Azt a rohadt, mire végigolvastam a 3 oldal kommenteteket... kajak csomó jegyzetet kellett felírnom, hogy el ne felejtsek az érdekesebb dolgokra, és persze a saját magam által kreált elméletekre emlékezni
De meg is értem, hogy ennyit írtatok róla, erről bőven lehet beszélni, pláne, hogy Mashima-sensei megint túlórázott
Oké, volt pár Kubo féle oldal, de még így is bőven hosszú lett a fejezet
Akkor kezdjünk neki!
Végül Bluenote tényleg egy ember méretű szalbazsák lett Natsu számára
Azért nem kicsit lepődtem meg rajta, hogy Villámmód és Dragon Force nélkül oneshotolta a fenébe Kéknoteszt
Csóri.. Pedig nagyon durván befeszített és mindenki összeesett körülötte, persze Natsut leszámítva. Amúgy persze mindig ez van, egy régi ellenség sose jelent másodjára akkora fenyegetést, mint anno, kivéve persze, ha főfőellenségről van szó, vagy még nem használta minden erejét.
Szóval Natsu lenyomta Bluenote-ot, azt a Bluenote-ot, aki úgy-ahogy majdnem Gildarts szintjén volt 8 éve, de ha azon még nem is, akkor Luxusén bőven... A 8 év 3 hónappal (Luxus számára -7év) ezelőtti Luxust Natsu már lazán ownolná... Te jó ég!! Ja amúgy gyors kitérő: Luxusra
@Kuro25: ki is olvassa csukott szemmel a mangát/nézi az animét??? Te kajak ilyen buta vagy?? Luxus csak 3szor győzte volna le Natsut, de összeszedem neked:
-elsőnek Gazille megmentette Luxus egyik végső támadásától
-egyszer besült Luxus Fairy Lawja
-még egyszer megmentette Gazille Natsut
Ha ezek után is azt állítod, hogy a Tenrous timeskip előtti Natsu erősebb volt, mint Luxus, akkor te valamit nagyon benéztél, de nagyon...
Persze most már én se merném biztosra állítani
Sőt, ezek után már lazán Natsut tenném az első helyre a céhben, hacsak a többi nagy figura: Makarov, Gildarts, Luxus, Erza, Gazille és Gray (esetleg Mira és Elfman) nem fejlődött ekkorát, de ezt bőven kétlem. Mondjuk Cheataniáról sosem tudni. De azt a rohadt!
Még most se tudom felfogni, hogy ilyen lazán lenyomta Bluenote-ot. Legalább egy villámsárkány mód lehetett volna, vagy egy hosszabb verekedés. Ezek után tényleg nehéz lesz értelmes ellenfelet találni Natsunak.
Amúgy az üvöltése engem erre emlékeztetett:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/319/9 Az, hogy Natsu ilyen erős lett, majdnem biztosra vehető, hogy a mangából már relatívan nincs sok hátra (max 2-3 év). Ilyen nagy power up-al már valóban alig lehet találni nem főfőellenséget a főszereplő számára. Viszont tetszik tyber22 elmélete, miszerint Natsu lesz a főgonosz és azt már el is tudom képzelni ekkora erővel felvértezve
Elég epik lenne az, hogy a főszereplő lenne a legfőbb ellenség meg ugye Gray bosszúja is kapóra jönne. A Nirvánás gondolat sem hülyeség, hogy Acnologia jó volt, E.N.D meg ugye a gonosz. Csak az Oracion Seis első támadásánál láthattuk, hogy Natsu nagyon erősen jó, így nem volt rá hatással a Nirvána képessége. Szóval akkor régen se kellett volna, hogy legyen, nem?
Hú, na nagyon elidőztem a Natsu VS Bluenote-tal, de menjünk tovább
Jót nevettem az Orochi Fin céhmesterén, hogy "akármennyire is népszerű vagyok, egy tapodtat se tudok mozdulni"
Na meg a végén a feladásukon is, bár abszolút meg tudom érteni
Most biztos elviszik őket a Tanácshoz, ahol Jura majd jól értelmet ver beléjük, hogy egy életre ne csináljanak semmi gondot
Csöbörből vödörbe
Amúgy, akkor a céhmester idézte azt a sok szörnyet? És honnan?
Natsu üvöltése jó volt, hogy levitte a felsőjét Cheriáról, de szerencsére most nem erőltette Mashima ezt a fanservice-et, így abszolút lájtos kis mutogatás volt csak
A manga második felének jelentei is jók lettek
Igazából Wendy még mindig nem tetszik, hogy ennyire határozatlan, de a többiek reakciója nagyon jó volt. Lyon mosolygó fejeiből sosem elég!
Na meg Toby is vitte a prímet
Beáll Éginővérnek
De akár Oba-baba-sama is
Jut eszembe, őt még sose láttuk komolyan harcolni, pedig elég erős mágiája van, ha belegondoltok. Lazán ájulásig forgatna meg mindenkit, szerintem Bluenote-ot is legyőzné ezzel
Bár Jura szerintem erősebb a Lamia céhmesterénél.
Amúgy visszatérve a többiek fejlődősére, az 40 felettiek, tehát Makarov, Gildarts biztos nem lett szerintem semmivel sem erősebb. Luxusnak elég komoly jelenete volt, szóval ő biztos op-bb lett, Erza meg nem hiszem, hogy sokkal keményebb lenne, így is megúszott minden 1v1 vereséget eddig is, ezután sem lesz baja
Grayre és Gazille-ra vagyok a legjobban kíváncsi.
Wendy meg végül csak Ft-es lett... Maga a jelenete jó volt Sheriával, ezt az utóbbi szereplőt nagyon meg is kedveltem, de Wendy továbbra is mindf#ck számomra.
Abszolút tökéletes fejezet lett, megy rá az
5/5 Rég írtam ennyit egy fejezetről
Juvia a végén érdekes volt, ami egyenlőre nem tetszik
Két lehetőség van, Gray dobta, vagy történt vele valami, de úgy néz ki mégsem jöttek össze... Van benne ráció, hogy Gray csak nem akarja bajba sodorni őt, de ez akkor is csalódás... Mondjuk az Avatár cím érdekes. Lassan valóban be kéne hozni az Isteneket a mangába, azok még talán méltó ellenfelei lesznek Natsunak
De öröm az ürömben, visszatér Juvia "shin-shin-to"-ja?