Jó, de nem véletlenül van egy történetnek főszereplője.
Milyen lenne már, ha Naruto és Ichigo meg Natsu mindig kikapnának?
Banyek, Gazille-ról és Levy-ről teljesen elfelejtkeztem.
De az a dagi elég idiótának tűnik, talán még így félholtan is sikerül Gazille-éknak legyőznie majd őt.
Sőt, szerintem Levy tökéletes ellenfél lesz neki, az okos fejével, mivel - mint már említettem - elég retardnak tűnik a fickó.
Azon sem lennék meglepve, ha Levy-éhez hasonló képessége lenne. :O
Az is átfutott az agyamon, hogy ha Urtear elkapja Zerefet, akkor még Gérard is könnyen bekerülhet a képbe, mert ugye őt "irányította Zeref". (Amúgy Urtear, de azt hitte, hogy Zeref.)
Mekkora lenne, ha Luxi meg Gildartz együtt nyomnának le 1-2 tagot. :OOO
Sőt olyat is eltudok képzelni ha Lucy megszerzi Caprico-t az oda transzportálja az egész FT-t
Ez tök jó.
Remélem, őt még most megszerzi Lu-chan.
...szépen bezsákolják azt a kölyköt(Zeref?),aztán elhúznak,maguk mögött hagyva a megalázott FT-t,akik azonban a mesterük halálát látván annyira bepipulnak,hogy a legközelebbi találkozásukkor majd lenyomják a Grimoret.
Egyébként valószínűleg valami ilyesmi lesz. Szerintem lesz 1-2 FT-s, aki győz, lesz olyan is, ahol félbeszakad a harc... sőt... ezt tartom a legvalószínűbbnek, hogy konkrétan senki nem kap ki, mert az utolsó pillanatban elmegy GH.
Már látom is Natsu ideges fejét, és azt, ahogyan Lucy nézi az egyre távolodó Capricót arra gondolva, hogy az miért ilyen gonosz, és hogy legközelebb megszerzi. És amikor Caprico elmereng a hajón, megkérdezik tőle, hogy mi baja, erre ő azt feleli: semmi; de közben ő is érzi, hogy Lucy mélyen, legbelül megérintette őt a kedvességével. xD