Na hát én totál másra számítottam mikor előző héten láttam a heti fejezet címét.
Mindenesetre nem csalódtam. Natsus szokás szerint idióta. Gajjel meglepően nyugodt és tudja mit kell tenni.
Hál' Isten Erza tökéletes vezető és kordában tudja tartani, legalábbis egyelőre. ha sikerül elérniük Albarethbe harc nélkül az meglepő lenne. Pláne hogy közben megismertük Serenát is.
ha jól értem Yuriy, már pedig ő Yuriy ez biztos, Mashi nem szokott ennyire egyforma karaktereket rajzolni szóval ja. Szóval Yuriy átállt a másik oldalra mint a 12 pajzs vagy mi tagja.
Ez felvet több kérdést de ami engem jobban érdekel hogy miért pont a 12 Pajzshoz kapcsolódott be ha pl be akar épülni vagy Makarovon akar segíteni? Igaz a mondás azt tartja hogy ha le akarsz rombolni valamit először rombold le a védelmi vonalát.
Ismerve a Manga eddigi jellemét nem lepődnék meg azon ha az Ishgaliak is tudnák hogy ez az egész csak sima beépülés és Yuriy,
(bocs de nem áll a számra a Serena főleg mivel az lány név) belül gyengíti a védelmi vonalat mert tudja hogy Makarov ott van és azt is hogy a többiek mennek segíteni neki. Egyébként én azért vagyok abban biztos hogy ő Yuriy mert máshogy el se tudnám képzelni az FT mangát minthogy a világ legerősebb mágusa ne egy FT mágus legyen.
Egyébként Chakra elmélete miszerint Yuriy mindig megvédi Mavist, nem akkora baromság attól függetlenül is hogy ő most szellem vagy mi. Elvégre a valós teste, az egyetlen fegyvere kb a brigádnak még ott van az alagsorban. szóval azt meg kell védenie, úgy hogy szerintem 1000% hogy csak beépült és nem lett belőle Darth Vader.
Viszont durva ereje lehet ha 100 évesen is ilyen fiatal. Tuti hogy van valami köze ennek Mavishez.
Baromi jó fejezet volt és senkiben se kellett csalódjak. Ja és említsük meg azért Juviámat is mert hozta a formáját.
Az Ishgaliak meg ott vannak a szeren az tuti. Szegény Levi pelenkát kell cserélnie ha hazaér, ami viszont meglepő hogy tudta hogy ki a No. 1 Ishagali. Oké hogy ő is tanácstag volt vagy még az is passz de ennek nem bennfentes infónak kéne lennie?
A 3. Szent Mágus Take Overt használna, mint Mirajne? Vagy Zeref egyik kísérleti démona megszökött és beleakadt a Tanácsba?
A 2. Szent Mágus pedig olyan, mint egy ízlésficamos Drakula gróf. ^^"
Ez meg telibe. Amint megláttam egyből arra gondoltam hogy rokona Miráéknak. Bár nem rokoni ágon öröklődik a Takeover tudtommal de nem lenne meglepő ha minden egyes Ishgali FT tag lenne.
Viszont akkor kinek a rokona lenne Dracula gróf?
Gyors tipp emberek? Aki rendre utasít ilyen hatalmas mágusokat vajon kinek a rokona lehet?
Persze ez csak elmélkedés ne vegyétek komolyan aztán ki tudja lehet igazam van és tényleg minden Ishgal tagnak köze van a FT-hez.
Azért az egy kicsit csúztatás, hogy God Serena (Gomez) lenne a legerősebb a kontinensen, Zeref vagy Acnologia biztos, hogy erősebb kell, hogy legyen nem is kevéssel. Vajon ebben a történet szálban kerül sor Natsu sárkánnyá változására, amit belengettek a movieban, hamarabb elkéne lőniük ezt a mangában, mint anno Ichigo vasto lord változását a 4. Bleach movie előtt.
Miért lenne csúsztatás? Ez pont ugyan az mint hogy Krilin a Dragon Ball-ban a legerősebb EMBER!
Tuti hogy itt is ez a helyzet mert Mavis simán erősebb mint Serena, viszont Zeref és Acnologia meg halhatatlanok, legalábbis Zeref az. Bár Yuriy barátunk is jól tartja magát bár ő lehet csak valami mágia miatt maradt fiatal. Lehet átvette Mavis képességét hogy meg tudjon halni vagy nem tudom.
Amúgy oké, ez így tényleg nagyon érdekes lett, sok infoval, új karakterekkel (tetszenek is, mind a három eddig ismeretlen mágus), de őszintén, én annyira azért nem ijedtem meg. Natsu már az ő szintjükön lehet, szerintem (mármint annak a 12-nek a szintjén). Aztán lehet, hogy túlbecsülöm a FT-t, de kétlem.
Szerintem túlbecsülöd az FT-t.
Natsu lehet hogy fél kézzel lecsapott valami Isten félét meg jóval erősebb de szerintem jelen állás szerinte esélyük nincs a nagyok ellen. Valószínűleg erre rá is jönnek és ezért fog aktiválódni majd nála a sárkány mód ami a moziban is lesz. Azért az sokat elmond hogy eddig meg se mozdultak az Ishagal tagok szóval Natsu ide kevés lesz.