Lew
|
|
« Válasz #165 Dátum: 12 jan 20, 23:44:45 » |
|
1:05 O.o nagyon szép csaj és cp ^^ Valóban egy kettő közülök olyan mintha csak kisétáltak volna a Tvből / monitorból =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #166 Dátum: 12 márc 30, 06:15:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #167 Dátum: 12 márc 30, 13:15:43 » |
|
Szerintem ezek a tanács tagjai de kitudja . Vagy Gérard emberei.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 13:16:22 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #168 Dátum: 12 márc 30, 15:15:19 » |
|
Igen a tanács tagja, de miért vannak elfeketítve? Biztos lesz még velük valami késöbbiekben. Na meg az csak nekem fura hogy ott csücsül egy Exceed?
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #169 Dátum: 12 márc 30, 16:51:14 » |
|
Akit te Exceednek gondolsz, az sztem Michello. A régebbi tanács egyik tagja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #170 Dátum: 12 ápr 08, 22:02:17 » |
|
Emberek nem tudjátok véletlenül hol találok égetett feliratos Ft videókat 115.résztől felfelé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #171 Dátum: 12 ápr 08, 22:54:53 » |
|
Milyen nyelvű legyen a felirat?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 ápr 09, 11:38:56 » |
|
(Vigyázat, más magyar csapat belinkelése tilos. )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #173 Dátum: 12 ápr 10, 18:28:48 » |
|
Ti tudtátok hogy Natsu szinkronhangja énekli az Ova openingjét? Valamelyik nap figyeltem fel rá hogy ez tiszta olyan mint Natsu. Utána néztem és tényleg ö énekli =D Mik ki nem derülnek. + ezt a videót is ajánlom mindenkinek =D Itt megtalálhatóak a karakterek szinkronhangjai képpel. Érdekes =D Van akit full nem így képzeltem el és van aki egészen hasonlít =D http://www.youtube.com/watch?v=RDjQpsDAqBoAmi nálam pl kiverte a bíztositékot az az hogy Romeo és Levy szinkronhangja ugyanaz =D Kana es Aquarius szinkron hangja is ugyan az... dögös kis csajszi
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
xsaylerx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 12 ápr 22, 19:34:33 » |
|
Nem tudom hol kéne kérnem, ezért kérem itt hogy kedves naruto-kun készítőség hálás lennék érte ha feltöltenéktek torrent trackerre a fairy tail 50. részétől kezdődő részeket. Magyar felirattal, angol égetett felirat nélkül. Már napok óta keresek neten az említett dolgok után, de egyszerűen nem találok angol sub nélküli részeket. Szóval nagyon hálás lennék érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #175 Dátum: 12 ápr 22, 20:11:12 » |
|
Tudok neked olyan torrenteket mutatni amiben nincs angol felirat, más kérdés, hogy a feliratok időzítését el kell hozzá csúsztatnod. Mindenesetre az bárkinek megy, szóval íme a link a videókhoz. http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=1_11&filter=0&term=fairy+tail
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #176 Dátum: 12 ápr 22, 22:36:06 » |
|
Némelyik lejátszóban (pl.: gom) ez megoldható pár billentyű nyomkodásával is, amíg nem lesz jó helyen, azt mehet. Csak gondoltam szólok, hogy így egyszerűbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #177 Dátum: 12 ápr 22, 22:47:29 » |
|
BS Player-ben is lehet gombnyomással csúsztatni a feliratot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #178 Dátum: 12 máj 19, 10:31:24 » |
|
Nem tudom hogy írjam de észre vettétek már hogy a legtöbb céh tagjainak és épületeinek kinézete hasonlít valamilyen népre és/vagy országra.
PL:
Grimore Heart - nekik ilyen görögös beütésük volt Raven Tail - egyértelműen oroszos Fairy Tail - amolyan ír/skót beütés stb
Lehet hogy csak én képzelem be, mindenesetre érdekelne a véleményetek mit gondoltok erről =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 15:28:13 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #179 Dátum: 12 jún 11, 22:35:35 » |
|
Lehet benne valami Remélem az jó ha itt kérdezek rá... nem tudja valaki véletlenül, hogy mikortól számítják az éveket? Tehát pl.:777 az mikortól 777?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
|