Natusék nem veszik túl komolyan, az a vicc az egészben. ...
Már hogyne vennék komolyan. Natsu nem rohan fejjel a falnak (bár az ő fejét ismerve, az csak a falnak ártana
), Gazille meg nem eszelősen vigyorogva tombol. Teljesen komolyak, de nem bosszúszomjasak. Vagy ha mégis, akkor is higgadtan küldik. ^^
... Most mindneki az állát keresi a dragon force miatt de azt én sem értem, hogy miért... Mert gazille is simán betudja maga indítani mert natsu ellen is használta anno amikor full vas a teste az a dragon force-a mert mondta is happy hogy vas sárkány pikkelyek és ugye a dragon force külső jellegzetessége, hogy akkor megjelennek az adott sárkány pikkelyei a testen...
Gazille ott semmi Dragon Force-t nem használt. Az neki egy saját képesség.
... Slusszpoénként Natsu egy kézzel elkapta Sting ultimate technikáját, Gajeel meg simán állcsúcson hajította Rogue-t (aki mintha mondta volna, hogy az árnyékot lehetetlenség elkapni), de valahogy az előzmények miatt nem is lepődtem meg ezeken. ...
Én meglepődtem. De nem ezen, hanem azon, hogy ezt ilyen nehéz felfogni. ^^ Egy anyagtalan dolog hogy tud kárt tenni egy fizikaiban? Sehogy. Vagyis ahhoz, hogy Rogue az Árnyék Hév közben támadni is tudjon, részben meg kell szilárdulnia. Onnantól viszont el lehet kapni.
Amúgy Sting fényt eszik , Rogue pedig árnyékokat ?
Stingét még elnézem , mert Wendy is oxigént eszik , de Rogue árnyékevésére kíváncsi lennék .
Ez egy érdekes dolog. Lehet, hogy Stingnél is van/lesz egy hasonló kikötés, mint Wendy-nél. Vagyis pl. sötétben/éjszaka/kevés fényben nem nagyon tud harcolni (Wendy esetében ugye szennyezett levegőben gyengül).
Bár ha mákunk van, láthatjuk is őket még táplálkozni. Ha most nem is de egy későbbi* harcban talán igen.
(* Erről később.)
Bár az is lehet, hogy a lacrimájuk miatt nekik már nem kell az elemüket enniük. Viszont Cobra is lacrimás és ő ette a méregködöt. Bár ő csak 2. generációs sárkányölő volt.
A következő fejezet így kezdődne:
Natsu: Gazille, ideje lenne komolyan vennünk.
Gazille: Nem ártana. Hé mi az ott nálad?
Natsu: Atherion tabletta, kérsz?
...
Doppingszer használata miatt kizárják őket.
Egy korábbi harcot említenék. Vagyis kettőt. Tenrou sziget, Juvia és Lisanna "harca" Erza ellen. Ott, mivel nem volt igazán vérre menő tétje, Juvia nem is harcolt mindent beleadva. Persze megtett mindent, de azért igazi ok nélkül nem volt az igazi. Erza szépen meg is picsázta mindkettőjüket. Viszont később, amikor Meldy Gray-t fenyegeti igencsak megkapja Juvia az indokot a harcra és meg is mutatja, hogy nem véletlen volt ő S-osztályú mágus a Phantom Lordban (Erza is elismeri). ^^
Valami hasonlóra számítok Sting és Rogue részéről is. Eddig szépen rágyúrtak és nagyjából indok is van, hiszen Sting túl akar tenni Natsu-n, Rogue pedig... hát... konkrétan még nem nyilatkozott erről, de valszeg hiányolta Gazille-t a hét év alatt és ezt akarja leverni rajta (hasonlóan, mint Yoruichi és Soi Fon története a Bleach-ben). Stingnél be fognak játszani a Lectorral kapcsolatos emlékei és érzelmei is, de erről még nem tudunk semmit. Ha itt ki is kapnak Rogue és Sting, szerintem lesz még nekik harcuk. Pl. az összes Mágiajátékos sárkányölő (Natus, Gazille, Wendy, Luxus, Sting, Rogue) valami nagyon erős ellenfél (Acnologia vagy egy másik sárkány) ellen, esetleg egy nagy csapat démonnal szemben. És itt majd láthatunk igazi gyógyszerelgurulós, felszínre-hozom-az-igazi-erőmet, megvédem-a-bajtársaimat -féle jelenetet tőlük is. ^^