Tetszett ez a fejezet, szerintem most egyenlőre jobb ha Mashima elvarrja a szálakat.
A bulis kép a céhről így egybe nagyon bejött, jó volt hogy majdnem ugyan olyan volt, mint mikor a Reedus rajzon láttuk, kisebb változásokkal persze
Nagypapi átváltott Gray stílusra és kirúg a hámból?
Remélem Erza sütije most nem fog a földön landolni, mint mikor Gajeel énekelt, mert a céh épülete nem elég stabil ahhoz a dühöngéshez
Romeo sajnos szerintem a mennyiségre helyezte a hangsúlyt nem a minőségre, szóval Natsuhoz fel se ér tűzmágia szinten, de lesz legalább valaki aki eteti Natsut:D
Erza nagyon aranyos ahogy megtudta a házasság dolgot, de kicsit furi volt a reakció, mert hát Elfman Evagreen reakció hogy is mondjam sokkal tárgyilagos volt:D Furcsáltam egy van egy lányom kijelentést, de remélem majd a kicsi is kap szerepet:D
Hát igen Wendy nem lesz egy Edolasi Wendy:D habár a tejcsárda változatot akkor soknak éreztem:D
Happy aranyos volt, hogy gondolt az Exceedekre is. Le a kalappal Mashima előtt, hogy erre is gondolt.
Leon oldalról kicsit fura lett, lehet így akarták érzékeltetni, hogy öregebb lett, de lehet az is hogy rég rajzolta már Mashima-sensei. Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy bele fog esni Juviaba. Viszont egy Gray Leon párharcot Juviáért megnéznék:D
Juvia szerelmi ábrája aranyos volt, de Graytől miért mutat Leon felé egy kis szívecskés nyilacska Leon felé
Cherry meg nem megkedvelte az egyik pegazusos hostot nem? úgy rémlett az még kölcsönös is volt....hét év alatt történhetett volna köztük valami.
Gildartz meg persze egyből elkezd a az iszákos Kanával dicsekedni:D az az arc:D
Luxusnak jó lett az új szerkója és úgy néz ki a száműzetéses dolognak is annyi, éljen!
Wakaba meg a csoportképnél hogy sasólja Mira seggét:D ejnye nem öreg már az ilyesmihez?
Mekkora már ahogy a hajósok nézik a sétáló Lucyt a csónakból:D Szerintem azt hiszik kísértetet láttak:D
Kicsit sajnálom hogy mindenki le van égve a lakbér miatt, szegény Wendy arca mikor kijelentik hogy fizess és a cuccaidból pótold a maradékot. Azon viszont röhögtem hogy a lerobbant céh épület még jócskán meg is van oldalra döntve:D
Gerardot remélem nem végezték ki, hanem csak megszökött és Erza majd valamikor utána megy megkeresni.
Az első céh szerintem Makarov fiának céhe lesz, mert igen fogta a fejét az öreg.
Urtear és Meldy remélem életben van és csak az a meglepő, hogy vagy sikerült Urt feltámasztaniuk vagy iszonyat erősek lettek.
Natsu nem tudom mit aggódik Lucy nagyobb bajban van pénzügyileg mint ő. És neki még van hol aludnia és a cuccai is meg vannak.
Lucy papáját sajnálom, remélem írt végrendeletet, hogy ha Lucy esetleg megkerül akkor valamicske vagyont kapjon, mert az szerintem van valamennyi mert a céh épülete jócskán megnőtt mióta Lucy elintézte a rablóbandát. Habár lehet, hogy azt a pénz a lánya keresésébe fektette.
Szegény Lucy szerintem most bőgni fog pár oldalon keresztül és remélem Natsu vállán vigasztalódik majd
El is lakhatna náluk, hiszen Natsuék is egy csomószor használták Lucy albérletét.