24 nov 27, 19:37:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 276 277 [278] 279 280 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2038112 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Orshee
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4155 Dátum: 12 szep 13, 20:01:08 »

Nekem nagyon bejött ez a fejezet  Nevet Ha Gildarts is benne lett volna az FT csapatába.. már nem lenne stadion  smirksweat  ikszdé
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4156 Dátum: 12 szep 13, 20:09:06 »

Na ezt a fejezetet japánul is el tudtam olvasni !  ikszdé Nevet
Ez olyan időhúzó fejezetnek elment , a Gildarts fanoknak tökéletes. A vége nagyon állat volt , Natsu vajon kitől vette át a sok hülyeséget ?  Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #4157 Dátum: 12 szep 13, 20:48:31 »

Ha gildarts a csapatba lenne? Nem csak stadion nem lenne, hanem még maga a játékokat is félnének megrendezni. smirksweat

Tudjátok mit hiányolok? Kellene egy arc vagy valami ahol gildarts magával viszi natsut az útjára hogy tapasztaljon többet és gildarts-al edzhetne. Gildarts lemerem fogadni 2 év alatt feledzi natsut olyan szintre mint amilyen szinten most harcol jura. De szerintem még erősebbé is tehetné.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #4158 Dátum: 12 szep 13, 21:15:30 »

Még a város sem lenne nem hogy játék rendezés ( emlékezzetek a belépőjére a teljes Magnólia átrendeződött csak hogy ne tegyen kárt semmiben)
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 21:16:52 írta Krulszeme » Naplózva
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4159 Dátum: 12 szep 13, 21:31:42 »

Habár nem volt egy világmegváltó rész (mondjuk ki: filler volt), a FT-ben mindig is volt valami beteg egészséges őrültség, ami engem nagyon megfogott. Lehet, hogy csak ezért, de nekem ez a fejezet is bejött.
Ja, és ez is egy kis vidámság a szomorú időjárás ellen. Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #4160 Dátum: 12 szep 13, 22:11:41 »

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/299/4
Mint valami vénember, megroppan a dereka. ikszdé

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/299/17
Vajon mit súghat a lány Gildarts-nak, hogy egy ekkora nőfaló is így reagál? Nevet Bár van egy tippem... ^^"

A többit meg nem kommentálnám, az "öregapó" is egy Fairy Tail mágus. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4161 Dátum: 12 szep 13, 22:46:37 »

Azért ez is fasza volt! Indulhat a tippverseny, hogy a csaj mit súgott gildartznak! Ördögi A legegyszerűbb, hogy  afülébe súgta milyen bugyi van rajta és szívesen megmutatná neki Nevet A másik meg, hogy gyere át hozzám este és csinálunk a lányodnak egy kis testvért Nevet Ördögi Más nem nagyon jut az eszembe Ördögi
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4162 Dátum: 12 szep 13, 23:04:48 »

Öszintén szóval nekem bejött rész föleg most tudjuk mia helyzett gildartscal  Nyelvesít.
És hát igen van benne valami kis naruto lopás módszer x) de ez van Nevet amugy öszintén van olyan,ember rajtam kivül  aki nézte mangát lapozva nagyából fejböl toltátok szövegemet ami valósan is mondana? Nevet
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #4163 Dátum: 12 szep 13, 23:13:35 »

Eehj de le vannak itt maradva az emberek....
Mármint mangák terén, hogy mindenki a narutohoz hasonlítsa ezt a néma fejezetet!
Miért is mondom ezt?
Mert a naruto is nyúlta azt hogy néma fejezetet csinált, mert jóval előtte már egy páran csináltak ilyet!
De maradjunk csak a hype mangáknál, azaz amik a WSJ-be jelennek meg (ott ahol a naruto is a op is a bleach is), és ott legújabban a Hunter X Hunter manga indította újra ezt a néma-fejezetesdit a 339-ik fejezetével, és onnan nyúlta a naruto, csak hogy tisztábban legyünk a dolgokkal!
Már csak a Bleach-nek hiányzik egy ilyen fejezet! ikszdé

De hogy akkor erről a néma fejezetről is legyen írva.
Jó volt, jó volt látni Gildartst is, és az események amik történtek, nem szolgáltak másra mint hogy szórakoztasson a hülyeségével, majd arra leszek kíváncsi hogy ezt animebe hogyan és hova rakják majd! ikszdé Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 13, 23:21:04 írta Gino » Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4164 Dátum: 12 szep 14, 11:53:37 »

Hát ez tök cuki rész volt. Gildarts nem a kedvencem, de ez nagyon jó lett. Hogy belelkesült, hogy a lánya virított. A büszke apuka, kicsit elragadtatta magát. Nekem bejönnek ezek a néma fejezetek, nem kell folyton pofázni, anélkül is elég kifejező, tud leni egy történet.
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #4165 Dátum: 12 szep 14, 12:15:36 »

