25 márc 13, 00:38:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2101679 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
gt12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #690 Dátum: 11 márc 16, 15:59:19 »

Nagy rá az esély, hogy a dagit jól leverik. Urtear viszont nem veszíthet úgy, hogy Gray ne toppanna be.
Viszont Asuma és Rustyrose még mindig ott van, és jelen pillanatban a szigeten talán nincsenek olyan erős FT tagok, akik lenyomhatnák őket. Ellenben még mindig várom Luxus és Gildatz felbukkanását. Luxus vs. Asuma érdekes lenne, hiszen mindkettejük pusztító ereje hatalmas, míg Rustyrose ellen Gildartzot képzelem el. Az egyik bizonyos korlátokon belül bármit létre tud hozni, míg a másik bármit szétzúz Mosolyog
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #691 Dátum: 11 márc 16, 21:45:25 »

Kain mágiája sztem egész jó. Kár hogy a használója idóta. A 9. oldalon lévő Lucy fejen meg még mindig röhögök.Nagyon epic. Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #692 Dátum: 11 márc 17, 16:32:37 »

Próbáld ki rajtam a saját képességem!
Pfff... Ezt a barmot! ikszdé
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #693 Dátum: 11 márc 17, 16:44:26 »

Nem csak, hogy kirpbálja de milyen epic fejet vág még mellé lucy?Nevet:D
Naplózva
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #694 Dátum: 11 márc 19, 15:12:57 »

Amúgy ez a pasas vagy félig (kétlem), vagy teljesen (ez már valósabb) hülye!!!:D
Ez a mágia szerintem a legparásabb az egész mangában. Ha egyszer az ellenfél kezébe kerül a baba (Mr. Átokfajzat Nevet epic), akkor vége van a csatának. Nekem tetszik ez a mágia, nagyon ötletes, erős is, csak nagyon parás a harcban való használata Nevet Lucy nem tette jól, hogy visszaadta neki (vagyis hogy engedte, hogy visszavegye tőle). Ja, és az utolsó kép hatalmas, ahogy rágja a ruháját féltékenységében:D A Fairy Tail eddigi legfurcsább karaktere szerintem...
Naplózva
FERRARIFUN
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #695 Dátum: 11 márc 21, 13:53:28 »

Úgy látszik Mashima tényleg mesérült....mert sehol sem látok új FT mangát. Szomorú Szomorú Szomorú
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #696 Dátum: 11 márc 21, 14:22:00 »

Szerintem ilyen helyzetben a legkisebb gondja a manga. Lehet, hogy testileg megsérült, de a háza, egyebei? Meg amúgy is..  smirksweat
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #697 Dátum: 11 márc 21, 14:27:18 »

A manga múlt héten is késett, és nehogy azt higgyétek, hogy hétröl hétre rajzolja öket, sokkla elörébb tart mint mi az olvasásban és eddig sehol sem irták hogy a héten ne lenne fejezet... Szal ha meg is sérült akkor is kitudják adni a mangát mert a kiadónál több fejezet van...
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #698 Dátum: 11 márc 21, 14:39:11 »

Bocs, Sammy, honnan veszed? Szerintem ez elég nagy hülyeség.. Akkor valószínűleg nem hetente adná ki. Már van akkora tehetsége, hogy egy oldallal végezzen 1 óra alatt (se?) szóval talán a legnagyobb kihívás a történet lehet. De előre szinte biztos, hogy nincs megrajzolva.
Minden anime és manga csúszik, és nem hiszem, hogy sunyiban röhögnének a kiadók, hogy nekünk bezzeg már rég megvannak az epizódok, fejezetek, de az emberek még nem olvashatják..
Meg neki is kell élet, nem egész héten rajzolgat 3-4 fejezeteket előre.. Nevet

Amúgy kíváncsi, vagyok, hogy mit rejt ez a "Lucy a tűzben" Ha jól emlékszem... Nevet Erről csak azt tudom elképzelni, hogy Mr. Átokfajzatba kerül egy Natsu hajszál, és hát így a csapat eléggé hátrányos helyzetbe kerül, viszont a GH mekkorát kaszálhatna ezzel Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 14:41:21 írta CrazyCat » Naplózva
Guardian
Újonc
*

« Válasz #699 Dátum: 11 márc 21, 14:54:54 »

Vagy lucy visszahívja a legújabb kecskéjét és majd ketten alkotnak valami kirobbanót...
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #700 Dátum: 11 márc 21, 15:15:15 »

Csak hogy Lucy nem tud Capricorn-ról... abban a hitben van valsz', hogy Leo már rég lerendezte és holtan fekszik.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #701 Dátum: 11 márc 21, 15:26:19 »

Ez a "Lucy's Fire " nem feltétlenül azt jellenti hogy a tűzben van "^^ inkább úgy mondanám hogy bedobja magát... pl Natsu is szokta mondani hogy fel vagyok tűzelve.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #702 Dátum: 11 márc 21, 15:28:15 »

Lucy tud róla, hogy Capricorn átállt, viszont megidézni így se tudná, se őt, se Lokit, hiszen mindketten a csillagszellemek világában pihiznek.^^
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/224/20

Egyébként, ahogy elnézem, bejön nektek a "Mr. Átokfajzat", aminek örülök, sokáig agyaltam, hogy mi legyen "Mr. Cursey" magyar neve. Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #703 Dátum: 11 márc 21, 17:00:04 »

Áhh, ezt úgy látszik nagyon elnéztem xD Nembaj, majd legközelebb.. Nyelvesít
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #704 Dátum: 11 márc 21, 20:02:07 »

Sammy Blaze, ugyan nem vagyok modi, de kérlek nézz körül kissé, mielőtt belinkelsz valamit... a spoilereknek saját témája van, és vannak akik - köztük én is- nem akarják időelőtt lelőni maguknak a poénokat. Mosolyog

Egyébként, én már Meldy-re vagyok kíváncsi, nem igaz, hogy annyi idő elteltével, még csak pár kardot kreált a kiscsaj... gyerük, szorítunk neked. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 20:03:27 írta Den » Naplózva

Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins