Először is mindenkinek boldog karácsonyt kívánok
Már elég régen befejeztem a 466os fejezettet , de még csak most jutott időm ide keveredni és írni is egyszere
Kicsit sajnálom , hogy Natsu most pihen a kispadon , de tudom hogy az ő történet szálának is eljön majd az ideje
Addig is a többiek is kapnak egy kis reflektorfényt , hogy meg mutathassák mit tudnak
Némelyiküket várom , némelyiküket nem
Pl a blue pegazuosokra egyáltalán nem vagyok kíváncsi bevallom !
A FT-s tagok jöhetnek pár fejezet erejére
Viszont azt érzem , hogy kicsit húzva lesz ezen a ponton a történet , több lesz ez mint 1-2 fejezett !
Brandish nak szerintem semmi köze a csillagszellemekhez ,max esetleg ex csillagmágus lehet
De az biztos hogy kapcsolatban áll Laylaval , talán tényleg a tanítványa !
Chakranak teljesen igaza van , Lucy megérezné ha csillagszelem volna , és nem is tudna ilyen sokáig a emberi világban tartózkodni , meg szerintem Zeref sem vett volna fel a 12 pajzs közé egy csillagszelemet
Plus ha csillagszelem volna , ahogy egyre több időt tölt az emberi világban , egyre gyengébb lenne !
És ez nem így tűnik , hogy problémái lennének !
Azt meg hogy megjelenne egy új fajta szellem , pl Istenszellem , vagy hasonló , kizártnak tartom
A történet ezek szakaszában , már nem fog ilyesmivel kísérletezni a alkotó
Örül ha a megmaradt szálakat lezárógatja szépen lassan
A halál istene , szerintem nem szó szerint értendő , csak már olyan sokat ölt , hogy már vér profi
De majd úgy is kiderül
Natsuval meg szerintem nem sokat érne , mert igaz hogy meghalt , de démonként feltámadt , szóval él
Szerintem END és Natsu biztosan külön külön személyiség lesz
Sok jel és utalás van erre , amiket már nem írnék le még egyszer ,mikor már más leírta , mert Jon97 és sasa87 jól össze foglalták már
Csak egy pl Igneel mondja Natsunak , hogy csak ő tudja legyőzni END-et
Meg Lucynek Natsu túlságosan erőltette hirtelen a csata előtt , hogy ő milyen , engem már ez meg győzőt , hogy a személyiségük pont fordított lesz !
Nah meg igaz , nagy események előtt a jövőről szajkózni , tényleg rossz szerencsét hozz !
Meg még egy dolog , volt már egy eset , amikor egy rossz személyiségű szereplő vált jóvá , ő volt Gerard !
Szóval innen kiindulva , fordítva is lehetséges hogy eljátssza az alkotó !
Nekem is nagyon bejönne , ha Natsu(END) a többiek ellen menne
( De szerintem ő , mind két oldalt megfogja tépázni rendesen
)
Szerintem sokan meg rökönyödnének , még más céhekből is , Sting , ő nagyon tiszteli Natsut , Lucy , Lisanna kötődnek hozzá , Wendy meg Bátyaként tekint rá
Szóval számukra ez a harc nagyon nehéz lenne !
Igazán drámai pillanat !
Sokaknak tényleg csak a védekezés menne csak , főleg ha tudnák , hogy Natsu talán még oda bent van valahol !
De egy dolog biztos , Graynak és gazille , nem sokat habozza oda sózni END-nek( Natsunak )!
Igen Natsu erősebb ha dühős , ez is egyfajta érzelem , ami motiválja őt
de szerintem éppen ezek a túltöltött , negatív érzelmek lesznek a elő hozzoi , END személyiségének
Van is erre egy elméletem
Emlékszünk Natsu sáljára , igaz ?
Nah felvetésem szerint az nem csak egy szimpla sál , ha nem van valami képessége is , hogy képes semlegesíteni a negatív energiákat
Mint ahogy láttuk azt a szigeten , amikor Zeref energiáitól , fekete lett a sál !
Csak hogy Natsuban ezek túlfognak csordulni , a sál nem fogja már bírni , és darabokra szakad
És így talán feléled END !
Ez magyarázat lenne arra is , hogy idáig miért nem támadt fel , vagy próbált meg kitörni END ,a ketrecéből , ha tudatánál van persze
Mondjuk én nagyon zabos lennék a helyében , ha végig jelen lettem volna ,de nem tudtam volna kitörni
Aztán ha sikerül egyszer , akkor kezdődik az ereszd el a hajam buli reggelik
Ékkortájra teszem Achnológia érkezését is !
Talán akit midig követet Achnológia , az a Natsuban lévő END !
Azt hogy Natsu nem fogja a kis esti meséjét , amit a bátyustól hallót reklámozni , természetesnek veszem
Egyesek rosszul reagálhatnának , vagy megijedhetnének tőle stb !
De azt gondolom , hogy Lucynek biztos elmondja majd !
Vagy meg marad a titok közte és happy között , így amikor elő jön END , nagyobbat fog ütni a belépője is
Amúgy szerintem happy pillanati fekete alakja és kis monológja ( mint ahogy Lucy is ) , is egy jel , hogy a jövőbben lesz még a barátság dolog miatt sírás rívás , happy részéről !
Chakra ez igaz , így ahogy íród
De szerintem END merőben más mint a Tartaros démonai , mert különben nem kellet volna lepecsételni , és Igneel sem lépet volna a feléledése ellen ilyen komolyan !
Szerintem több van END mögött , minthogy kicsivel jobban szereti a csihi puhit , mint Natsu
Nem egy hiperaktív Natsut láttok , ha elképzelem END-et
Ha nem egy pusztító Láng démont , aki mindent elhamvaszt , amit csak akar !
Poén lenne ha END átka , kicsit hasonlítana Zeref átkához , végül is testvérek
Minél jobban értékeli az életet , a lángjai annál forróbbak
vagy valami hasonló !
Vagy azt akarja legjobban elégetni , akit a legjobban szeret
Nekem pl bejött , hogy Zeref innentől valószínűleg nem fogja vissza magát , és oda csap ahol az fáj !
Az új ruha gondolata nem igazán hozott lázba , kap majd valami jobb anyagból készült leplet , és annyi
Viszont az , hogy milyen gyorsan regenerálódik , meglepet , igazán hasznos lehet , bár ő a pokolba kívánja ezt az egészet
Engem is kicsit meglepet , hogy mekkora túlerővel néznek szembe
Egyik oldalon max 300-500 ember , úgy összevonva
A másikon olyan milliós nagyságrend , elég szépen előre nyomulva
Tudom hogy a minőség fontosabb , mint a mennyiség , Natsu is jó pár közkatonát elhamvasztott , ők se térnek haza a szeretteikhez
De ekkora mennyiség , hosszútávon fárasztó lehet , hogy csapkodod a legyeket , de nem fogynak
Mi közben az ellenség oldalán , is van pár minőséget képviselő alak
Akik gondolom fognak borsot törni , barátaink orra alá !
Egy szó mint száz , az ostromot nem fogják szárazon megúszni !
A bérgyilkos nekem is olyan személyiségtelenek tűnt !
De humor érzéke az van , Jurának nincs haja
Kicsit olyan nem 100as az ürge !
Meg nem is értem , harctéren egy bérgyilkos ?
Azoknak nem a osonás és a beépülés , majd a árnyékban , szép csendben való gyilkolás a bevett profiljuk !
Mit keres ő harctéren !?
Amúgy különösebben nem igazán érdekel a 4 szent mágus és a áruló egoista majom közötti harc
De szerintem is elverik őket
De legalább az derüljön ki , hogy a ex első szent mágus , miért lett áruló !
Csak ne valami olyan ok legyen , ami esztelen hülyeség
Nem tudom , nekem valahogy degradál őt istenek hívni
Viszont bennem kb 99 % ra biztos hogy az ex első , nem Juri !
Úgy tűnik hogy Marin soha nem kedvelte Brandish-t , csak a teste jött be neki , és elkellet viselnie , most meg mivel adott a helyzet , gondolta vissza adja a korábbi kölcsönt , snassz poénként , a halálával megüresedik egy hely , így hátha őt választják a helyére
Két legyet egy csapásra !
Ha itt meghal , úgy is a FT számlájára írják a halálát !
Gond egy száll se !
De Kana és Lucy úgy is megmentik , aztán hálából Brandish , mint Zeref , mese délután fog tartani , az okokról és a múltról !
Így igen , biztos kiderül , hogy milyen szál füzi össze Brandish , Lalya-t és Lucy-t !
Ezt várom
Jobban érdekel , mint a 4 szent mágus és akikek játszanak !
Brandish mágiája , szerintem is egyszerűen kicsinyítés és nagyítás , így igen a anyagok méretét tudja befolyásolni
Nem hiszem , hogy mélyebb jelentést kéne ebben keresni !
Akarata szerint kicsinyít , vagy nagyit , szerintem ennyi
Azért jó erő , óriásként könnyű hangyát ölni
Aztán ha nem , úgy is kiderül az igazság majd
Viszont azt sajnálom , hogy csak január 6odikén , vagy mikor lesz új fejezett
Bár pár raw képet már láttam !
De egyenlőre nem sokra elég !
Szóval várom a folytatást