Ez a rész szerintem is hihetetlen volt. Most se volt sok probléma a fordítással  ikszdé
Időhúzásként tökéletes volt ez is, úgyis a 300-ban lesz a nagy durranás  Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Saii
Újonc
*

« Válasz #4166 Dátum: 12 szep 14, 12:33:24 »

Hát ebből a fejezetből megtudtuk, hogy nem hiába van Magnoliának a Gildarts alakzat Nevet Nevet
De hát ez biztos csak arra volt jó mint mondták már páran, hogy a 300. fejezet nagy durranás legyen egy ilyen néma fejezet után Mosolyog
Naplózva

"Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncélbevonatot hord és legbelül is rideg.
Az emberek nem cukorkák.
Tudja milyen a legtöbb alak?
Gazember!
Gazember töltelék, gazember bevonattal.
De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." - Dr. Perry Cox
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #4167 Dátum: 12 szep 14, 15:19:27 »

Jó kis fejezet volt! Nevet

Gildartz az egyik kedvencem szóval jó volt felőle "hallani." Nevet
Nagyon komoly a vén róka. Becsípődik a dereka, de a nőhöz hogy fut már. ikszdé
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/299/5
Mellesleg itt Gildartz haki-t használ?  smirksweat  Lehet tényleg nem véletlenül hasonlít annyira Shanks-ra.  Nyelvesít

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/299/15
Gildartz megint nem bírta visszafogni magát. ikszdé Natsu ekkora pusztítást a Titkos sárkányölő technikájával csinált. Ez Gildartz-nak kb egy-két ütés. Hát hiába mondta Makarov, hogy Jura party-ban lenne Gildartz-al, Makarov sem biztos, hogy látta még Gildartz teljes erejét. (Ráadásul Gildartz mágiája talán pont a legjobb Jura mágiája ellen. Jura a földet használja, Gildartz meg szétzúz mindent.) Remélem, hogy láthatjuk egyszer teljes erejéből harcolni.

A büszke apa jelenete sem rossz. Ott fujjolnak a falusiak Kana-ra Gildartz meg szurkol mint állat. Nevet
Hogy Orga lövését miért mutatták?  Gondolkozik Jó kérdés. Bár nem volt egy elhanyagolható támadás. Ránézésre sem volt full power-es de így is majdnem 4000-t lőtt. Jó lesz odafigyelni rá.

Az orra esős rész meg egyértelműen a legjobb volt. Bizony jól mondta Gildartz, hogy nem az ő dolga az FT-t Fiore első számú céhévé tenni. Túl könnyű lenne vele.  Nyelvesít
Az utolsó oldalon, amilyen fejeket vágott.  Ohh My God Komolyan, Gildartz és Natsu mintha csak apa és fia lenne.
Kentonsama
Valószínűleg igazad van. Gildartz, ha Natsu-t edzené, szép kis fejlődést érhetne el. Bár még a mostani teljes erejét sem ismerjük. Nagyon megnézném azért, hogy ki mennyit tudna elérni a mágikus erőmérőn. Most nem tippelgetek, mert szerintem túlzásba esnék. ikszdé

A kövi rész címe elég jól hangzik. Szerintem megtudjuk, hogy ki is a csuklyás nőci. De fő témában lehet a sárkánytemető lesz, amit Gazille talált. Remélem megmutatja Natsu-éknak is.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #4168 Dátum: 12 szep 14, 15:55:37 »

Nevet
Nekem tetszett, Mashima még így is ki tudta fejezni a mondandókat.
Az előző rész arra volt jó, hogy oldja a feszültséget, ez meg még jobban oldotta, de feltételezem, valakiket altatott is.
Szóval a 300. fejezet tényleg nagyon durva lesz. Kiderül hogy a 300 spártai sárkány akarta megvédeni a világot Xerxes Acnologia és a serege támadásától. ikszdé
Sammy Blaze
Szerintem, azt mondta, hogy a pincénk tele van piával ikszdé, mert tudjuk, hogy Kana apja lánya, szóval egy alkoholista Nevet
Ők is úgy vannak vele, mint én. Jobb ma egy alkoholmérgezés, mint holnap egy szívroham. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 14, 15:56:32 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #4169 Dátum: 12 szep 14, 17:54:42 »

Ez a két kép között látom, hogy Gildartznak mennyire vissza kellett fognia magát az első képen,azon belül a második képkockán Nevet

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/205/14

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/299/14

oldal szám mind kettőnél 14 Nevet

illetve a kövi oldalon a robbanás Hümm-hümm
Naplózva

Oldalak: 1 ... 276 277 [278] 279 280 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins