Chakra
|
|
« Dátum: 10 ápr 20, 21:35:53 » |
|
Várjuk a 182. fejezet spoilereit eme topicba. A kommenteket kéretik a szomszédos témába írni. Köszönjük. Aki itt kommentál, egy hétre kitiltjuk. Kérünk mindenkit aki spoilert talál a neten, mostantól minden hozzászólása elejére szerkessze be a lentieket. Amennyiben nincsenek a hozzászólás elején a felsorolt dolgok, törlésre kerül a post. Hitelesség ellenőrzés: * Forrás: ide írd, hogy honnan származik az információ Szerző: Ha egy másik fórumról szerezted az infót, ide írd annak a tagnak a nevét, aki írta.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 szep 14, 22:18:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 nov 03, 20:53:53 » |
|
Király nekem tetszik, bár annak örülök, hogy jól elhúzzák ezt az Oreción Seis szálat
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 nov 06, 22:51:04 » |
|
Forrás: mangahelpers Szerző: ghostexiled és ő Kravmaga-tól tudja Grimoire heart is fully introduced and their first match up against FT is a 2V2 involving team levi.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 feb 27, 11:18:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 27, 11:21:42 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 feb 28, 12:45:13 » |
|
Moderátor: A "hitelességet", "forrást" és "szerzőt" kihagytad. Legközelebb írd oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 márc 05, 19:22:50 » |
|
225. Fejezet Spoiler: Verification:Confirmed Source:http://www.mangahideout.com Credits: Luffy-kun Spoiler képek a linkre kattintva érhetőek el: http://www.mangahideout.com/content.php/74-Fairy-Tail-225-SpoilersNa a dagadék is megmozdult biztos fánkot ígértek neki:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 11:40:48 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 márc 15, 11:41:49 » |
|
226. fejezet Spoiler: Hitelesség: IgazolvaForrás: http://mangahideout.comSzerző: Luffy-kun http://www.mangahideout.com/content.php/105-Fariy-Tail-226-SpoilersLucyt megint előnyös helyzetből mutatják és úgy tünik csapatmunka lesz Natsuval. Kár hogy a katasztrófa beárnyékolja a fejezetet Szegények Japánok imádkozom értük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 márc 15, 23:07:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 márc 21, 18:14:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 márc 25, 17:38:22 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 17:42:24 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 ápr 01, 17:36:15 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 11:08:19 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 ápr 09, 11:06:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 ápr 16, 17:08:22 » |
|
Spoiler még nincs de a manga 26. kötetének borítójával szolgálhatok. Rajta az összes rokon és a háttérben pedig a két Titán. Nagyított változat hogy jobban lehessen mindent látni , ez sajnos a minőség rovására ment. Ja és Zancrow Super Saiyan. Azuma meg Hippi és golfózó keveréke(Zöld felső és narancs nadrág fehér cipővel, nagyon fura).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 16, 17:45:59 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 ápr 17, 09:14:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 09:15:49 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
|