Ez a rész nagyon jóra sikeredett.
http://www.mangareader.net/fairy-tail/290/3Középső képen szépen le lett szedve a maszk. ^^'' De azért Makarovnak jobban elhitték volna mert mégis csak a ''céh''-nek a mestere. Yajima lehet jó kapcsolatba van a Fairy tail-el de a bizalmukat nem nyerte meg még sem. Már nem is fogják.
...
Yazima maga is Fairy Tail tag volt régen. ^^ Szerepel a csoportképen, amit akkor látunk, amikor Bob mester saját magához hasonlítja Kageyamát (Lullaby bezúzása után). Ott van még a képen Goldmine (Quatro Cerberus céhmestere), Rob (Mennyország tornya, aki megmenti Erzát az élete árán), Makarov, Polyhuska anyó és persze Bob (Blue Pegazus mestere).
... Az hogy yukino meg mi a francot csinál az jó kérdés mert kétlem hogy kém lett volna, mert akkro arcadias nem lepődött volna meg annyira hogy van itt egy másik csillagmágus is max átbszták azzal hogy felveszik a királyi seregbe és épp oda jelentkezett yukino de kitudja....
Miért irányítaná bárki is? A Mágiatanács sem csupán idiótákból áll. És Aracadias nem, csak a védelmi miniszter lepődött meg azon, hogy Yukino is csillagmágus. Talán ő egy ügynök és pont az volt a dolga, hogy valahogy Lucy-hez juttassa a maradék két kulcsot. Még meg is jegyzi halkan, hogy "Tudtam, hogy nem lesz könnyű", amikor Lucy nem fogadja el azokat.
...
Ez a "Levy meséli a story-t" dolog nagyon érdekel. Olyan mint amikor Lucy írja a halott anyukájának a leveleket.
Nekem az az elméletem, hogy Lucy-t lehet, majd halottnak hiszik, miután összeomlik a palota. De igazából átkerülne abba a világba amelybe megnyitnák az átjárót Arcadiasék. Aztán kiderülne, hogy mégsem halt meg és Natsu egyből loholna, hogy megmentse.
Plusz ha ebben a világban lennének a sárkányok is akkor találkozhatnának Igneel-ékkel.
Egy kicsit elvetemült elmélet.
...
Nekem határozottan tetszene, ha pl. nem a sárkányölőkön, hanem Lucy-n keresztül ismernénk meg a sárkányokat "személyesen". ^^