25 jún 10, 03:17:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2308497 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #630 Dátum: 11 feb 22, 13:58:24 »

Ja, tényleg az 1. bubi a "mesteré". Részemről a félreértés.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #631 Dátum: 11 feb 28, 15:14:18 »

Na végre kijött a manga. Sztem nagyon jó rész volt és Caprico ügy is levan rendezve. Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #632 Dátum: 11 feb 28, 18:18:51 »

Erre a húzásra nem számítottam, hogy "megvan szállva a kecske ezért gonosz".
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #633 Dátum: 11 feb 28, 18:45:30 »

Kicsit gyors megoldásnak tűnt, de legalább trükkös volt. Mind Zoldeo, mind Loki részéről. ^^
Aquarius, Cancer és Capricorn "régi kulcsok" a Heartfilia család női csillagmágusai kulcstartóján. Nevet
És most már bizta, hogy Layla is csillagmágus volt. És nem is lehetett kispiskóta, ha 3 arany kulcsa is volt. ^^

Gray kicsit megszívta, társ nélkül trutymóban lesz... Bár a vizsga egyelőre tartalékon van. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #634 Dátum: 11 feb 28, 20:08:43 »

én szeretném már látni Lucy-t egy igazi vérre menő csatában látni ahol mindent felhasznál amit csak tud , mert ha jól emlékszem meg van neki(nemtudom a nevüket) a vízöntő, a leo, bika, a rák, a bak, (ha jól értettem) a kos, a másolós kis páros szmötyi és a skorpió és a lovasíjjász... jut eszembe a vakond cseléd is Nevet. ezek mind arany kulcsok ? ruosszul értelmezem de 12 arany kulcs van vagy 12 féle?  szegény karakter már hanyagolva van egy ideje, de erza mellett ő a favoritom és szeretném már látni harcolni is nem csak hogy járatja a száját.
Naplózva

Ucshia Obito
Újonc
*

« Válasz #635 Dátum: 11 feb 28, 20:15:56 »

Jaja Gray megszívta bár szerintem ez lehet a legfőbb probléma(még az atherional zeref és a grimoi heart nél is nagyobb)de  caprion esete a legdurvább
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #636 Dátum: 11 feb 28, 20:53:31 »

Nagyon tuti kis rész volt egy nagyon nem várt fordulattal, viszont arra kíváncsi lennék, hogy Lucy tisztában van anyja múltjával? Nem emlékszem momentumra a mangából, amikor ilyet emlegetne. Vagy ez még egy külön csavar lesz majd a Bak szájából? Viszont van itt még valami, Caricorn, mikor az utolsó szerződésről beszélsz, miért mondja többesszámban? Vagy csak szimplán megelőlegez pár gyereket a jövőre nézően? Na mindegy, de ezzel 2 tesó letudva....

Alig várom már a többiek harcát!
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 20:54:58 írta Ronyszkusz » Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #637 Dátum: 11 feb 28, 22:12:12 »

Igen, az 3 évvel Lucy születése előtt történt, akkor még ugyebár nyilván nem tudhatta Capricorn, hogy hány gyermeke lesz majd Laylának. Mosolyog

A manga nagyon tetszett, és mondtam én, hogy Caprico nem gonosz. Pirul Bár hiányoltam volna egy kis flashbacket Zoldeótól, elvégre ő volt az akkor, aki ennyire meg akarta ölni Lucyt. Szerintem az nem elég ok erre, hogy majd egyszer elveszít egy Csillagszellemet Lu-chan miatt. Szerintem legalábbis. Mosolyog

Viszont ez tök jó, hogy a családban továbböröklődnek/továbböröklődhetnek a Csillagszellemek. Azért milyen durva lehetett már Laylának felhagynia a varázslással. o.O Elvégre nem csak céhekben lehet varázsolni, szóval simán mágus maradhatott volna, csak nagyon ritkán használja a Csillagszellemeit. ^^
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #638 Dátum: 11 feb 28, 23:36:31 »

Nagyon jó fejezet volt! Nevet Bár van egy olyan érzésem, hogy hamarosan visszatérünk az unalmas jeleneteket, egymás gyakását ész nélkül, Grimoire Heart-nek semmi esélyt nem hagyva >.<
Ettől függetlenül örülök, a csillagmágusok és a kulcsaik eleve szimpatikusak, jó, hogy áldoztak rájuk fejezetet Nevet Még, ha ilyen körülmények között is.
(OFF: Mivel főoldalon nincs, de egót növelni muszáj, ezért itt istenítem Den-t a munkájáért xD Ezért cserébe kérek Hiro pózt Nevet Na, meg persze a többieknek is kijár a taps :3)
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 23:37:21 írta CrazyCat » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #639 Dátum: 11 márc 01, 00:22:56 »

Maga a fejezet tetszett, bár sajnálom, hogy ismét kikapott egy G.H.-s.
Viszont ezt, hogy a csillagszellemekkel ilyen, "családban maradsz" paktumokat is lehet kötni, tök jó ötletnek tartom. Nevet

Bár, visszatérve a G.H.-ra, én is félek, hogy most megint beindul az "érzelmeinkkel mindenkit legyőzünk" figura, és a Fairy Tail már megint nyer...

