Ez egy jó kis fejezet volt, olyan tipikusan zakkant Fairy Tail-es este
Natsu nagyon megerősödött, egyre kíváncsibb vagyok az új képességeire - meg persze a többiekére is!
Juvia rendesen elengedte a fantáziáját, összeállhatnának Lucyval a könyvírásnál
Jól megoldotta Mashima-sensei, én kisebb szívrohamot kaptam a Lucy/Gray jelenetnél
Natsu meg Lucy viszont egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ahogy Gazille és Levi is :33 Gérard meg ott depressziózott a szomszédos tetőn, Erza felmehetett volna megvigasztalni! ^^
Amúgy nem lehet, hogy ennek a lovag századparancsnoknak a sötét arckifejezése és az a bizonyos
AZ arra utal, hogy valamit forral az uralkodó ellen? Mert szerintem azért nincs ideje azt a "parancsot" követnie, hogy pihenjen, mert a király ellen munkálkodik... Lehetséges, hogy az ő műve lesz a palota összeomlasztása?
A következő fejezet címe: Chariot. Nem Gérard használta a Grand Chariot nevű támadást? Lehet, hogy még egyszer szerepelni fog a harcok során? Mert ugye minden csapatnak 5 tagja van, és a fesztivál 5 napig tart, úgyhogy valószínűleg minden nap egy-egy ember megy párviadalra - Gérard meg már volt. Egyszer lesz csapatos csata is, gondolom, ilyen esetben az adott csapat összes tagjának harcolnia kell... Nem tudom, hogy Urtearék hogy fogják megoldani, hogy Gérard ne bukjon le. :S Egyébként most akkor a király állítja össze az ellenfeleket, vagy csak egy-két olyan párt mond, akiket szívesen látna harcolni, a többit meg a közönség szavazata alapján választják ki? Kár, hogy a két Sabertooth-os Sárkányölőt a végére tartogatja Mashima-sensei, engem már nagyon érdekelnének mindkettejük képességei - meg persze már most kedvelem Sting-kunt, szóval jó lenne, ha többet szerepelne xD
Gazille hogy paskolgatta már Laxus fejét! :DD Laxus meg tényleg sokat változott, nyugodtabb és megfontoltabb lett, ennek örülök ^^ Mondjuk engem kicsit már kezd idegesíteni Fried túlzott ragaszkodása Laxushoz, de poénforrásnak jó! =P Meg az is irritál, hogy a sok városi polgár, akiknek lövésük sincs a varázsláshoz, csak úgy szapulják a céheket, miközben azt sem tudják, hogy mit jelent mágusnak lenni
Amúgy a "Bacchus vs. Er..." csatához én annyit fűznék hozzá, hogy ugye Erza eredetileg ELza és japánul az L-t R-nek kell ejteni, szóval nekik mindkét betű egyre megy. Tehát az a bizonyos Fairy Tail-es illető akár Elfman is lehet, hiszen ő átváltozásmágiát használ és a neve japánosan ERufuman.
Már most tetszik Bacchus karaktere, a neve is találó, remélem, hogy nem írják ki hamar! Már csak azért sem, mert megnézném Gildartz ellen =) Egyébként csak nekem tűnik a szemfoga kicsit nagyobbnak az átlagnál? Ennek lehet, hogy van valamilyen oka? Hiszen a Sárkányölőknek is ez az egyik ismertetőjelük...
Charle látomásai egyre izgalmasabbak, remélem, hogy Lucyval nem történik semmi rossz! De jó lenne végre többet megtudni a családjáról (főleg az édesanyjáról), meg gondolom az apja halála sem volt véletlen. Hiro Mashima-ban az a jó, hogy mindig figyelmesen kell olvasni a mangát, mert sosem tudhatod, hogy később minek lesz talán még valamilyen jelentősége.
Az a bizonyos fehér lovag a látomásban... Esetleg nem lehet ahhoz valami köze annak, hogy Sting a Fehér Sárkányölő?