Azt már eddig is tudtuk hogy Zeref nem gonosz!
435: Hát ez valami gyomor görcsöket okozó fejezet volt számomra.

Először is Gajeel ahogy szívatta a többieket, szegény Wendy sose érti a dolgokat.

Lucy is megkapta a pucérkodás miatt. Juvia meg túl "nedves", de Erza jött és kiosztott egy taslit.

Vicces hogy mindenki azt hitte hogy Gajeel nem is igazi Gajeel, ikertestvér, imposztor stb.

Csóri Sting és Rouge lemaradt a buliról. De azért Frosht jól MEGÖL-elgette Gray. Mashima te elmebeteg állat.

Majdnem kiköptem a kajám a közös képükön.
http://readms.com/r/fairy_tail/435/2785/22Juvia meg Frosh-ra is féltékeny LOL.
http://readms.com/r/fairy_tail/435/2785/23Meg mindenki úgy csodálkozik Frosh-on mintha most látták volna először.

Az tuti hogy csak egyszerű árnyék semmi több. Máshogy vetül rá a fény.

Ráadásul az Sting árnyéka.

A kövi képen meg már egyforma az árnyék.
436:Végre visszaugrottunk 400 évet, erre vártam mióta. Mini Zeref nagyon cuki volt.

És igen kiderült hogy állítólag az Istenek átkozták meg. Bár mivel ez 400 éve volt azon se csodálkoznék ha ez csak valami mendemonda lenne.

Régen minden hatalmas lényre azt mondták hogy egy Isten, erre tessék Natsu elintézte egy ütéssel.

Ezért mondtam előző héten is hogy ezek nem igazi istenek.
Szerintem Zerfet senki se átkozta meg csak visszanyalt a fagyi mert fel akarta támasztani Natsut aki nem mellesleg az öccse.

Láttam a spoilereket de még így is eldobtam az agyam, pedig várható volt ez a fordulat.
Acnologia meg rohadt badass külsőt kapott. Natsut keverték Yu Yu Hakusho-ból Raisennel.
Ha a végén kiderül hogy ő az apjuk akkor le megyek hídba.

Minden esetre rohadt jól néz ki.
Alig várom a harcukat durvának ígérkezik.
És ezek szerint akkor a Moziban Natsu sárkánnyá válik. Viszont mivel még nincs dátum a mozihoz gondolom előbb a mangában is be fog ez következni! Bár ez elég nagy spoiler azért.

És akkor kijelenthetjük 100%-ig biztosan hogy END nem gonosz hisz Zeref sem volt az.
END része Natsunak valszeg csak egy power up lesz semmi több. Nagyon beindult a manga.
Sajna jövőhéten már csak egy fejezet jön! Pedig már megszoktam a heti kettőt.