hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #4065 Dátum: 12 szep 02, 12:16:30 » |
|
Szerintem igenis meglepő lenne, ha pont Lucy-ból áradna a Zereféhez hasonló mágikus erő. Ráadásul nem volt tétlen se a csuklyás alak. Hiszen Gerard elmondta, ha nem érzik az erőt, akkor a személy akiből árad nem használ mágiát. Mivel most érzik az erejét mágiát is kellett használnia. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
 |
« Válasz #4066 Dátum: 12 szep 02, 12:53:44 » |
|
Ööö... Ha Layla a csuklyás alak, akkor miért sírt Natsu miatt?  Esetlegesen azt tudom elképzelni, hogy beszélt Igneel-el és megtudott egy-két olyan dolgot, amit mi nem. Amúgy még nem írnám le az Edolasi "én"-eket sem, Mashima-sensei kiszámíthatatlan, mint ahogy most is bizonyította...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 13:06:27 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4067 Dátum: 12 szep 02, 14:34:18 » |
|
Épp ez az, de hogyan az simán mehet arra is, hogy neked miért van iylen erős stb nem feltétlneül egy halottnak hitt személy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V-I-P-E-R-A
Újonc
Nem elérhető
Apex Predator
|
 |
« Válasz #4068 Dátum: 12 szep 03, 17:19:06 » |
|
Gérard tud Edolas-ról sőt ismer is edolasi szereplőt mégpedig Mystogan személyében. Bár az is lehet, hogy Mystogan azt adta be neki, hogy testvérek (amit kétlek). Erről a csuklyás alakról meg már olyan sok elképzelést olvastam, hogy azt sem tudom melyik lenne a legértelmesebb. Az időutazást kétlem. Több sebből vérzik egy ilyen ,,indok". Először is ha valaki akár csak 1x is képes időugrást végrehajtani az képes még egyszer, hogy a saját idejébe visszajutva folytassa a már boldog életét. De ha már 2x sikerült valakinek többször is menni fog így a helyzet nagyon elfajulna a story-val együtt (ízlések és pofonok tény, hogy izgalmas, mókás meg vicces lenne). Lucy kicsit necces meg Gérard-ot összesen 2x látta akkor sem beszéltek egy árva szót sem így elég nehéz elképzelni, hogy Gérard így ledöbbenne Lucy-n. Ezenfelül a Fairy Tail-t eddig figyelembe véve épít a karakterek érzéseire, vágyaira és nem utolsó sorban a technikáikra. Lucy ugyebár csillagmágus ami mondhatni a ,,legtisztább" mágia szerepét is betöltheti ami képes felvenni a harcot Zeref fekete mágiájával. Pl.: Az Ura no Metria/Urano Metria (kinek, hogy tetszik) nagy fegyvere lehet viszont mi még nem láttuk a végső pusztító erejét, ugyanis eddig 2x használta abból az első kezdetleges volt a másodikhoz pedig társ kellett neki (ami ráadásul Obra miatt befuccsolt). Inkább Levy de Gérard eddigi kapcsolatai miatt ő is necces választás lenne. Igazából kék hajú ászunk story-ja zavaros na meg 7 év kimaradt nekünk ez idő alatt annyi nővel találkozhatott, hogy öröm belegondolni ; D. Nah de a lényeg... Nők... Gérard-nak nemhogy a Fairy Tail-el de még a nőkkel is kevés a kapcsolata (szerencsére ez Erzára nem igaz : D) így felesleges Fairy Tail-esre gondolni. Egy másik eset az volt, hogy Levy jövőbeli ,,reinkarnációja". Ezzel az a baj, hogy az előbb említett 7 év számunkra kiesett így ha a kapcsolatát javította a Fairy Tail tagjaival az eddigi esedékesek (Lucy és Levy) a szigeten voltak. Lemerném fogadni, hogy Erza jövőbeli anyósa az... érzem... remeg a lelkem x D.
|
|
|
Naplózva
|
\"Csak nézz körül... akik betartják e világ szabályait nem többek... egy bolondnál.\" - The Abandoned Prince
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #4069 Dátum: 12 szep 03, 17:51:55 » |
|
Akkor egy eddig talán nem említett személy.
1. Erza (azt hiszem Gerard eléggé meglepődne)
Az a baj, hogy csak ennyi kapaszkodónk van. Nő az illető és Gerard ledöbbent mikor meglátta.
Ha maradunk az időutazós elméletnél, akkor lazán Urtear is lehetne. Mondjuk, hogy megalkották a "Végső Mágikus Világot." Elméletileg, ekkor tud kiteljesedni az Idővonal mágia is. Tehát akár az időben is képes lehet utazni.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a "Végső Mágikus Világban" minden mágia kiteljesedik? Mondjuk egy újféle mágia is, mint a "Csillag mágia?" Csak, mert a mostani szereplőknek is sokkal nagyobb ereje lehetne, mint most. Egy sárkányölő mágia mégis milyen pusztításra lehet képes, ha már most is ilyen erős?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V-I-P-E-R-A
Újonc
Nem elérhető
Apex Predator
|
 |
« Válasz #4070 Dátum: 12 szep 03, 17:59:19 » |
|
Nem lenne rossz elképzelés Erza sem de ő épp Laxus, Gray és Natsu társaságában van. Talán az edolasi de ott ugyebár nincs mágia, nincs mivel animát nyitni + túl könnyű megoldás lenne ha minden ,,ilyen" helyzetre egy edolasi személyt bedobnának. Viszont bármi megtörténhet : ). Esetleg van más ötleted is? Csak mert Erza elé oda írtad, hogy ,,1." így arra következtetek, hogy van még tipped : ).
