mondtál... . Kínai ez nekem vagy japán de akkor se értem. Kana szerintem ezután mindig alkalmazhatja amivel elég táp lenne .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #49 Dátum: 12 jún 01, 17:45:09 » |
|
A Mangehelpers Fairy Tail topikjában elég sokan értik a szöveget, ők szolgáltatják az adott információkat. Ha Arekusei a nyúl lesz, akkor tuti dobok egy hátast
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 17:47:03 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #50 Dátum: 12 jún 01, 21:38:12 » |
|
Nem hiszem h a nyúl lenne az, inkább az a maszkos fickó, a nyuszi komának tuti vmi nyúllal kapcsolatos neve lesz
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #51 Dátum: 12 jún 01, 23:09:48 » |
|
Gyerekek! Csak annyit mondok, hogy akkora troll momentum fog következni, hogy csak na. Holnap/Ma mikor kijön a fejezet érteni fogjátok: 9999
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 23:10:40 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #52 Dátum: 12 jún 01, 23:41:35 » |
|
Júj igazad lett bastian . Tényleg mekkora már ez . 9999...ez nem semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 12 jún 02, 09:24:54 » |
|
Ahogy elnézem a raven is megtalálta a következő célpontját, csak gildartz meg ne tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #54 Dátum: 12 jún 08, 11:43:02 » |
|
Hm...ez a rész nagyon jó lesz . Milliana szerez 10 pontot a quatro ellen. Sabertooth is a blue pegasus ellen. Laxus megy a....khm...nos...a saját apja ellen? Érdekesnek bizonyul a hologrammok miatt is. A lamia kapja a Fairy tail A-t??? Komoly lesz mert szerintem wendy megy .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 jún 08, 11:48:04 » |
|
Még a Raven bevonulásánál éreztem azt, hogy a maszkos Ivan lehet, de ugye láttuk, hogy ott ült a lelátón, ezért elvetettem a dolgot. Egyébként nagyon tetszik ez a csavar, mert teljesen szabályos, ugyanis nincs megtiltva, hogy céhmesterek ne vehetnének részt. Ivan mágiája meg valamilyen másolatokat alkotó mágia. Anno Gajeelal is egy kis papírfecnin keresztül beszélt még a Fairy Tail csatája arcban. Vajon jön-e a Shelia vs Wendy avagy megtörténik a Gray vs Lyon leszámolás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 jún 08, 11:52:50 » |
|
Kiigazítalak mert a céhmesterek részvétele megvan tiltva a versenyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 jún 08, 11:57:16 » |
|
Igazad van rini, tévedtem. Akkor kíváncsian várom a magyarázatot... Megjegyzés: Ha Macao maradt volna a mester, akkor Makarov nyugodtan indulhatna Érdekes, hogy Millianna ilyen könnyen nyer a Quatro Kutyulis Seemes ellen, holott neki van a legnagyobb támadóereje a guidebook szerint a csapatból. Bacchusét nem ismerjük. Ráadásul a Quatro Kutyulik elég gyengék és még így top 8 céhbe benne vannak. Gray meg milyen pipa, hogy Rufus jobban nyomja az alkotó mágiát , mint ő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 12:06:24 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 jún 08, 13:36:46 » |
|
Honnan veszitek hogy Ivan a maszkos csávó? Megnéztem a spoiler képeket de nem derül ki belőle. Inkább arra tippelnék hogy ez valamilyen Geminiéhez hasonló mágia lehet.
Milliana igen is erős =) Amikor először láttuk olyan mágiát használt ami blokkolta az ellenfél mágiáját. Lucy és erza ellen is használta. Ha valakit eltalál azzal a cicás ostorral és körbe tekeri vele nem tud varázsolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 13:39:33 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 jún 08, 13:59:29 » |
|
Onnan vesszük, hogy Ivan a maszkos csávó, hogy konkrétan az Alexei néven ismert maszkos ember nem is létezik. Ha jól megnézed a spoilert látszik, hogy a közönség azt az illúziót látja, hogy Laxus és a maszkos harcolnak, miközben már az egész Raven Tail lent sorakozik Laxusszal szemben. Ekkor a maszkos felfedi magát, és hopp Ivanka van a színen. Nem Milliannát szóltam le, mert tisztában vagyok a mágiasemlegesítő erejével Csupán a Quatro Kutyulik lealázása nem tetszik. Bacchuson kívül az eddigi teljesítményük majdnem egyenlő a nullával. Remélem még mutatnak valamit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 14:06:18 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
|