Na hát gyerekek,én most hibernálódtam le.
Komolyan?!ACNOLOGIA?!!Ne csinálja ezt Mashi-sensei
Na...na erre én csak azt tudom mondani,hogy szuper húzás!Nem tudom hogy mit,de valamit tervez a mi kis senseiünk.
Tényleg olyan "néhány fejezet és vége" szaga van ennek a csavarnak,de azért nem véletlenül jó mangaka.
Legyőzni sárkányocskát?Nem hinném.Ahhoz még kéne vagy 1000 sárkányölő.Acnologiát eddig úgy mutatta be mint aki legyőzhetetlen.Én maradok is ennél,kivéve ha valami nyomós okot ad,hogy le lehessen győzni.De annak NAGYON erősnek kell lennie.Bár tekintve hogy ő is sárkányölő volt,lehet van valami kiskapu.Mit tudom én mondjuk,egy meghatározott időben visszatér emberi alakjába...Vagy valahogy Natsu-ból is hiperszuper erős sárkányölő lesz.(Gondolok én arra,hogy sárkánnyá változik,de ez kizárható,mert Acni is a sárkányöléstől változott át)Viszont még mindig maradok annál,hogy az még messze lesz.
Meg mivel ott van még Zeref is akiről szinte semmit nem tudunk.Annyi minden tudásunk róla,hogy baromi öreg a kinézete ellenére,ő ezt utálja,és ő a legerősebb mágus valaha.Ráadásul sötét mágus!
De visszatérve a fejezetre szerintem nagyon jó lett,hogy a sárkányölők szó szerint remegtek mert jött a "kemény fickó,aki könnyen kinyír 1 mp alatt".Az Erza vs Kyouka harctól nem is vártam többet,mert szerintem még Mashima is érzi,hogy az már túl erőltetett lenne.A mondatokat nem teljesen értettem,de ha jól vettem ki senki nem örül a "Sárkánykirály"-nak.
Mard Geer úgy tűnik számított rá,de csak később és ez engem nagyon izgat.
Egyébként az biztos hogy okkal jött,és nekem tetszik az az elmélet,hogy elakarja pusztítani az Arcokat.Végül is a sárkányok mágiát használnak.És ő tudtommal mágiával változott át.Vagyis ádázul fog küzdeni,hogy ne tűnjön el a mágia.
Gildarts-ra egyáltalán nem számítok(haragudnék is rá,ha megjelenne),a Lumen-re már annál inkább.MOST már igazán behozhatnák a történetbe,hogy elüldözze azt a férget.
Ha mégis a legyőzős részhez szaladunk,arra tippelnék hogy esetleg tényleg Natsu E.N.D.,és úgy fog vele harcolni.
Mindenesetre nem tartom hülye ötletnek hogy visszahozták,SŐT ezért számítok is valami nagyra Mashimától.
Ui.:Éljenek a színes és extra oldalak.
De hogy tud ilyen sok mindent rajzolni egy hét alatt??
Szegény még a végén túlterheli magát,és nem tud majd rajzolni egy ideig.