CrazyCat:
A mai teljesítmény szerintem is szép volt, az egész csapat részéről, akik ezen a projekten dolgoznak. Nevet
Sikerült tartanunk a hétfőt, pedig az angol verzió kiadási ideje nem könyítette meg a dolgunk...
Szóval: *Hősi póz*xD
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 10:38:46 írta Den » Naplózva

Zayala20
Gennin
*

« Válasz #640 Dátum: 11 márc 01, 07:29:50 »

Ha jól számolom,a F.T. vs. G.H. meccs eredménye eddig 3-3. Nyert Natsu,Gazille,Loki,viszont Mira+Lisanna, Elfmann+Evegreen,valamint Makarov csúnyán megjárta. Urtear legyőzte "Zerefet", az Erza+Juvia vs. Meldy csata még hátravan, de a G.H.-nak még van egy tagja(a dagi),aki még nem kapott ellenfelet sem. Az állás egyelőre döntetlen szagú, de szerintem Hades mester annyira erős,hogy,ha a F.T. nem kap valami utánpótlást(Gildartz v. Luxus),akkor nem győzhetnek. A patthelyzetet persze még az is megkavarhatja, ha Zeref végre felébred,és lever mindenkit. Persze ott van a Tanács is, aki kilőhet rájuk egy újabb adag fincsi Atheriont.... Szóval többesélyes az ügy, várom már nagyon a folytatást!
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #641 Dátum: 11 márc 01, 12:36:58 »

Köszi az új fejezetet! Nekem is bejött bár eddig nekem sosem voltak mashima ötletei ellen kifogásaim..Nyelvesít De a legjobban még mindig a onemanga forumozóin röhögök akiknek a 90%a folyton leírja, hogy milyen szar, hogy a fairy tail nem képes kikapni a ,,most powerful dark guild"-tól vagyis a legerösebb sötét céhtöl...Nyelvesít Most öszintén mashima biztos azért rejtegeti a tartarost mert olyna nagyon gyengék és még csak azért lettek az egész mangában egyszer megemlítve, mert gyengébbek lennének a grimoire heart-nál:P Eléggé logikátlan lépés lenne...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #642 Dátum: 11 márc 01, 14:53:37 »

Végül is az történt amit vártunk. Caprico vesztett és visszatért eredeti állapotába. A párosítások alapján eddig ez történt:

Hades > Makarov
Urtear > Zeref
Meldy vs Erza, Juvia - Érzésem szerint Erzáék nyernek.
Zancrow < Natsu
Caprrico < Leo
Rustyrose > Elfman, Evergreen
Kain Hikaru - Még nincs párja. Szerintem belefut Cana, Lucy, Gray trió.
Azuma > Mest, Wendy, Lily majd később Lisanna és Mirajane.

Az Urtear vs Zeref mérkőzést nem számolhatjuk ebbe bele mert Zeref nem a FT tagja. Tehát jelenleg 4:2 a GH részére. Továbbá én még 3 mérkőzésre számítok. Erza-Meldy, Kain Hikaru-Grey, Lucy, Cana és Natsu-Urtear. Érzésem szerint Meldy és Kain Hikaru veszít míg Urtear leveri Natsut és meglép Zereffel. A tanács bandáját nem tudom hova tenni mert annál sunyibb/gyávább banda. Megvárják míg a kettő legyengíti egymást és utána esetleg bemasíroznak a babérokat learatni vagy inkább elpusztítanak mindent az Etherionnal és utána hirdetik az igét, hogy mekkora hősök is ők. Kezdem a Tanácsot úgy látni mint az One Piece-ben a Haditengerészetet illetve azok vezetőségének igazságát.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 01, 15:29:39 írta rini67 » Naplózva
FERRARIFUN
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #643 Dátum: 11 márc 01, 17:49:27 »

Ezt a Tartaros-os lehetőséget én is számon venném, mert egyébként meg ha a GH lenne a legerősebb céh, akk a manga nagyon gyorsan véget érhetne...Mashima előtt meg le a kalappal, szinte majdnem olyan mint mint Kishimoto bá' (isten bocsáss..), ha nem jobb történetszál bonyolításban....szerintem lesznek itt még érdekes része. Azt meg egyenesen nem tudom elképzelni, hogy Gildartz no meg Luxus ne tegye tiszteletét a harcban...persze tudom hogy leléptek a szigetről, de Mr Flash-nek elég egy villanás....Gildartz pedig.....csak ő gyözheti le Azumát...
Naplózva
łin@
Újonc
*

Jounin

« Válasz #644 Dátum: 11 márc 01, 18:41:33 »

Amúgy észrevettem valamit, ami nagyon fúrja az oldalam.
Remélem, nem számít spoilernek de mivel nem tudom más képpen leírni nektek idézem
-Fairy Tail -224 fejezet -17 oldal –baloldal -3. négyzet-második buborék:
"Ha eljön az idő, amikor EGYIK gyermeke a mágia útjára lép..."
Csak én vagyok hülye vagy tényleg arra utalt Capricorn hogy esetleg van Lucynak egy testvére?
Nah lényeg a lényeg hogy nekem nagyon tetszett ez a fejezet.A S-osztályos részből ez tetszett edigg a legjobban Mosolyog
Na meg mikor jönnek a sziget felé hajóval:)
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem karakterfejlődés szempontjából Lucy az aki a legnagyobb változáson ment keresztül.Természetesen nem csak ő hiszen ott van Erza lezárt ügye Gerardal meg Gray mulot beli ügye Leonnal.
A Harcokat illetően szerintem hiába való találgatni, hiszen ha megnézitek már az is nagy sokk (k) volt nekem hogy a Grimore Heart céhmestere a Fairy Tail előző vezetője. Szerintem lesznek még itt meglepetések. Elsősorban (én) arra lennék kíváncsi, hogy Zeref honnan ismeri Natsut, hogy egy régebbi fejezetben Igneelt és Metalica beszéltek-e abból a gödörből, „lyukból”.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins