Naruto and Hinata
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 jún 19, 20:38:12 » |
|
Asszem énis találtam 1 hibát a 6os részben amikor erza dumál az épület erkélyén hogy meneküljenek az emberek megjelenik erigor szélfala ami elvileg az egész épületet beteríti a következő képsornál viszont az erza már lennt áll a lépcsőnél és akkor már tényleg beteríti a szél az egész épületet, érdekes de ha tud vki kézzelfogható magyarázatot hogy ez mosthogyvan arra nagyon kiváncsi lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 jún 27, 08:35:07 » |
|
Fú, Gray jó nagyot üt... Még a karkötője is eltűnik. Innentől - Idáig De sebaj, később visszateleportál rá Meg ha a jeget a jövőbe küldi pára lesz, ha a múltba, akkor víz? azaz ez lenne a sorrend? víz jég pára De ha logikusan gondolkodunk, akkor egyik halmazállapot sem mondható alapnak, de ha mégis akkor a jég és a pára is a víz jövője, de két külön irányba. Ahhoz, hogy a jégből pára legyen, vízzé kell változnia, így a víz a jég jövője is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 08:42:11 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 jún 27, 09:23:35 » |
|
Ez márcsak szőrszálhasogatás.A jég vizböl lehet csak,párábol pedig nem.Gondolom ezért az a mult.De valamit muszájj volt kitalálni a jövőnek is.Szerintem jol megvan oldva,csak az talál benne kivetni valót,aki kötekedni akar a fejezettel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 jún 27, 14:09:35 » |
|
Egyébként még ott a szublimáció is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 jún 27, 14:31:37 » |
|
Az még belefér, de a karkötő is gondolom szublimált, aztán meg megszilárdulva visszakerült a kardjára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #35 Dátum: 11 jún 27, 18:45:57 » |
|
Hát az animékben minden megtörténhet Ezért imádjuk őket ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 11 jún 27, 19:16:46 » |
|
LOL én eddig észre sem vettem,hogy van rajta karkötő .Eztis csak az látja meg,aki keresi benne a hibát .Kiv. vagyok animében,hogy lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 11 jún 27, 20:59:47 » |
|
A bakikat nem úgy szokták megtalálni, hogy megfigyelik az egyik jelenetben, hogy mi hogy van, aztán ellenőrzik a többiben is, hanem csak úgy feltűnik. Am nem is kell keresni, Graynél alap a nyaklánc és karkötő (látszik szinte minden ice make mágia előtt...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 21:00:34 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 11 jún 28, 18:34:48 » |
|
Az adja Gray-t h közbe ott a hajával egyyüt a karkötőt és a nyakláncot is mozgatja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 11 jún 28, 18:35:34 » |
|
Én nekem a karkötő eddig fel sem tünt...Azt hittem csak nyakláncot szokott hordani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 11 júl 13, 20:48:15 » |
|
Találtam egy újabb bakit. Ugye Urtear jég alkotó mágiát használ, aminek a megtanulásához mint láttuk vetkőzni kell, ami akaratlanul is ráragad a használójára. Erre már két példát is láttunk Gray és Leon személyében. Ez alapján Ultearnak is kötelessége lenne minden egyes fejezetben - ha nem is megjelenni ruha nélkül, mint Gray szokott - de legkésőbb a fejezet vége előtt 2-3 oldallal megszabadulni tőle, amit a mangakának kötelessége lenne legalább olyan részletesen lerajzolni mint Gray-ék esetében!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #41 Dátum: 11 júl 13, 21:54:21 » |
|
Ígyis kapnak elég fanservicet a pasik =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 11 júl 14, 07:30:58 » |
|
Lehet rosszul emlékszem,de Ult is csak akkor láttuk ruha nélkül,amikor tanitotta a fiuknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #43 Dátum: 11 júl 14, 08:42:13 » |
|
Ja. Nem feltétel a striptiz, csak egy rossz szokás.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #44 Dátum: 11 okt 18, 12:37:21 » |
|
Az elsö oldalon volt szo gerard, és erza nevéröl. Az eredeti japán nevek: Jerāru Ferunandesu és Eruza Sukāretto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|