24 nov 27, 12:40:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2037243 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #465 Dátum: 11 jan 17, 21:18:09 »

Az öreget azt inkább elképzelném holtan Nevet mivel nem tudom miért irritáló számomra, de ha Lucy halna meg hát istenem járulékos veszteség.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #466 Dátum: 11 jan 17, 21:25:06 »

Csakhogy Lucyt nem írhatod még ki a történetből. Makarovot már inkább mert ő felkészült erre és az a kép Luxussal is szerintem erre utal. Makarov valószínűleg beáldozza magát a többiek érdekében.
Naplózva
Yana-chan
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #467 Dátum: 11 jan 17, 22:09:18 »

Egy a biztos valaki megfog halni és aki meghal azért még Natsu is könnyeket ejt. ^^'
Naplózva

"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad,
Örökre megpihent a csillagok alatt."
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #468 Dátum: 11 jan 17, 22:43:17 »

Én valamiért nem sajnálnám, ha Makarov meghalna...a megalapozás már régen elkezdődött ehhez, hisz már régóta betegeskedik az öreg. Szerintem senkit sem érne váratlanul, ennek ellenére a drámai hangot megadná az egésznek. Én simán eltudnám képzelni Luxust a következő vezetőnek, hisz szerintem már tanult a leckéből...az már más dolog, hogy a többiek mit szólnának ehhez - Natsu csak le akarná gyakni sztem xD
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #469 Dátum: 11 jan 18, 09:42:59 »

Dancsa: a Capricorn a bak, Aries a kos. Nevet Már, ha  jól emlékszem. 
Egyébként úgy voltam vele, hogy megvárom a fordításunkat, de a kíváncsiság legyőzött és belekukkantottam ebbe a részbe.  Az tényleg biztos, hogy érdekes csatározásoknak leszünk majd a tanúi. Mosolyog

Na vazzeeeee....  Ne fórumozz hullafáradtan, ez a tanulságXD  igazad vanXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #470 Dátum: 11 jan 18, 16:19:17 »

Én azért sajnálnám ha Makarov meghalna , de tényleg nagy esély van rá , hogy meghal , de hogy Luxus céhmester lenne , azt nem nagyon tudom elképzelni , akkor már hamarabb Gildartz -ot .
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #471 Dátum: 11 jan 18, 16:55:52 »

Annyira nem elképzelhetetlen nekem ha meghalna, elvégre öreg és kiszolgálta az életét, sok mindent tett amit a számlájára lehet írni , és nagyjából már mindent láttunk tőle max 1-2 trükkjét még nem amit lehet ellő még azelőtt HA meghalna, és ha Luxus lenne az új vezető , szerintem mindent jól csinálna és nem követné el a régi hibáit,  de az is lehet , hogy Gildartz veszi át a hejét de Luxus is visszatér , persze csak segítőként aztán visszaveszik.
Makarow halálával lezárulna egy fejezet , és  helyét egy erősebb fogja majd átvenni akinek több esélye lesz Hádész ellen.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #472 Dátum: 11 jan 18, 16:59:21 »

és mindenki mekkorát fog nézni ha nem Makarov hal meg.
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #473 Dátum: 11 jan 18, 18:14:40 »

Ez a Mest csákó egy rakás sz*r, hogy lehet ilyen béna ha a szent mágus tanács tagja, fogadjunk úgy jutott be, hogy használta azt a hipnozitálást vagy valamit. Szerintem Makarov megfoghallni, már haldoklik és szerintem ez lesz Charle jóslata is. Remélem Natsu szétveri a Zacrowt  meg Gray és a többiek is legyőzik Capricot, nagyott néznék ha Erzaék kikapnának egy kislánytól az nagyon durva lenne.
Naplózva

tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #474 Dátum: 11 jan 18, 18:24:01 »

Mest nem tartozik a 10 Szent Mágushoz. Ő csak a tanácstól jött, hírnévre, kitüntetésre, stb-re vágyott. Egyszóval nem összekeverendő a 10 szent mágus egyikével sem, azoknak nem kell már kitüntetés Nevet Amúgy nem a "méret a lényeg". Attól, hogy "kislány", lehet hogy 1: idősebb, mint amilyennek tűnik (bár szerintem nem) 2: Elveszett mágia birtokában van, aminek mindegyike rendkívül erős, veszélyes, satöbbi. 3: Natsu (bár ő a főszereplő) is simán legyőz akárkit, közbe ő is csak "kisfiú". Ebben a mangában, és még sok másban, nem a külső alapján dől el, hogy ki az erősebb, és ki a gyengébb.
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #475 Dátum: 11 jan 18, 18:49:02 »

Utána néztem és tényleg a tanács tagja rosszul emlékeztem. Igazad van de azért egy Erzát és egy Juviát főleg együtt legyőzze őket Weldy,( tudom ,hogy valamilyen elveszett mágia birtokában van) lehet, hogy győz, de lehet, hogy veszít majd kiderül.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #476 Dátum: 11 jan 18, 19:10:09 »

Úgy gondolom, hogy az elveszett mágia nem biztos, hogy erősebb mint egy új. A nevét pont azért kapta mert nem ismerik, nem tudják, hogy mire lehet képes. Ez jelenti a nagy előnyét a többiekhez képest, mivel akiket megtámad nemigen tudják, hogy mi is történik, mi lesz a hatása. Ha viszont a megtámadott valahogy elkerüli vagy képes kivédeni akkor kiegyenlítődnek az esélyek.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #477 Dátum: 11 jan 18, 19:23:07 »

Én pedig már igazán elvárom, hogy valaki meghaljon... Jó, nem akarom, de unalmas, hogy jön a Fairy Tail mágikus barátságos überpowa ereje, mindenki megmenekül, mindenki happy, az ellenség K.O., már unalmas... számomra. Így végül is javítana egy kicsit a mangán, ha valaki meghalna (Ott volt a lehetőség Racer megölésére is, de elvileg végül nem halt meg.. legalább is az animében még mozgott, meg azt hiszem nyögött is. Hogy ez mangában mennyire volt, nem tudom..)
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #478 Dátum: 11 jan 18, 19:51:12 »

Ezzel egyetértek, ahogy írtam ezelőtt ráférne az FT-re egy hatalmas elkalapálás nagy horderejű veszteséggel párosítva. Meldynek meg piszkosul szurkolok. Mert, úgy érzem, hogy nem játszhatjuk el végtelenségig, hogy látja vérbe fetrengő barátját, mesterét és olyan erőre kap ami azelőtt még csak gondolatban sem volt, vagy Natsu aki holtából is feltámadna, hogy leverje az ellenfelét szerintem ez a rész itt már piszkosul sablonos. Ezért szvsz most nem szabad, hogy nyerjen az FT ráadásul az ellenfeleket elnézve ennek így is kéne lennie.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 19:56:03 írta Train » Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #479 Dátum: 11 jan 18, 19:54:09 »

Az elveszett eltűnt mágia nagy valószínűséggel erősebb mint az új fajták. Ha igaz az amit Hades mondott, akkor közelebb áll az ősi fekete mágiához, ami általában  gyilkolásra, megszállásra, hatalomszerzésre használnak. Nézd meg Natsut, és Zancrow-ot. Mindkettő mágiája az elveszettek közé tartozik, és ennek megfelelőjen erősek is.
2, Gondolom Hades a terve megvalósítása végett nem a leggyengébb tagokat toborozta. Tehát nagy esélyjel mindegyik MINIMUM s osztályú hanem jobb.
3, Ne becsüljétek le Meldyt. Nem csak a fegyver, hanem a használó, és a használó és a fegyver közti kapcsolat is meghatározza az erőt. Ha netalántán Meldynek még olyan képessége is van, ami pont Erzáék ellen a megfelelő, akkor a csata kimenetele eléggé könnyen megjósolható lesz.

Szerintem Makarov meg fog halni. Elfogadta a büntetést Mavistol, hogy a kölköket mentse. Elküldte a végső akaratát Luxusnak
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins