Abban a képben engem még az is zavar, hogy ha az Acnologia akar lenni, akkor miért okád tüzet? Mert az eddigiek alapján ő nem tűzsárkány. Szóval lehet, hogy azok tényleg csak egy random sárkány meg egy random sárkányölő, ami pusztán a háború "illusztrációja" semmi több. A harc meg kicsit tényleg el volt túlozva, legalább egy dragon force-t nyomhatott volna, akkor már nem zavarna, hogy egy ütéssel (vagy üvöltéssel) kiütötte. Amúgy meg már korábban amikor a legutolsó Gildartsos fejezetet kaptuk, már leírtam, hogy ők nem edzettek együtt, abból a fejezetből ítélve max 1 napot töltöttek el együtt.
Franc se tudja de a bőre alapján nagyon Acnologia stílusa van.
2000% hogy Gildartzal edzett még a mostain bevágás Gildartzról sem volt véletlen egy az egyben az ő klónja lett Natsu már a köpeny is erre utalt meg ahogy besétált a viadalra plusz a külseje is rá hajaz az erejéről nem is beszélve. Az hogy mi csak egy pillanatot láttunk az együttlétükből nem jelent semmit. Szóval ja az a fejezet valóban egy napot jelenthet de mivel a többit nem láttuk így nem jelentheted így ki. Egyébként már a harcstílusán is látszik Gildartz tanítása.
Egyébként a harcnak nevezett valami akkor lett volna eltúlozva ha tényleg lett volna belőle harc.
Ne vicceljünk gyerekek Natsu END esélye nem lehet BN-nak ellene. Egy DF meg pláne durva húzás lett volna azt maximum Acnologia ellen várom, ha más ellen is használja leszámítva Gray-t és Zerefet akkor csalódott leszek. Mindenki mást sima erővel kell lenyomnia mert akkor mit sem ért az edzése.
Az értem, hogy Achnologia meg akarta akadályozni, de akkor Igneel miért?
Mondjuk mert nem akarta hogy Natsu ismét gonosz legyen? Komolyan ennyire nehéz megérteni a lényeget?
Lucynek Mira adta a jelet egy pecsételővel (az animében kicsit igényesebb), szóval a mesternek nem sok köze van hozzá. Az ST-ban a mester nem is tudta, hogy a 2 macsekon ott van a céhének a jele. Szerintem is az a helyzet, hogy Mashima nem tudott vele, mit csinálni ezért inkább eltusolta.
Szerintem egyedül Gray lesz vele egy szinten. Natsu már az elején is erősebb volt mint Erza vagy Laxus csak nem volt kimondva ennyi.
Az elején, mármint a manga elején? Laxus egyedül verte le őt Gajeel-el együtt, akkor biztos, hogy nem volt erősebb nála 1vs1-ben.
Jogos a jelet valóban más is lecserélheti el is felejtettem azt a részt.
Ami Laxus-t illeti nem tudom Natsu sosem harcolt a tagok ellen teljes erőből. Azt sem érdemes elfelejteni hogy amíg Laxus csak egy másodrangú sárkányölő, sőt igazából nem is az addig Natsuék valódiak sőt az igaziak. Szóval ha maxra kapcsolnának Laxusnak esélye nem lenne. Elég csak megnézni azt hogy amikor jöttek a sarik egyedül Natsu ért valamit Laxus meg csak ott volt de minek azt nem tudom.
Ami a következő fejezet címét illeti (avatár) ez esetleg magyarázat lehetne arra, hogy Juvia miért depizik megint:
A hinduizmusban az avatára (szanszkrit: Avatāra „alászállás”,) az isten alászállása és halandó lényben (akár állatban) való megtestesülése a földön a világ megmentése, a törvények helyreállítása vagy híveinek megoltalmazása céljából. Eközben részben megőrzi isteni természetét, részben földi természete lesz.
Legalább végre megtudnánk, hogy tényleg vannak-e istenek a Fairy Tail világában. Lehet, hogy Juviát megszállta valami ilyesmi. Oké tudom, hogy ez így erőltetett pláne, hogy még semmit sem tudunk róla, de azért érdekes lenne.
Érdekes elmélet de az arcát tekintve kétlem hogy ez lesz ráadásul ez nagyon random húzás lenne, mivel még nem láttunk Isteneket, Mashima meg nem Kubo hogy seggből húzza elő az ellenfeleket. Minden karakter fel van építve előre. Istenölők vannak szóval valszeg Istenek is de eddig semmi infó nincs róluk. Ráadásul az Avatár nem csak ezt jelenti bár kétlem hogy az lesz vele mint a Filmben.
Viszont arra utalhat hogy vagy ő vagy más nem önmaga. Vagy mint az Avatar mesében egy elem használó elvégre Juvia és Gray is az.
Igaz nem láttam még szóval javítson ki valaki ha tévedek de azt hiszem ott nem szált meg senkit Isten.