Zapor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5460 Dátum: 13 márc 27, 07:42:48 » |
|
Egy kicsit elgondolkodtam. Egyelőre eddig két végkifejletet tártak elénk: vagy elpusztul az emberek 90%-a , vagy megölnek 10ezer sárkányt . Egy kezemen meg tudom számolni, az eddigi mangában hány fontosabb szereplő halt meg, most pedig úgy fognak hullani benne az emberek (vagy a sárkányok) mint a legyek . Nem tudom elképzelni, hogy bármelyik is bekövetkezne, szerintem lesz itt egy óriási csavar (legalábbis remélem ) Csak ne az, hogy meghívják a sárkányokat egy csésze teára, aztán mindenki megy a dolgára boldogan Szerintem pont a király nem tud semmit az egészről . Szerintem nem véletlen a tökfejes jelmeze (ha tényleg ő az, és szerintem igen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #5461 Dátum: 13 márc 27, 12:13:28 » |
|
Tökfej biztos hogy a Király. Anime is csúnyán utalt rá bár ök nem tudom honnan tudják:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5462 Dátum: 13 márc 27, 12:31:41 » |
|
Animés csapat szerintem rá szokott kérdezni dolgokra Mashimánál, nehogy hülyeséget csináljanak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #5464 Dátum: 13 márc 29, 11:09:52 » |
|
Zajlanak az események rendesen.. minden helyszínen haladunk előre. Natsu nem gyenge, még csak egyszer használta a villámot, de F Rogue is erős, Dragneel meg már órák óta harcol egyfolytában. Várom a következő fejezetet (mondjuk mindegyiket várom ), ki fog nyerni... Ha jól látom Rogue jobb szemmel már nem kacsint senkire. Zsöráld felfedte magát, ami szerintem most jó, nem hiszem, hogy nekimennének, kell a segítsége. Összeállt az egyesített shi.. akarom mondani mágus haderő. Királypajti meg lebuktatta magát a nagy sírás folyamán. http://www.mangareader.net/fairy-tail/325/16 aki megtalálja Let-et, Musicát, Harut és Eliet megtapsolom Összességében jó volt ez felvezetőnek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 11:23:32 írta pumpa28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Depres
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5465 Dátum: 13 márc 29, 11:37:31 » |
|
Észrevettétek? A király azt montdta "kapoh" Jó fejezet volt nagyon. Kíváncsi vagyok, hogy nem-e Yukino az aki valahogy megakadályozta a lövést, csillagmágusként ő lehetne még képes rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5466 Dátum: 13 márc 29, 11:52:48 » |
|
Nem lehet h az a 10 ezer sárkány a kapun fog átjönni?? mondjuk a múltból, amikkor is eltűnt az összes sárkány azon a bizonyos napon?? bár nem hinném h Jövő Rouge kamuzna.Miért tenné?
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
Karyuu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5467 Dátum: 13 márc 29, 12:17:53 » |
|
Jó kis fejezet volt Nos ,szerintem is anno3.. Én még azon a véleményen vagyok ,hogy a sárkányok azon a kapun is jöhetnének. Natsu valami olyasmit mondott ,hogy Jövő Roguéból "gonoszt/őrültséget" érez ,valamint még azt mondta - ahogyan olvastam - Natsu neki: "te tényleg a jövőt akarod megvédeni?" ,szóval még mindig nem zárnám ki ,hogy valójában gonosz. Lehet pont ez volt a célja ,hogy az Elsötétülés Ágyút használják. Mivel ,ha jól emlékszem egyedül ő mondta azt ,hogy az Elsötétülés Kaput 2 féle módon lehet használni. Az egyik a időutazós ,azt tudjuk biztos ,mivel Lucy is tudja meg mindenki más. De az Elsötétülés Ágyúról asszem csak ő tudott és ezután mondta el a Hercegnőnek ,ők pedig szépen tovább. Így tehát J. Rogue azt mondhatott az Elsötétülés Ágyúről a hercegnőnek amit akart. Szóval arra akarok kilyukadni ,hogy lehet az Elsötétlés ágyú valójában nem is öli meg a sárkányokat ,hanem talán pont az ellentettje ,talán pont előhívja őket. Ezenfelül ,azért már csak feltűnt volna valakinek ,hogy 10 000 Sárkány közeledik az égen. Nem éppen egy észrevehetetlen lények. De eddig senki se látott ,szólt semmit ezzel kapcsolatba ,ami nekem kicsit fura.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 12:40:53 írta Karyuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sharingan-Sensei
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5468 Dátum: 13 márc 29, 20:58:38 » |
|
"...aki megtalálja Let-et, Musicát, Harut és Eliet megtapsolom " Úgy látom nem csak én vettem észre őket. Az a macskaszerű izé micsoda ott Milliana mellett?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 21:02:08 írta Sharingan-Sensei »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #5470 Dátum: 13 márc 29, 22:46:56 » |
|
Igen, readeren nem látszódtak rendesen, az általam linkelt képen összefolytak A macsek szerintem egy retardált exceed Az a fazon tényleg full Orrvérzés-kun, csak a cigi hiányzik a szájából, meg a bongyi szemöldök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5471 Dátum: 13 márc 29, 23:03:20 » |
|
Hmm elèg èrdekesen alakulnak a dolgok,nagyon úgy tűnik mindenkit átvert Rouge,Natsu szaglása aligha tèved,a hercegnő meg besétált,és nagyon valószínű,hogy a kapuból fognak jönni a sárkányok.
Ki lehet ebből egy brutál kis törtènetet hozni,ha azok következnek amikre gondolok. : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5472 Dátum: 13 márc 30, 03:00:59 » |
|
Én még azon gondolkoztam, hogy mi van ha a kapu megnyit egy másik dimenziót és előjönnek újabb jövőbeli egyének, bár kicsit őrült ötlet. Meg nagyon előtérbe hozták Lucy-t, amikor már kinyitották a kaput, úgyhogy lehet valami történni fog vele, még azt is el tudom képzelni, hogy beszippantja és átviszi egy másik dimenzióba vagy valami ilyesmi, na ez egy még őrültebb feltevés a részemről ^^' Mind1, most már küszöbön vannak a tízezres sárkány sereglet eljövetele Habár még így is megemlítették ebben a fejezetben, hogy ha ellövik az elsötétülés ágyút, akkor marad pár száz darab, akikkel meg rendesen megtudnak küzdeni, úgyhogy sárkányok elleni küzdelemben sem szenvedünk hiányt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5473 Dátum: 13 márc 30, 08:51:31 » |
|
En tul sokat nem varok ettol a 10000 sarkany dologtol.eddig is minden a papirforma szerint tortent nem hiszem hogy most jon egy 10000es sarkanysereg mindenkit szanaszet gyilkolnak es csak nehanyan elik tul.ezek a tulelok majd alapitanak egy szovetseget es felveszik a maradek 4500 sarkannyal (mert csak ennyi maradt a nagy csata utan) a harcot.ugy orulnek egy ilyen darkosabb fairytail-nek mert ez a mostani tenyleg csak egy "tundermese".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5474 Dátum: 13 márc 30, 09:01:25 » |
|
Egy-két helyen elröhögtem magam ...Ez ilyen animés rész lett. Micsoda logikát mutattak be nekünk Kanáék.xD 1 sárkány legyőzött, 10000 mit csinálna? Hogy ledöbbentek a sütőtök miatt . Ott a sigem.: Komolyra fordítva,sejtettem hogy Rogue lesz a rossz fiú,kiváncsi leszek mi fog történni a sárkányokkal,meg az ágyúval ,mert már csak az a kérdéses.Minden kiderült amit nem tudtunk,az bebizonyosodott hogy Rogue a badboy.De fogadjunk lesz benne egy csavar,mindenki azt hiszi hogy ő nyitotta ki a kaput,közbe meg valaki más
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 30, 09:02:51 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
|