Sziasztok
Idáig csak olvasgattam , mind a fórumot , mind a mangát
Viszont mostanság kedvet kaptam , hogy a véleményem is kifejtsem a olvasatokkal kapcsolatban
Remélem sikerül beilleszkednem közétek !
Fairy Tail szépen elánnál , pedig jócskán túlerővel néznek szembe !
Mondjuk Erza-t , aki ott van a legerősebbek között , már most tolószékbe került
Hiába mondja , hogy ő megy , ha csak bottal tud járni , sokat nem fog érni !
Én gildarts feltűnését várom !
Nah Natsu megtudta az igazat , vajon elmondják majd vajon valakinek ?
Vagy mi lesz vajon Natsu reakciója ?
Elhiszi majd vajon a teljes történetet ?
Vagy elhessegeti a dolgot , hogy csak egy trükk , és hogy ő nem hagyja magát átverni !
Meg miért volt vajon happy alakja teljesen fekete , az egyik képkockánál ?
Amúgy ,én úgy gondolom , hogy Natsunak igen is lesz egy negatívabb énje , aki a mostaninak pont az ellentéte lesz
Ennek előjele lehetett, Natsu Lucynek tett hirtelen valómása , a harchoz való hozzá állásáról
Meg úgy az egész jelenet , tényleg halál flag volt
Kezdenek tényleg nagyon közel kerülni egymáshoz , pont jól illene a képbe Natsu részéről egy kis párt fordulás !
Mellékesen , Igneel nem akarta volna annyira megállítani a dolgot .
Hiszen , ha csak egy simpla tápolás lett volna , mint Graynal , akkor fölösleges lett volna megállítani
Annyi történt volna , hogy Natsu erősebb lesz , kap démon részecskéket , de a jó szíve meg marad
De mivel nem így lett , kellet legyen egy negatív ok , amiért ezt nem akarta Igneel
A könyv nem nyílhat ki , mert akkor előtör belőle a gonosz énje , aki átveszi az uramat
Elpusztítani nem lehet , mert akkor meghal
Amíg el van zárva , élhet mint ember , ennyi !
Az túlságosan hülyeség lenne , hogy csak azt szeretné , hogy Natsu emberként élje az életét és ezért nem nyílhat ki a könyv !
Minden érthető , mit miért mondót Igneel !
És az is a negatív én mellet voksol , hogy biztos lesz újabb Natsu vs Gray , mert Gray nagyon rá van készülve END el való csatára !
És hiába Natsu END , Gray nem fog tágítani , már pedig passzív harc biztos nem lesz
Itt annyi lesz , ahogy megtörik a pecsét és kinyílik a könyv , Natsu személyisége eltűnik , és END lép a helyébe
Natsu személyisége meg száműzve lesz a tudatalatti mélyére , vagy elpusztul
( Ezt fogja mondani END , valószínű )
Úgy mint ahogy az FMP ben történt , Chidori esetében , aki olvasta a mangát , tudja miről beszélek !
Meg szerintem hozná az egész jelenet , azt a drámát , a szereplők részéről , amire talán szükség lehet
Valahogy az egész árulás dolog , és hogy a barátainak ellene kéne harcolnia , nagyon érdekes lenne
Mind szereplők helyéből nézve , mind nézői szemmel !
Nekem legalábbis tetszene a dolog !
Talán ezért akarja Zeref Natsut a kétségbeesésbe süllyesztetni , nem ?
Mert az átkokhoz , és úgy a démon léthez , negatív érzések kellenek , nem ?!
Tehát Zerefnek csinálnia kéne Natsu óra előtt , valami nagyon szörnyűt
Talán Zeref Natsu megalkotásánál , nem számolt Natsu jó személyiségével , ami labilissá tehette END-et , aki így képtelen volt a feladatára
Ezért ő eltervezte a dolgokat előre , hogy elérje nála hogy Natsu szenvedjen és hogy így megkeseredjen végén !
Elvileg !
Persze először szerette volna , ha Natsuként tesz egy próbát Natsu , de nem kaphatja a meg mindenki amit szeretne !
Azt hogy ő és Zeref testvérek , talán nem , de hogy Natsut negatív helyzetbe hozza , azt biztos eltervezte , már az elejétől !
Az a rész , ahol Natsu eljátssza a démonkirályt , is lehetett egy utalás , vagy amiket Jackal mondót , vagy az is , hogy Igneel miért nem végzet END-el
De Natsu neve is elég szanszos , hiszen , pont véletlen passzol az END monogram , két utolsó betűjéhez
Ilyen véletlenek nincsenek
Számomra legalábbis nyilvánvaló volt , hogy könyörületből nem ölte meg END-et !
Az is nyilvánvaló volt számomra, azokban a részekben , hogy Natsu END !
Az hogy testvérek , kb a szigetes részek otta kezdhette meg tervezni , ott már Zeref hozzá állása Natsuhoz , túl furcsa volt !
Amúgy szerintetek , ha létezik ugye bár Zeref , aki a fekete mágus , vajon létezik ennek az erőnek az ellentéte is ?
Jó tudom hogy Zerefen átok ül , de csak őt mondják a fekete mágusnak !
Elvileg , ha van sötétség , fénynek is léteznie kell !
Poén lenne , ha Natsu birtokolná ezt az erőt , csak idő előtt meghalt , mielőtt felébredhetett volna benne !
Sikerült a támadást elég jól visszaverniük , az a csaj aki meg hadifogoly lett , úgy is megússza
Mert a következő rész , tuti Lucyról és az anyáról fog szólni !
Az igaz , hogy a kapu kinyitotthoz mind a két oldalon meg kell nyitni , de ez is megoldható
Csak kell egy család , akiknél generációról , generációra kell örökíteni egy parancsot , aki meg 400 év múlva örökli , annak teljesíteni kell azt !
A világ érdekében és kész !
Bár engem jobban foglakoztat , mi lesz Natsuval !
De most ezt biztos rendesen elhúzza majd a mangaka