Bastian
|
|
« Válasz #2445 Dátum: 12 márc 05, 14:20:07 » |
|
Amúgy az Abyss Breakhez szükség van a négy elem használatára,fuziójára?(víz,tűz,szél,levegő) Mert elvileg a Phantom Lordnál 4 lépésben aktiválódott volna a dolog és mindegyik az elemi 4-es egyik tagját jelképezte. Ha igen akkor feltételezhető, hogy Gérard tud néhány elemi mágiát használni. Pont mint Sieg Hart Másik téma: Ha Mashima nem dobta kukába az Istenölő mágiát, akkor megeshet, hogy Orga a Villám Istenölő? Fekete elemet használ, a haja hasonló mint Zancrowé, csak a szeme más. Bár gondolom az nem számít, a többi meg véletlen egybeesés. Mindenesetre könnyen kaphatunk egy VillámIsten vs. VillámSárkány meccset, amolyan Natsu vs. Zancrow 2.0- külső segítség nélkül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 14:22:09 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2446 Dátum: 12 márc 05, 15:33:36 » |
|
" Azért nagyon kíváncsi leszek, hogy harcol majd Gérard a Meteor nélkül" Miért nélkül? Kiszíjták az erejét? ... Nem, csak leleplezi vele magát... Amúgy az Abyss Breakhez szükség van a négy elem használatára,fuziójára?(víz,tűz,szél,levegő) Mert elvileg a Phantom Lordnál 4 lépésben aktiválódott volna a dolog és mindegyik az elemi 4-es egyik tagját jelképezte. Ha igen akkor feltételezhető, hogy Gérard tud néhány elemi mágiát használni. Pont mint Sieg Hart Szerintem nem kell hozzá elemi mágia. Egyszerűen a Phantom esetében az az Elemi Négyes volt az elem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
georgee12
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2447 Dátum: 12 márc 05, 15:38:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2448 Dátum: 12 márc 05, 15:49:30 » |
|
Itt van a leírása: This spell needs four elemental Magics; fire, water, earth and wind. After the fusion of four elements, the user releases a destructive dark blast. This Magic can be cast by one user or four users who each wield one elemental Magic, like the Element 4. (Ehhez a mágiához 4 elem szükséges:tűz, víz, föld és szél.A fúzió után a használó pusztító fekete robbanást bocsájt ki. Ez a mágia használható 1, de akár több ember által is például az Elemi Négyes)
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2449 Dátum: 12 márc 05, 16:15:48 » |
|
Juviát nem értettem ,hogy vajon miért rakták be abba a képsorba Ő is csak 1pontot tudott szerezni a csapatának. Őt is kínozza ez a vereség, hogy nem tudott többet kihozni magából és ezzel nem tudott segíteni a Fairy Tailnek. Szerintem Jura ellen pont jó ötlet volt betenni Gerárdot, így legalább egyensúlyozva van az, hogy Jura Szent Mágus(bár igaz, hogy akadnak itt olyanok, akik felérnek a Szent Mágusok szintjéhez.) A kedvenc részem az volt, amikor mutatják Wendyéket, talán Natsu jobban tette volna, ha mégis bemegy Lucyhoz.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #2450 Dátum: 12 márc 05, 20:33:06 » |
|
Itt van a leírása: This spell needs four elemental Magics; fire, water, earth and wind. After the fusion of four elements, the user releases a destructive dark blast. This Magic can be cast by one user or four users who each wield one elemental Magic, like the Element 4. (Ehhez a mágiához 4 elem szükséges:tűz, víz, föld és szél.A fúzió után a használó pusztító fekete robbanást bocsájt ki. Ez a mágia használható 1, de akár több ember által is például az Elemi Négyes)
Nem feltétlenül hiteles a leírás.Ne feledjük,hogy amikor egy elem kiesett,nem szűnt meg a mágia,csak lelassult...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2451 Dátum: 12 márc 05, 21:02:00 » |
|
Jaja. Lehet én vagyok tudatlan, de a Fairy Tailből még nem láttam adatkönyvet. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2452 Dátum: 12 márc 05, 21:04:24 » |
|
ÉN sem, de ez nem a mangából van?
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2453 Dátum: 12 márc 05, 22:02:15 » |
|
Ööö... a mangából...? Hát, ha a Narutóból indulunk ki, akkor igen, a manga képei vannak felhasználva hozzá. A mangaka bemutatja a szereplőket, technikákat, mágiákat, stb... De nem hiszem, hogy a FT-ből lesz ilyen. A Rave-ből sem volt. Bár ott a mangában voltak ilyen kis információs oldalak, ahol hol a szereplőket, hol pedig a Tízparancsolat kardot vagy a Full... akarom mondani Dark Bringeket mutatta be. (Báááz, majdnem Fullbringet írtam ) Bár ilyen a FT-ben is van, csak azok a lapok inkább az adott szereplőt mutatják be és nem a mágiáját vagy egy adott mágiát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 22:06:52 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2454 Dátum: 12 márc 06, 21:13:51 » |
|
Egy kicsit kitérnék sting-re és rouge-ra.Mivel ők 3. generációs sárkányölők ezért két dolgot tudok elképzelni.Vagy a saját elemük vált erősebbé,vagy szereztek még egy elemet a lacrimák által.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
VIPERA
Gennin
Nem elérhető
You challenge me mortal?
|
|
« Válasz #2455 Dátum: 12 márc 08, 14:54:07 » |
|
Ütős kis fejezet volt : D. Alig várom az LS-es bőrfejű és a teljesen egzotikus kék hajú sztárunk harcát : D. Tudomásunk szerint Gérard kis újból lecsapná 4 elemi mágiával, mennyei ill. sötétség valamint az Abyss Breake. Nem felejthetjük el hogy Mystogan bot mágiát használt és Gérard hátán is ott fityegnek azok a botok (bár lehet mind hungarocelből van vagy csak sima faág x D). Jura meg föld mágiát használ. Az viszont zavar hogy azt írták: a versen legerősebb résztvevője. Erről csak azt tudom elképzelni hogy elírás és az LS. legerősebb tagja vagy tényleg így van x D. Minden esetre hajrá Gérard, Sting, Rogue ill. Laxus és hajrá FT-B csapat. Bár nálam a Sabertooth is ott van azt sem bánnám ha ők nyernének : D. Nekem Rogue veszélyesebbnek és erősebbnek tűnik mint Sting bár ez lehet a viselkedésük miatt is. Gazille is érdekel mennyit fejlődött. Az a rezzenéstelen arc és a hideg tekintet. Úgy sejtem kész lenne kiállni Rogue ellen bár lehet veszítene azonban nem írom le őt : D.
|
|
|
Naplózva
|
"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
|
|
|
Hórusz87
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2456 Dátum: 12 márc 09, 12:06:55 » |
|
kellett egy kis önuralom, h elolvasás előtt belinkeljem http://mangastream.com/read/fairy_tail/24537635/1Elolvastam, és elhatároztam, hogy 1hónapig nem nézek meg új részt, mert ennek a vége nagyon gáz volt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 12:11:39 írta Hórusz87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2457 Dátum: 12 márc 09, 12:50:52 » |
|
Elég komoly harvolt vagy inkább annak indult majd igencsak beteg lett a vége ahogy az elej is az volt hála mavisnek De a vége ismét igencsak felcsigázóra sikeredett.... Lehet valaki lucyt akarja nőjének, ahogy a szeretett lucy heartphiliám-t megfogalmazza...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #2458 Dátum: 12 márc 09, 13:03:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2459 Dátum: 12 márc 09, 13:07:46 » |
|
Nekem is tetszett a harc.Amúgy szerintem jura rájött hogy kit rejt az álarc. Szerintem a befejezéssel nincs gond.Elvégre ha használta volna azt a mágiát akkor totál lebukik.És nekem most már nyilvánvaló Gérard erősebb juránál. Még egy gondolat:Mavis-K-Ki kell mennem a mosdóba. Le estem aszékemről a röhögéstől.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
|