Tudtam, hogy 2 fejezet fog jönni, de azt hittem, hogy csak a jövőhéten, szóval ez most meglepett
A Fairy Tail hű volt a nevéhez és törtek-zúztak
Megtanulhattuk, hogy a timeskipek után már a számbeli fölény semmit nem jelent (az a bizonyos Luffy vs 100k gyojin jelenet
), de hát ezek tényleg csak thrash mobok voltak
Nekem is tetszett Lucy pusztítása
Nem is olyan rossz ez a Taurus mód. Meg jó volt látni, hogy Gray "újra" jó és megmenti (megint) Lucyt
Még Natsu lehet majd gonosz, de rajta kívül más ne legyen már. Erre ott volt a Laxus ív, meg a Phantom Lord is (bár ott alapból a FT ellen volt Gazille és Juvia). A jók maradjanak csak a jó oldalon
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/431/11 Ez a felső kép nagyon jó lett
Erza meg... Erza
Az új kardjával tényleg méltó a Cheatania névhez
Bár én mindig is szerettem a karakterét, de eddig se tudták őt legyőzni 1v1-ben, akkor ezután ki fogja?? Itt már csak a főellenségeknek és az Ishvaliaknak van "esélyük" ellene
De azért tényleg respect Mashimának, hogy rengeteg más mangával ellentétben, itt nem sz#roznak a gyengébb ellenfelekkel. Bár azért lett pár érdekes avatár tag, de sebaj, győzzék őket lefelé inkább
Kiderült az idegesítő Mary varázslata. Szóval Wendyének kb. az ellentettje. Szerintem azért nem ő a legerősebb Avatáros, mert biztos korlátolt a mágiája és sok energiába kerülhet. Szerintem az agyas dologgal csak túlzott, mert akkor tényleg neki kéne a főnöknek lennie. Instant megölne kb. bárkit. Bár nem örülök 100%-ban, hogy megint meg kellett menteni Lucyt, de azért az a gyomros Lucy Punch kárpótolt kicsit
Briar mágiája érdekes, tényleg hiányzott egy klónozós varázslat (Gerardé nem az volt). Lassan már a létező összes koncepciót feldolgozta Mashima
Na de azért többet vártam a csajtól. Bár hiába ő a legerősebb egy olyan bandában, ahol alapból nem vannak egy szinten a FT ellen
De úristen Laxus milyen erős lehet már!!!
Wendy is meglepett, hogy már 13(?) évesen képes spontán aktiválni a DF-et. Ezek után Gajeelnak is már minimum tudnia kell, de hogy azért mégis csak erősebbnek tűnjön, remélem az Acél mód is megmaradt benne, mint Natsuban a villámok
Bár a legjobb egy Acélárnyék Sárkány & Dragon Force kombó lenne
Juvia is jobban lett, bár ennek nem örülök 100%-osan, mert így már tényleg nem értem, hogy ölte meg Gray anno a másik dimenzióban Froscht. Bár Átok Áron még mindig ott van... Hajrá Happy!
Ja és a FT-ben a csajok eddig is vetkőztek akarva-akaratlanul is, szóval engem nem lepett meg Juvia
Szóval a tempó kifogásolhatatlan, szépen esnek kifelé az avatáros emberkék. Bár igazából kicsit unalmas volt ez a 2 fejezet, így csak egy
4/5. Vigyáznia kell Mashimának ezekkel a nagy Power Up-okkal, mert így már nehéz lesz értelmes ellenfelet találni, aki nem égből kapott. Oké, ott a DBZ példa, hogy mindig van erősebb, de nem szeretném, ha a Fairy Tail is erre a sorsra jutna. Elég erőltetett lenne. Bár Acnologia és Zeref legyőzése után még az Istenek behozatalát megbocsátanám, hisz meg kell magyarázni az Istenölőket. Az lenne a legjobb, ha az Ishvaliak lennének az Istenek
Meg hát elég nagy a FT világa és szinte egyáltalán nincs semmi korláta Mashima fantáziájának. Még csak 1-2 kontinenst ismerünk a ki tudja mennyiből.