Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11745 Dátum: 15 okt 03, 14:40:13 » |
|
Attól még ugyanúgy nyerne nem?  Kicsit vicces, hogy annyi teória közül senkinek sem jutott eszébe Erza teljes veresége Ajeel ellen  ez sokat elmond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11746 Dátum: 15 okt 03, 15:04:26 » |
|
Erzának, ha már eddig eljutott, meg kell tartania a veretlenségi szériáját 1vs1-ben. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11747 Dátum: 15 okt 03, 15:31:55 » |
|
győzelem és győzelem között is van különbség. Lehet taktikusan egy jól felépített harcban (amivel semmi bajom még Erzánál se). Vagy akár a semmiből le is lehet fejelni az ellent vagy nakama bullshit nulláról  még ez is elfér néhányszor de inkább a főszereplőnél 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #11748 Dátum: 15 okt 03, 23:01:26 » |
|
Azután, hogy Erza fel lett hypeolva, hogy ő lett egy ideig a céhmester stb. kicsit logikai bukfences lenne, ha az eddigi ismereteink alapján kikapna a leggyengébb és legelső ellenféltől. Pl. Brandish és Ajeel képessége között ég és föld a különbség szerintem, meg már abból amit Makarov elmondott a többi tagról látszik, hogy a többi tagnak komolyabb képessége van. Amúgy nekem az az érzésem, hogy Erza nem fog sokáig egyedül harcolni Ajeel ellen, mert a többiek hamar beszállnak a buliba.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
DNACore
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #11749 Dátum: 15 okt 05, 06:16:48 » |
|
Olvasván az új fejezetet...Brandish hivatalosan is előlépett a kedvenc női karakteremmé...No comment 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11750 Dátum: 15 okt 05, 08:09:37 » |
|
no.  Na Hú emberek - ez a 455-ös rész (TBD-be olvastam Mangafoxon) DURVULENS lett - több mint 1,5 millió ellenség és alsó hangon 9 pajzs (de lehet az 11 is simán)....................... Még Mavis is súlyosan , kőkeményen becsavarodott és rosszul lett  Ez lehet még az én hyper/ szupercsapatomnak is betenné a kulcsot (Betehetem, moderátor? (Kurosaki Ichigo, Inu-yasha, Monkey D.Luffy, Songoku, Naruto, Edward Elric, Yusuke Urameshi, Toriko, Han jee-han NŐI SZAKASZ: Orihime, Kagome, Nico Robin, C-18, Kurama, Marie, Motoko Kusanagi) 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
nonloso
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11751 Dátum: 15 okt 05, 09:23:47 » |
|
Brandish mekkora forma  Kíváncsi vagyok hogy fognak kimászni ebből... Szerintem amúgy nem nagyon fognak harcolni, talán Brandish elrabolja Lucyt Zeref parancsára... Láttam valahol egy képet amit Mashima rajzolt még a Nagy Mágiajátékok idején, és ott Lucy térdelt Zeref előtt, miközben Zeref mondá "kövesd a király parancsait".. A következő fejezet címe pedig "Order"  Bár nem lenne jó ha megint ő lenne a túsz akit Natsunak meg kell menteni, de nem hiszem hogy egyedül képes lenne megmenekulni :S már ha bejönne a teoriám  Nem bírom ki egy hétig, heeelp 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Filipendula ulmaria
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11752 Dátum: 15 okt 05, 09:56:41 » |
|
Ez a fejezet régóta az egyik legjobb!!! A Brandish-Lucy párosra nagyon kíváncsi leszek. Szerintem benne van a pakliban Lucy elrablása, megint. Igneel halálával ő a legfontosabb Natsu számára, mondhatni ő a gyenge pontja. Másrészről pedig Lucy az egyetlen, aki képes lesz Natsu-t visszahozni, amikor END lesz belőle. Szerintem. Lehet Zeref mindezt tudja. Ha a Rave Master végét nézzük, akkor ilyesmi is előfordulhat. Azt viszont nagyon remélem, hogy a Fairy Tail vége is happy end lesz Natsu-Lucy számára, mint Haru-Ellie esetén. :-) Nem bírok ki egy hetet a következő fejezetig!!! :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Filipendula ulmaria
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11753 Dátum: 15 okt 05, 10:16:07 » |
|
Majd el felejtettem. Lucy tud valamit az egyetlen varázslatról. Illetve az anyukája tudott valamit róla. És szerintem még mindig érdekes, hogy Layla pont, akkor halt meg mikor a sárkányok eltűntek. Sok a rejtély Layla körül. És Lucy emiatt nagyon fontos. Tud valami nagyon lényegeset, csak még nem jött rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #11754 Dátum: 15 okt 05, 10:41:07 » |
|
Nagyon jó fejezet. Azért számomra vicces, hogy jön 9-10 pajzs és a 3 sárkányölőnk közkatonákkal balhézik. Nem beszélve arról, hogy elvileg csak Natsunak van hatásos támadása Zeref ellen. Fuck Logic!  Azonban eléggé benne ülnek most a szószban és tetszik is a "taktikája" az Alvareznek. Mivel a legfőbb cél a Fairy Heart megszerzése célszerű volt minden erejével lerohanni az FT-t. De azt nem tudom, hogy ezek honnan a jó fenéből akasztottak le 1,5 millió embert? Lucy fürdőkádja extra kényelmes lehet, hogy mindenki ott akar fürödni.  Komolyan ez a Brandish nagyon nagy forma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #11755 Dátum: 15 okt 05, 11:47:19 » |
|
Nagyon jó fejezet volt!Más fórumokon olvastam pár érdekességet. Az első hogy lehet hogy keletről nem is ellenségek jönnek.Nem véletlen nem lett végig írva hogy spriggan  Az is lehet hogy a 3 szent mágus az de az 1 millió embert nem tudom hova rakni  Így viszont nagy csatáknak néznénk elébe már viszonylag elég korán.A másik pedig hogy volt az kis "háziállata" Zerefnek Obra vagy mi volt a neve.Nem tudom melyik fejezetben de mondja hogy "még találkozunk Fairy Tail" Nézzétek meg BaddMan jobb vállán ki/mi csücsül (kép jobb oldalán) http://s11.postimg.org/ouuvbsqpf/Spriggan_12_silhouettes.pngNagyon várom a következő fejezetet! Ui.:Hozzátenném hogy az összes spriggan eljönne ugye ha azok is ellenségek lennének de szerintem azt a 3-at akit Makarov se nagyon ismer nem most akarják bedobni.100%-ig biztos vagyok a fentebb említett elméleten!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 05, 11:50:53 írta Oliver »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
Mikita
|
 |
« Válasz #11757 Dátum: 15 okt 05, 12:04:43 » |
|
- több mint 1,5 millió ellenség és alsó hangon 9 pajzs (de lehet az 11 is simán).......................
http://www.mangapanda.com/fairy-tail/455/19http://www.mangapanda.com/fairy-tail/455/203 van a városban, 3 jön északról, 3 jön délről és még 3 jön keletről. Azaz mindenki támad. Pedig mérget vettem volna rá, hogy Ajeel egyedül jön. Ami most a legjobban érdekel az az, hogy hogyan fogja kihúzni őket Mashima a csávából. Makarov szerint még Erza sem tudna győzni Ajeel ellen, akkor ki más? Egy csomó fejezet arról szólt, hogy mennyire erős a Spriggan, ha ezek után 1v1-ben alázni fogják őket, az a legeslegrosszabb húzás lenne. @Oliver: Warren a mágiamennyiség alapján saccolta meg a számukat. Említve volt, hogy az 1. szent mágus erejével vetekszik a spriggan 12 tagjainak az ereje, így kizárnám a többi szent mágust.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #11758 Dátum: 15 okt 05, 14:46:07 » |
|
Baddman vállán? Na igen: Az a kis fekete mágiaszüntető izé a Raven Tailből.Megmondtam hogy a Ravennak lesz még folytatása.  Ugyanis ök anno Fairy ölőknek voltak beállítva...  Fried és Visca már kezd kikerülni. A két Ajeel-miniont feleslegesnek érzem. Mindenestre ez az egész jó laktatós főétel lesz Fairy-jeinknek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
Rednote
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11759 Dátum: 15 okt 05, 16:06:38 » |
|
Nagyon jó harcoknak nézünk elébe szerintem. Amúgy gondoltam, hogy nem csak a 12ből fog állni a sereg, kell lennie több erős mágusnak is. Nem annyira erősek, mint a 12, de Natsuékat lefoglalják. Olyan érzésem van, mintha Natsu ereje visszaesett volna a régi szintre ezek mellett. A kis imp biztos, hogy zeref démona, úgyhogy a gazdájával sztem Gray ellen mennek majd. Gildartsot eddig tartogatta a mangaka, de itt az ideje szerepeltetni. Lehet megjelenik közben Achnologia és a pajzsokon kívűl minden ellent bezúz. Kajak nem tudom, hogy jönnek ki ebből. Öten körbeállják Natsut és lesz Szuper Sárkányölő isten mint DB-ba. Gerardéknak is fel kéne tűnni. Ajj megbolondulok. Laxus sztem elbír 1 pajzsal. Többel nem. Vagy most engedik szabadjára a Lument, rákötik a Jupiterre és bumm  Zeref nem tudom, hogy jön-e a sereggel. Lehet meglátja Natsu-t meghatódik és meghal körülötte az egész sereg.
|
|
|
Naplózva
|
"I believe i can fly"
|
|
|
|