Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #3435 Dátum: 12 júl 08, 10:37:59 » |
|
Na ilyen egy jó fejezet! Az eleje érdekes volt, a vége pedig izgalmas A Sting-es párbeszédtől teljesen felpörögtem ^^ Látom, már nem csak én szeretném látni egy tündér bukását (pl. Happy... akkor mikor Natsu harcol és elrabolják... utána biztos Natsu is csinálna egy természeti katasztrófát ) Amint írtátok, Natsu szerintem sem harcolna teljes erővel, ha figyelembe vesszük, hogy Gemma ellen sem harcolt igazán komolyan(mégis elpusztította a termet), akkor Sting ellen sem fog. Azt el tudom képzelni(legalább is szeretném ), hogy Gildarts-hoz hasonlóan mutat egy erődemonstrációt, hogy "Ilyen egy Fariry Tail-es Sárkányölő" Amúgy felesleges előre tervezni, Mashima ezt már számtalanszor bebizonyította. Várom már a jövőhetet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 10:38:33 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3436 Dátum: 12 júl 08, 10:44:17 » |
|
Az már biztos hogy gonosz. A fairy tail-ről tett megjegyzése is sokat elárul róla. Aki engem aggaszt az mégis az akinek ugyanolyan volt a mágikus ereje mint zerefnek. Ez az arc a legérdekesebb az eddigiek közül. Én is várom már egy tündér bukását de nem natsu-ét. Én szempontomból egy vereséget Gazille-nál látok. Nem tudom miért...de nekem rogue erősebbnek tűnik Sting-nél. Mintha rejtegetne valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3437 Dátum: 12 júl 08, 11:07:21 » |
|
Kentonsama: igen, Rouge olyan csendes típus, csendesebb Sting-nél, lehet tényleg rejteget valamit Azzal, amit Sting mondott Mashima nyíltan jelezte, hogy lesz Natsu vs. Sting fejezet, nem hiszem, hogy a kövi fejezetben, talán a következő utániban
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3438 Dátum: 12 júl 08, 11:18:25 » |
|
Remélem Mashima nem csak trollkodik velünk mert én kb a fél vesém odaadnám, ha láthatnék már végre, egy epic Sting vs Natsu csatát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #3439 Dátum: 12 júl 08, 11:27:09 » |
|
Tuti trollkodás lesz és Mashima szétalázza Natsut a Blue Pegasusos nyuszival
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3440 Dátum: 12 júl 08, 11:36:52 » |
|
Ez jó ötlet és lehet emiatt natsu eléggé lebecsüli. Csak sajna ebből a helyzetből is képes szerintem natsu nyerni. Netán még egy döntetlent kihozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3441 Dátum: 12 júl 08, 11:45:21 » |
|
Én arra leszek kíváncsi , hogy Mashima , hogy oldja meg a csapatos csatát , mert most már csak hét csapat van . Lehet az lesz , hogy Fairy Tail ti úgy is az utolsó céh vagytok most összeengedünk titeket (A , B csapatot is) a Sabertooth-tal mivel úgy is ők a legerősebbek ugye . Én ennek örülnék a legjobban . Lenne : Natsu vs. Sting Gazille vs. Rogue Luxus vs. Orga Gray vs. Rufus Erza vs. Minerva Wendy küld egy kis támogató mágiát . A többiek meg csak úgy nézik a csata végkimenetelét .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #3442 Dátum: 12 júl 08, 12:36:10 » |
|
Hát már említették régebben, hogy lehetne akár az is, hogy összevonják a két FT csapatot. Mondjuk benne lenne Natsu, Erza, Gray, Luxus és Gazille. Ez szerintem korrekt megoldás lenne és lehetne egy dupla sárkányölő harc. Bár nem feltétlenül örülnék ennek a megoldásnak, mert szeretnék még mindenkit harcolni látni. (Pl. Mira, Juvia, Kana.) Én kíváncsi vagyok rájuk. Az előző kommentemben pedig elfelejtettem dicsérni Mashima-t. A rajzolás egyszerűen gyönyörű. Ez teszi olyan élvezetessé az amúgy is izgalmas manga olvasását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3443 Dátum: 12 júl 08, 13:48:34 » |
|
Ha a következő rész címe '' tengerészeti csata '' akkor olyasmi lesz, hogy mindenki ilyen kis hajón lesz és elsüllyeszteni kell a másikat nem? Akkor itt a fairy tail 2 csapata tarolni fog. Persze A lamia scale még. Lucy aquariussal nagy előnyben van. Juvia is nagy előnyben lesz a vízzel. Leon szépen tud fagyasztgatni. Itt szerintem ha sorrendet teszek győztesekben akkor. 1. Fairy tail A 2. Fairy tail B ( Leon nem fogja bántani a kis júviáját ) 3. Lamia scale A többi meg majd jön magától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hórusz87
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3444 Dátum: 12 júl 09, 08:43:14 » |
|
Ha a következő rész címe '' tengerészeti csata '' akkor olyasmi lesz, hogy mindenki ilyen kis hajón lesz és elsüllyeszteni kell a másikat nem? Akkor itt a fairy tail 2 csapata tarolni fog. Persze A lamia scale még. Lucy aquariussal nagy előnyben van. Juvia is nagy előnyben lesz a vízzel. Leon szépen tud fagyasztgatni. Itt szerintem ha sorrendet teszek győztesekben akkor. 1. Fairy tail A 2. Fairy tail B ( Leon nem fogja bántani a kis júviáját ) 3. Lamia scale A többi meg majd jön magától. Igazad van abban, hogy jól szerepelnének, csak egy a bökkenő... nem szerepelhetnek, mivel Leon, Gray és Juvia már az első nap részt vettek egy versenyszámban. Lucy Aquariussal, ténylég előnyben, bár a saját gazdáját is elsodorná Fairy Tail A-ból részt vehet: Wendy, Lucy; Fairy Tail B-ből: Luxus, Mistgun (nem tudom, h újra csatlakozik -e) és Mirajane.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #3445 Dátum: 12 júl 09, 08:49:49 » |
|
Luxus nem hiszem, mert ő harcolt legutóbb. Mistgun nem biztos, hogy visszamegy, a legvalószínűbb, hogy Mirajena fog harcolni
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3446 Dátum: 12 júl 09, 10:40:56 » |
|
Hórusz87: Igen, igazad van. Ők nem szerepelhetnek. De mivel 2 csillagszellemet is megidézhet lucy akkor már aquarius mellé miért ne idézhetné meg scorpiust? És akkor már övé minden. Ha csak nem vesz részt az a Sabertooth-os de nem tudom mi az igazi ereje még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami-chen
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
orosz kém
|
|
« Válasz #3447 Dátum: 12 júl 09, 10:50:11 » |
|
én nem hiszem hogy össze vonnák az A-B csapatot, de hát na ki tudja mit tervez Mashima sensei. de az is jó lenne ha össze engednék mind a maradék 7 csapatot egyszerre abból milyen világ vége lenne te jó ég
|
|
|
Naplózva
|
Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3448 Dátum: 12 júl 09, 11:43:48 » |
|
Tuti trollkodás lesz és Mashima szétalázza Natsut a Blue Pegasusos nyuszival Na azon röhögnék egy nagyot (habár már nagyon érdekel, hogy mit tudhat az a nyuszi ) Hát már említették régebben, hogy lehetne akár az is, hogy összevonják a két FT csapatot. Mondjuk benne lenne Natsu, Erza, Gray, Luxus és Gazille. Ez szerintem korrekt megoldás lenne és lehetne egy dupla sárkányölő harc. Bár nem feltétlenül örülnék ennek a megoldásnak, mert szeretnék még mindenkit harcolni látni. (Pl. Mira, Juvia, Kana.) Én kíváncsi vagyok rájuk.
Mirajane-t kár lenne kihagyni ebből a csapatból, van olyan erős (és szép ), mint Erza Ha a következő rész címe '' tengerészeti csata '' akkor olyasmi lesz, hogy mindenki ilyen kis hajón lesz és elsüllyeszteni kell a másikat nem? Akkor itt a fairy tail 2 csapata tarolni fog. Persze A lamia scale még. Lucy aquariussal nagy előnyben van. Juvia is nagy előnyben lesz a vízzel. Leon szépen tud fagyasztgatni. Itt szerintem ha sorrendet teszek győztesekben akkor. 1. Fairy tail A 2. Fairy tail B ( Leon nem fogja bántani a kis júviáját ) 3. Lamia scale A többi meg majd jön magától. Csak azt felejtetted el, hogy mivel jármű és van vagy négy sárkányölő a Fairy Tail csapatában úgyhogy nem olyan biztos az az első két hely
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3449 Dátum: 12 júl 09, 14:00:31 » |
|
samdav: Direkt nem említettem meg ezt. Hiszen Lucy a soros mert Natsu volt már eventen Wendy meg 3. nap harcolt tehát ők már kilőve. Gazille is Natsu-val szerepelt a 2. napi eventen tehát ő is kizárva erről az event-ről. Szerintem Lucy a soros mint eventen és Fairy tail B-ből meg passz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|