425. fejezet:A nyitólap baromi jó lett az Avatárról, főleg így színesben
Engem eléggé a Tartarosra emlékeztetnek valamiért. Már előre látom, hogy a nagy keblű csaj mi célt fog szolgálni a "történetben"
A kis turbános manó valóban Kain Hikaru babáját fogja, de nem biztos, hogy attól még ő az és ugyanúgy működik-e a mágiája. Mondjuk ha ugyanúgy, akkor lehet megvan a magyarázat Gray Frosch ölésére?
Erről még később.
Durva, hogy még Wendy sem tudja meggyógyítani Juviát, de hát neki igazából nem fizikai problémája van, hanem bánati
Tényleg egyre jobban hasonlít Lucy-ra, Mashima kezd "elkubosodni" rajzolás terén?
A bleachben van sok ctrl c ctrl v arc és haj.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/425/7 ez a kép <3 Jöjjenek már össze basszus, ezek a szerelmi kapcsolatok már olyanok, mint egy nagyon hosszúra nyúlt előjáték
De jó lenne, ha egyről a kettőre lépnének már...
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/425/8 YUKINO!!! Gyönyörű, mint mindig
Főleg ebben a ruhában
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/425/9 itt középen ez a alsó kameraplán nem tetszik, és egyre több ilyet használ Mashima-san. Nekem az esik le ebből mindig, hogy a nagy mellüket és néha egy kis belátást a bugyijukra célt szolgál ez az egész és már sok komolyabb jelenetet/beszélgetést elrontott a részemről
Szeretem a mutogatást, de néha nagyon túlerőlteti.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/425/10 itt kis híján leestem a székről
Főleg a Natsu "te sem" változtál - szövegén
ÁÁÁ, végem volt
Bár kicsit meg is ijedtem, hogy Stingből is egy Droyt csinálnak, de szerencsére csak ideiglenes volt a kövérsége és remélhetőleg ő is erősebb lett, legalábbis én nagyon örülnék annak. Azért Libra mágiája mi hasznos már
Mint a Mermaidben a kövér csajé
Jó dolog ez a gravitációs varázslat, vajon Bluenote is tudta volna így használni?
De amúgy tényleg Cancer és Libra együtt kiröhögi a világ legjobb szépségszalonját is
És tök jó, hogy mindkettő lányoknál van. Mondjuk lehetne egy férfi csillagmágus is, aki nem Everlue
Oké az összes arany kulcsot már ismerjük, de sok ezüst is jó lehet még, vagy valami új platina/gyémánt (challanger? xD) , szóval újfajta kulcsokat is megnéznék
Minerva jelenete nekem tetszett
Szerintem nagyon szép és megható lett. Bár remélem, hogy nem fogják teljesen megerőszakolni a karakterét(vagy már késő?) és még sokszor lesz ravasz meg háttérben intézkedő. Most nem úgy értem, hogy legyen újra gonosz, csak ne menjen át ilyen kis nagyon kedvesbe. Btw jól nézett ki a haja ^^
És akkor térjünk rá végül erre a Grayes dologra. Először is az idő. Elvileg 1 éves timeskip lett TARTAROS UTÁN a mangában, de akárhogy is nézzük, a mágiajátékok és Jövő Rouge által említett 1 év most van. Ezek alapján a mágiajátékok és a tartaros ív között kb csak pár nap telhetett el, de még akkor is ott a Napfalu. A lényeg, hogy szerintem jó pár héttel már eltelt az a bizonyos 1 év, szóval Natsunak le kellett volna késnie az "eseményt". De ez minden mangában ott van basszus, a one piece-ben és narutoban is jó pár példa volt erre. A mangaka nem gondol arra, hogy az ívek között és az ívek alatt is telik az idő, vagy mi?
Ez amúgy még viccesebb lesz az ANIMÉBEN, ahol még csillagszellemes filler és sok 1 részes történet is van, ami BIZTOS, hogy nem lett meg pár nap alatt
Viszont szépen igazodott Mashima az animéhez
Jó lesz ez a flashback, mire ideér majd úgy kb. talán 2 év múlva az anime
Szóval Gray öli meg Froscht. Ahogy korábban írtam, lehet, sőt szerintem biztos, hogy nem direkt fogja őt kinyírni. A legegyszerűbb eset, hogy a démonölő mágia tényleg megfertőzte gonoszsággal Grayt, de én ezt túl egyértelmű megoldásnak tartom. Szerintem Gray nem rossz, tényleg csak álcázza magát. Én úgy látom, hogy majd lesz egy bizonyos szituáció, amit véletlenül szerencsétlen Frosch fog megszívni. Vagyis itt elvileg nem fogja, mert Natsu pont hogy meg akarja akadályozni.
Frosch ide-vagy oda, ez édeskevés indok volt J. Rouge számára, hogy emiatt (is) akart mindenkit elpusztítani. Persze tudom, hogy Acnologia is a háttérben volt meg a sok sárkány, de akkor is. Szerintem ez bőven nem lesz ilyen egyszerű
Akárhogy is, elkönyvelhetjük a Tartaros után a kövi ív címét Avatarának. Fél évig bőven mehet
Mire begyűjtenek mindenkit és leverik az Avatárt. Nem bánok egy Natsu vs Gray leszámolást, ha az ív végéig be fog következni, mert akkor ez nem Naruto vagy Bleach(? -.-) copy lesz, mivel így nem fog elmenni a sorozat legvégéig ez a konfilktus, nem ez fogja döntően meghatározni az alapsztori lényegét.
Ez a fejezet egy
4/5 a részemről. Jó volt, vicces volt, kicsit érdekes is volt, de úgy igazán egy komoly jelenet sem lett benne a részemről, legalábbis egyszer sem lepődtem meg úgy nagyon komolyan (kivéve Stingen
).
Gazille-on viszont azért kicsit néztem egyet, hogy nincs itt. Oké, ő olyan magának való (mint én), de a 2 ikersárkánnyal jól gyakorolhatták volna a sárkányölő mágiát. Vagy ha már magányosan edz valahol Lilyvel, akkor mondjuk egy Rouge követhette volna őt végig, hisz elvileg ő a példaképe
Vagy Laxussal van?!!! Ha már Natsu Gildartssal edzett, Gazillenak kijárhat egy Laxus
A Dead Meeeeeeeeen manga meg valami hihetetlen wtf, de baromira tetszik
Végig röhögtem az egészet csak a képek alapján
Ilyet kitalálni, te jó ég
És most lesz ez az animében is, már alig várom
Kicsit félek, hogy a következő rész címe Ichiyára akar utalni...
Brownosment igazad volt!