Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #150 Dátum: 11 nov 08, 14:46:57 » |
|
Nem kell félteni a jó öreg FT-ét. Nem ez az első eset, hogy az esélyeik sokkal kisebbek a győzelemre. Vegyük pl a Phantom elleni háborút. Ott volt 5 erős ellenfél + Jose aki S rangú mágus. Már a harc elején kiütötték a nagypapit, mint most. Erzát kiütötte a Jupiter, így S rangú mágus nélkül harcolt az FT (egy ideig). Jose is Szent mágus (volt?), mint Makarov de sebesülten is le tudta verni. És ott van az Oración Seis is. A szövetségnek volt 12 mágusa nekik meg csak 6, és mégis az első körben simán padlót fogott a fény. Pedig csak 4 tag csinált valamit. (Erzát így is a céh fele (3 fő) + Cyberios tudta csak leverni. ) De így is nyertek a végén. Arra akarok kilyukadni, hogy nem kell az Ft-ét félteni hisz aki ott van az már eleve S rangú vagy már a küszöbén van. És Luxust nem becsülni alá. Natsu és Gazille is csak azért nyertek mert nem jött be Luxusnak a Fairy Law. Ő is mondta, hogy pedig egy csomó mágikus erejét beleadta. Na meg, ahogy eddig láttam Luxus üvöltése a legerősebb. Na meg Gildartz is bika, amit leművelt Natsuval és épphogy csak megmozdult. Amikor meg komolyan vette Natsu már is térdre volt rogyva pusztán a mágikus erejétől. Az SS szint erősebb, mint az elveszett mágia. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 08, 14:52:22 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #151 Dátum: 11 dec 02, 17:27:31 » |
|
Úgy látszik fairy tail fan is lettem . 2. anime amit elkezdtem nézni. 2. részt nézem és eddig is elég jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #152 Dátum: 11 dec 02, 22:44:47 » |
|
Még szép hogy jó Nézd csak tovább, mert ennél csak jobb lesz Egyébként egy kis érdekesség, gondoltam megosztom veletek : Merő véletlenségből megtudtam, hogy létezik olyan fa hogy sárkányvérfa. Nem csak a neve érdekes, de az alakja is, íme egy kép róla: http://m.blog.hu/to/tomtit/image/dragon6!.jpgNem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyből a Tenrou sziget fája jutott róla eszembe Lehet hogy csak véletlen, de a hasonlóságot nem lehet letagadni (habár nem vagyok nagy növényszakértő )
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #153 Dátum: 11 dec 10, 21:26:49 » |
|
elértem a 26. részhez de a 26.-at nem tudom normális minőségbe megnézni és ez zavar -.-''. Tudna valaki segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #154 Dátum: 11 dec 10, 21:38:29 » |
|
Mondjuk töltsd le a torrent tracker-ről ( http://naruto-kun.hu/torrent/) ott van 48-ig igencsak jó minőségben. Egyébként mit értesz normális minőség alatt?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #155 Dátum: 11 dec 10, 21:47:49 » |
|
nézzük csak......egy indavideós-ra értem ahol valamilyen '' FTWT '' felhasználója jókat rakott fel 25. részig meg a össze vissza van neki 90-től 70-től stb.....
Am még 1 kérdés: ha letöltöm onnan a magyar feliratot hogyan kell berakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #156 Dátum: 11 dec 10, 22:12:38 » |
|
Most csak viccelsz, ugye? Ott van a leírásban, hogy égetett magyar felirat van a videóban. Azt jelenti, hogy nem kell letölteni semmilyen feliratot, mert az már alapból rajta van a videón. Pontosan ezért van "csak" az első 48 rész fent, mert külön megcsinálták hozzá a formázott égetett feliratot meg időzített karaoke-t az OP és az ED alatt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #157 Dátum: 11 dec 10, 22:47:10 » |
|
Ti tudtátok hogy Natsu szinkronhangja énekli az Ova openingjét? Valamelyik nap figyeltem fel rá hogy ez tiszta olyan mint Natsu. Utána néztem és tényleg ö énekli =D Mik ki nem derülnek. + ezt a videót is ajánlom mindenkinek =D Itt megtalálhatóak a karakterek szinkronhangjai képpel. Érdekes =D Van akit full nem így képzeltem el és van aki egészen hasonlít =D http://www.youtube.com/watch?v=RDjQpsDAqBoAmi nálam pl kiverte a bíztositékot az az hogy Romeo és Levy szinkronhangja ugyanaz =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 22:51:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #158 Dátum: 11 dec 23, 20:30:16 » |
|
Wow, egész jól passzolnak egymáshoz, pl Gray szinkronszínésze kicsit emlékeztet is Grayre, Natsué pedig nem is néz ki olyan rosszul. Csak én azt furcsállom h a kicsi Natsu hangja lány. Sok nő szinkronizál férfit Japánban, de Natsu kiskori hangja elég lányos lett. Mondjuk már megszoktam. Romeo hangját is egy lány adja, de az nem olyan lányos. Amúgy Plue szinkronszínészének sokat kellett ám dolgoznia...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #159 Dátum: 11 dec 23, 22:13:40 » |
|
Ó, én nem irigylem. Mindig a bolondokat és a látszólag egyszerű hangokat a legnehezebb. Hiszen Plue mindig ugyanazt mondja ("Puuun"), így csak a hangsúllyal tud játszani, azzal kell kifejeznie a dolgokat. Jó, persze, elég keveset szerepel ahhoz, hogy ebből gondja legyen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #160 Dátum: 11 dec 23, 23:38:21 » |
|
Sztem sokkal könnyebb az ilyeneket. Mérges puuun, boldog puun, ijedt puun stb. Egy szót használva sokkal könnyebb kifejezni az érzelmeket, mintha mondatokat mondanál, ugyanis ha mérgesen beszélsz meg kell erőltetned a hangod, gyakran ordibálnod is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #161 Dátum: 11 dec 24, 11:25:13 » |
|
Wow, egész jól passzolnak egymáshoz, pl Gray szinkronszínésze kicsit emlékeztet is Grayre, Natsué pedig nem is néz ki olyan rosszul. Csak én azt furcsállom h a kicsi Natsu hangja lány. Sok nő szinkronizál férfit Japánban, de Natsu kiskori hangja elég lányos lett. Mondjuk már megszoktam. Romeo hangját is egy lány adja, de az nem olyan lányos. Amúgy Plue szinkronszínészének sokat kellett ám dolgoznia... Cana és Aquarius szinkronhangja Egyébként Lucy apja szinkronszinésze a durva =D egy az egyben ugyanolyan mint a karaktere
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 11:20:28 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #162 Dátum: 11 dec 24, 17:02:54 » |
|
Egyébként Luca apja szinkronszinésze a durva =D egy az egyben ugyanolyan mint a karaktere Gyaaa, tényleg!!!O__O Észre se vettem ezidáig. Már csak szőkére kéne festenie a haját. Nagyon durva. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #164 Dátum: 12 jan 15, 23:47:54 » |
|
Lenyűgöző! *-* Kicsi Mira. *-* A Gray cp-ből az tetszett, amikor a helyesebb srác cp-zte. Na ő jöhetne. A legnagyobb benyomást rám Leon és Hibiki tették, ahogy a rózsákon vagy min fekszik, hát ahh~. Teljesen átjött a mangabéli személyisége, tipikus szépfiú. Gazille nem semmi, meg még Luxi tetszett nagyon. Persze Lucy, Natsu, Virgo, és még sorolhatnám a neveket. Röviden összefoglalva -> cosplay level: asian (9gag-esek értik) Ha tippelném kéne, azt mondanám, Fülöp-szigetekiek. Ott élők cp-ztek iszonyúan jókat Bleach-ből is. De látom, a legjobb Satan Soul cp még mindig rám vár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|