|
|
|
Naplózva
|
\"Csak nézz körül... akik betartják e világ szabályait nem többek... egy bolondnál.\" - The Abandoned Prince
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4071 Dátum: 12 szep 03, 18:36:44 » |
|
Na igen de ő a jövőbeli erzara gondolt nem az edolasi-ra... De azt elfelejtitek, hogy az hogy gerard ledöbben nem jelent semmi ilyesmit, hogy hozzá közel álló személynek kell lennie, ledöbbennie bárki miatt lelehet, akinem mondjuk épp nem ott kéne lennie és nem zeref féle erővel... Ami viszont sokkal fontosabb(lehet), az az hogy natsut látva akivetítőn sírt.... Magyaru a legvalószínűbb egy olyan személy akinek natsu igencsak fontos és gerard is ismeri minimum látásból...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
V-I-P-E-R-A
Újonc
Nem elérhető
Apex Predator
|
 |
« Válasz #4072 Dátum: 12 szep 03, 18:52:55 » |
|
Van igazság abban amit mondasz Sammy Blaze. Logikus lenne egy Lucy-t írni (de nagyon nem szeretném, hogy ő legyen) így nem is írok x D. Túl bonyolítva de áskálódhatunk Natsu múltjában illetve Gérard -számunkra- kimaradt 7 évében is. Biztos érdekes eredményt kapnánk csak túl sok infó hiányzik. Őszintén abban reménykedem, hogy új szereplő kerül a színre ha már itt megadatik a lehetőség és ki is használja Mashima-sensei nem úgy mint a manga top lista első helyezésében amit egy bizonyos M.K. nem használt ki : D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
 |
« Válasz #4073 Dátum: 12 szep 03, 19:35:42 » |
|
Most ha figyelembe vesszük azt, hogy a következő két fejezet el fog térni a történettől lesz esély eddig NEM mutatott karakterek bemutatására. Lehetséges, hogy Mashima-sensei megmutatja, hogy mi történ a sárkányok eltűnése előtt és megismerünk egy fontos személyt pl. Natsu múltjából. De akár honnan is közelítjük meg a témát, mindig lesz egy vérző pont. Vagy az mikor a csuklyás sír mikor meglátja Natsu-t, vagy mikor Gerard meglepődik. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én nagyon várom a következő két fejezetet(a címük igencsak érdekesen/izgalmasan hangzik)
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Aida98
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4074 Dátum: 12 szep 03, 20:45:13 » |
|
amúgy szerintem Gérard akárkin meglepődne (na jó nemhinném) de aki a Fairy Tailből van mert szerintem a FT-sekről lehetne a legkevésbé elhinni hogy hasonló erejük van mint Zerefnek  bocsi ha hülyeséget írtam este hajlamos vagyok rá  off: engem most az nem hagy nyugodni, hogy régebben miért nevezték Lucy-t "áldott" gyereknek http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/257/17 mert már másodszorra olvasom (elsőre nem tudom hol olvastam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4075 Dátum: 12 szep 03, 21:13:43 » |
|
Nem hinném, hogy vissza megyünk a sárkány eltűnésig, ugyanis azt irják a fejezet végén, hogy 2 külön álló fejezet lesz de a mágia játékokon belül... Lehet megtudjuk mit csinált mato a szabadságán elvégre ő is egy érdekes szereplő mert láttuk amikor levette a maszkját csak az arcát nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #4076 Dátum: 12 szep 04, 19:25:42 » |
|
Szerintem tuti kapunk bővebb információt a sárkányok eltűnéséről, elvégre a történetben valószínűleg nagy szerepet fog most betölteni, és a következő fejezetben úgyis a sárkányokról lesz szó. Nem tudom ez az áldott gyerek hogy jön ide, szerintem az oké, hogy az apja így hívja a lányát. Jó kislány, nem iszik, csak néha pasizik, egy becsületes céhbe került be (blablabla)
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Natu
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4077 Dátum: 12 szep 04, 22:06:17 » |
|
A "de hogyan?" az inkább úgy hangzik hogy hogy lehetsz életben vagy hogy lehetsz egyszerre két helyen. Valószínűleg rövid hajú és aki sírna Natsu miatt valamint a leszűkített körből csak egy ember visel ilyesmi lapos talpú papucsot és ő Lisanna. Ez úgy lehetséges hogy az edolasi Lisanna nem halt meg hanem átkerült a földivilágra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 04, 22:07:15 írta Natu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
orosz kém
|
 |
« Válasz #4078 Dátum: 12 szep 04, 22:22:40 » |
|
ÉS az edolasi Lisanna miért sírna a földi világi Natsuért?
Egyébként én is egy idő utazott Lucyt tartom valószínűnek, lévén minden csillag szellemnek meg van a maga képessége, lehet hogy Horologiumnak van egy ilyen képesség.
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4079 Dátum: 12 szep 04, 22:37:30 » |
|
Lucynak van lehetősége ilyet tenni lévén ő ha csillagszellem ruhát visel akkor képes lehet átlépni a csillagszellemek világába. Természetesen valamelyik csillagszellem kíséretében. Így megmenekülhetett esetleg az akkori balhéból. Tehát nem egy valódi időutazásra kellene itt gondolni. A visszatérés viszont már egy másik kérdés, de szerintem ennek megoldása lehetséges a csillagszellemek világában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 04, 22:38:34 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|