Azért én is irok egy kicsit a mágiajátékok lezárásáról. Ha írtam, nem baj mert kicsit bővebben szeretnék írni az egészről.
Kezdjük az elején. A csapat megérkezik a mágiajátékokra és részt vesz a '' legerősebb csapat '' az FT-be a labirintus feladaton. 8. helyen végeznek. Még ha a 8. helyen is végeznek, akkor sem végeznek a '' legutolsón ''. Mégis csak több mint 100 céhet hoztak be azon a feladaton.
Mikor belépnek az arénába mint 8. mindenki csak fujjog, de azt nem veszik figyelembe, hogy több mint 100 céhet lehagytak. :'D
Jönnek szép sorjában a céhek és elérkezünk a B-csapathoz.
Az A-csapat meg ledöbben. Nem tudom minek kellett titokban tartani.
Egy kis szemezgetés a raven tail-el és a sabertooth-al és azután mehet az 1. feladat.
Gray-t szó szerint megalázza az a puding kicsoda.
A többiek jól teljesítettek.
A harcoknál lucy megmutatná végre mire képes és egy ideig megy is neki. Ha nem obra nem lépne közbe, akkor lucy nyert volna. Ezt se hagyták meg neki.
Persze natsu-nak sem kellett volna beleavatkoznia. Ha megnézzük ki kezdte, akkor oda jutunk, hogy megint csak lucy-t alázzák, szóval felesleges.
Mindenki boldogtalan az 1. nap után és nem is csoda.
A 2. napon végül szerez mind a 2 csapat 10-nél kicsivel több pontot és most már haladnak felfele.
A 3. napon már taroltak. Mindent ők vittek. Erza szó szerint elvette mindenki elől a pontszerzési lehetőséget.
Nem kellett volna a többieknek másik feladatot kitalálni.
De még ott is megalázza kana a szentmágus sebzését.
Laxus kiüti a raven tailt. Wendy, Sherria elleni harca is jól meglett csinálva. Nyomkodott pár megszokott FT-és szöveget és mégsem nyert, DE nem is vesztett, szóval nekem ez volt a legelfogadhatóbb csata és messze a legjobb.
A 4. nap kicsit felidegesített. Igazából minerva idegesített fel. Lucy-t megint szét kellett alázni.
Ezt majd mostantól mindig elvárom az arc-oknál. Ha nem lesz megalázva, akkor sírni fogok.
Natsu, a 2 sárkányölő elleni harca visszahozta a kedvem, mert meg lett mutatva a 2 senkiházinak, hogy nem kell nagyra lenni az erejükkel. Azért nem teszem ide gazille-t mert ő alig mutatott valamit és ki is lett küldve a pályáról.
Ezek után még érdekesebb események jönnek. A sárkánytemető és arcadios kis terve. Végre megtudhattunk valamit a múltról és a tervről. Lucy elfogása meg a terv része...
Az utolsó nap:
A mágiajátékokon részt vett csapat:
5 ember aki kicsivel később kezdte el és a végén mind az 5 állva maradt. Nem a legjobban elvárt dolog.
Gray harcának örültem csak. Lehet legyőzte rufust, de meg lett magyarázva miért. Utalgatásokkal nem megy semmire se az ember, mert sokan nem veszik észre. A többinél se volt utalgatás. Nakama powerup és kész. A nakama powerup olyan mint a redbull. Szárnyak helyett erőt ad.
Erza harca ocsmány volt. Az új páncélt még megértem, de igazán 1x veszthetett volna. Laxust se értem. Oké, hogy ő FT tag meg nakama powerup és natsu szövege, de jura kiütésével vagyok a leginkább elégedetlen. Remélem nem lesz erősebbnek beállítva nála, mert mégiscsak 7 évvel többet volt aktiv mint laxus...
Sherria-ban csalódtam, de vicces volt.
A lucy-t megmentő csapat:
A bejutásuk vicces volt, de az 5 erősnek állított kivégző már nem volt az. Arcadios lávába való menetele, hogy megmentse a 2 csillagmágust az szép volt. Mindegyiküknek érdekes képessége volt és én szerettem volna kiismerni jobban őket, de ha sietős a dolog nem lehet mit tenni.
A 10.000 sárkány eléggé megijesztett, mert tényleg sárkányokról van szó. Még ha achnologia erős is volt, akkor is szerintem 1000 sárkány erejével rendelkezhet (
). Lehet több is vagy kevesebb. Igaznak látszik a '' jövő ''.
Jövő lucy behozatala is érdekesre sikeredett, persze ő is hagyott némi rejtélyt maga mögött.
Értékelem az arcot:
Elég érdekesre sikeredett. 1. nap szerencsétlenkedtek, majd a 2. nap kicsit szerencsétlenkedtek
és a 3. nap meg arattak. Jó volt.
a 4. nap is jó volt, de nem hozta a 3. napi szintet. Az utolsó nap meg borzalmas volt. Össze lett csapva. Jobb végkimenetelt is lehetett volna.
Értékelés: 10/7,5
Nakama power up -1 pont. Jura legyőzése -1 pont. Kivégzők behozatala és egyhamar kiütése -0,5 pont. Kb ennyi.
Wendy vs Sherria volt a legjobb csata. A többi elbújhat mellette.
szerk: ezt a sok emóciót nézzétek el.
Jéé itt is egy.