Élőszőr is , kezdésnek leszögezném, hogy talán minden szerelem a sorozatban egyoldalú lesz csak
Egyenlőre , bár milyen szerelem is volt a sorozatban , vagy egyoldalú volt , vagy olyan ami soha nem teljesülhet be
De elméleti síkon , én ezeket a variációkat találom a leglogikusabbnak
Előre is elnézést kérek , ha nézeteim , és gondoskodás módom , vagy látásmódom egyeseket megbántana !
De én így látom a dolgokat , ne vegyétek személyeskedésnek
És elnézést kérek , az esetleges helyesírási hibákért is !
Natsu + Lucy
Összegezve
Szerintem nagyon jól megértik egymást , igazán közel állnak egymáshoz , én úgy vettem le , hogy mind kettőjüknek fontos a másik
Szóval hasonló személyiségek , mindketten kicsit gyerekesek , ingerült fajta emberek , elégé összeillenek
A barátságuk , vagy a bajtársiasságuk , szerintem egy ideje már túllépte a barátság , vagy bajtársiasság fogalmát , kicsit már többnek érződik
A mangaka is többségben ha ábrázolja őket a borítón , egymás mellet vannak , ez szerintem egy elég nagy célzás !
Főleg a szituációkat , és a helyzeteket nézve , ahogy vannak benne általában
Csapattársak , sokat járnak együtt küldetésre ketten !
Mit anno az lövész duó , akik szintén hasonló helyzetben voltak mint Nastu és Lucy , de csak össze jöttek !
Meg nem utolsó szempont , hogy mind a ketten vidám karakterek
Elsőnek Lucy oldaláról nézve a dolgokat
Lucy is sokat gondol Natsura , aggódik érte , ha harcol éppen Natsu , az első név amire gondol Lucy , az Natsu-é !
Lucy mosolya , én még nem láttam Lucy úgy mosolyogni , mint az első szezon végénél , amikor Natsu éppen harcol
A jövő Lucy kit kereset meg elsőnek hogy segítséget kérjen ? (Gerard belekontárkodását ne számítsuk )
Natsut , pedig lett volna rengeteg erősebb variációjú választási lehetősége
Lucy kifejti , hogy bízik Natsuban , és hogy mindig megvédi őt , bár hol legyen is a fiú
Szóval meg van az a két dolog , amit egy nő legjobban el vár egy férfitól egy kapcsolatban , bizalom , és biztonság érzet
És nem árt Natsu mellé , egy erősebb női karakter aki pórázon tartja kicsit , Erza már nem pórázon tartaná , inkább fegyőr lenne
Jövő Lucy a anime egyik résznél , (nem tudom hogy filler jelenet volt e ) ahol Natsu az iker sárkányokkal küzd egyedül , Lucy elsírta magát
Szerintem ez a jelenet magáért beszél , hogy a lány szereti a fiút , de elérzékenyül , tudva hogy másnap meghal
Sokan halnak meg másnap , szóval ennyi erővel bár kire nézz , sírnia kéne
De csak akkor erednek el a könnyei , amikor a monitorra pillant , amikor pont Natsut mutatják
Jövő Lucy a jövő ív végénél , amikor visszatér a saját idő síkjára, nem tudom hogy az a normális földi lét , vagy a mennyország akar lenni
De aki megjelenik neki , hogy vezesse őt a további kalandokhoz , az Natsu
Natsu oldaláról
Natsunál is érződik , hogy mostanság elég sokat gondol a lányra
Szeret vele lenni , csapat társak , de talán ez csak egy jó ürügy
Lucy alapból elég sírós lány , és Natsu egészen jól is tudja kezelni őt amikor olyan
Az egyik kiegészítő fejezetben , Natsu nem igazán tiltakozik hogy csókolózón Lucy-evel
Persze úgy fogalmaz , hogy az érzései ne derüljenek ki
De benne lenne a dologban a csajjal
Amikor Lucy-t elakarják vinni , azért Natsu , nem kicsit dühös
Amikor Lucy-t elrabolják , aszem csak Natsu szeretne egy nyílt mentőakciót ( magyarán betörni a palotába a főkapun keresztül , és szétverni mindenkit , és vinni a lányt ) , ha jól emlékszem , csak ő van kikötözve
Mindenki más elég higgadt , ahozz képest , már pedig egy férfi aki szeret egy nőt , kétlem hogy nyugton tudna maradni
A reakció , amit a jövő Lucy megölésénél mutatott , szerintem túltett egy barát vagy csapattárs elvesztésénél , már csak abból ki indulva , hogy fontos személyként céloz Lucy-re
Már csak azért is , ha össze hasonlítjuk Natsu reakcióját , amikor jövő Lucy hullik a porba és amikor Gray , egyértelműen nagyobb az eltérés Lucy felé
Amiből kikövetkeztető , hogy Natsu többnek gondolja Lucy-t , mint egy bajtárs vagy barát
De talán még ő sem jött erre rá , amilyen idióta !
És szerintem Lucy is valahogy így lehet a dolgokkal , ők olyan pár akik szeretik egymást , szeretnek ügyet lenni
De valahogy nem igazán jut el oda a dolog , hogy össze jöjjenek , vagy hogy ráébredjenek , hogy mit éreznek a másik iránt
Ha meg ha még is , ahozz kéne jó pár évet ugrani
Talán 30éves korukra , leesik nekik ez meg az
Lisanna-ról , mint lehetséges jövőbeli társa Nastunak , sokáig Nali fan voltam , és az ő összejövetelük mellet voksoltam
Szép történetük van , de csak mint gyerekkori játszótársak
Lisanna nem illik Natsuhoz , nincs benne olyan temperamentum , hogy vissza tudja fogni Natsut , akár csak kicsit is
Más egy gyerekkorban meg ismert lány értéke , és más egy felnőttkorban megismerté
Amit szeretünk felnőtt ként , az nem mindig ugyan az , amit gyereknét is szeretünk , jelen esetben a nő ideál változásáról van szó
Meg a szerelem értéke , és szinte is más gyerekként és más felnőttként
A gyerekek gyakran összetévesztik a szimpátiát , a szerelemmel gyerekkorban
A tündér mesékkel ellentétben , a szerelem nem marad meg örökké
Lisanna sem érez már úgy Natsu iránt , és szerintem már a menyasszonya sem szeretne lenni ( különben nem zavarná őt ha látja őt a srác éva kosztümben)
Meg amit a kicsik gyerekként össze hordanak , az felnőttként másképpen látják már
A álombéli történetekkel ellentétben , a gyerekkori barátok nagyon ritkán jönnek össze
Meg azért a felnőttként meg tapasztalt dolgok egy lánnyal , nagyobb súllyal esnek a latba , mint a gyerekkoriak
Nah meg látszólag úgy tűnik , hogy Lisanna feladta Natsut , Lucy javára , talán észre vette valamit , amit még Natsu sem
Már mint mióta vissza jött , kivétel a börtönös véletlen találkozás , szinte egymásra se néznek
(A filer jeleneteket meg , már mint a esküvői részt, meg ahol táncolnak inkább hagyjuk , " meg nem történt események " )
Amúgy is , Natsu nem tűnik olyannak , aki csak a külső miatt mozdulna a egy nőre
A csapatból , ő mindenképpen csak Lucyvel párosítható a legjobban
Lisanna szerintem nem jön össze senkivel , ők meg maradnak hárman testvérek , egy nagy boldog család
Lucy-nél mellől meg kapásból elvetném azt , hogy talán Lokival jön össze
Szerintem maradjunk a földön , ne álmodozunk , maradjunk reálisak
Ennyi erővel happy-vel is össze jöhetne , vagy Igneel-el , de a minotaurus vagy egy útszéli kutya is hasonlóan szintén zenész , ugyan olyanok ezek a mint Loki !
A flörtölés egy dolog , de szerintem csillaglélek maradjon a csillaglelkeknél , ember meg az embernél
Szóval kapcsolat , házasság , szex kizárt
Amúgy is kicsit szomorú kapcsolat lenne a lány számára , meg mondjuk a fiúnak is , hisz egy csillaglélek kb nem is öregszik
Ok hogy telik náluk az idő , de nem igazán öregednek
Szóval Lucy egyszer meg öregedne , és meghalna , míg Loki ugyan olyan maradna , mint amilyen az elején volt
Szóval ez max egy szomorú értelmetlen szerelem lehetne csak , és amúgy is Lucy csak pusztán barátja ként tekint a csillaglelkeire , semmi több
Mert az idő , ember és csillaglélek számára , teljesen más fogalom
Loki meg csak a bomba testet látja Lucy-ben , 20-30 év és más nők után futkározna
Meg nem nagyon hiszem , hogy embernek és csillagléleknek lehetne gyereke
Eleve mivel csak lélek , ok hogy van konkrét teste , de szerintem szaporodni azt nem tudna !
Fajok közti keveredés , meg amúgy is undorítóan hangzik
Szóval Loki és Lucy dolog , eleve elvetélt gondolat
További párok , a többieket nem elemezném így ki annyira , elég fárasztó is , meg talán unalmas is olvasni
Gray + Juvia
Akár hogyan is ellenkezik Gray , szerintem Juvia próbálkozásai és levakarhatatlansága , sikere fog vezetni
Meg jó kombi a víz és jég együtt
Amúgy Gray jelenleg csak azért ilyen elutasító Juviával , hogy a humor faktor meg maradjon , de a végre együtt lesznek
Tuti hogy történni fog valami , ami változást fog hozni (kicsit olyan ez , mint Sasuke és Sakura esete )
Őket mással nem is nagyon tudnám párosítani , legalábbis szerintem Gray Lucy hozz nem illik
Lucy gyerekes természet , Gray inkább komolyabb , nem hiszem hogy megértenék egymást !
Meg Lucy vidám természet , míg Gray egy jégcsap , kicsit komor a komolyságból fakadóan ők egyáltalán nem illenek össze
Meg Lucy-t kikészítené , az állandó vetkőzése
Ősszintén meg mondva , szerintem a lányok 99%-a agybajt kapna Gray mellet
Szóval örüljön csak Gray Juviának , mert az fix amíg meg van ez a szokása , addig normális nő nem fog vele szóba állni
Juvia elfogadja ezt , jó nő , max egy kicsit fegyelmezni kéne , hogy kevésbé tapadjon , és szép pár lehetnének
Csak rajtunk múlik , hogy milyen lesz a lány a kapcsolatban (finoman lehet vezetni a javulás felé )
Juvia meg amúgy se nézz senki másra , szerintem jó az úgy ha ők össze jönnek , Gray és Juvia
Nem érdekes hogy szét bomlik a legerősebb csapat , az élet egy szakasza után , a barátságok válnak másodlagossá
Meg ha vége a történetnek , eltűnik minden nagy ellenség , nem is lesz szükség a legerősebb csapatra többé
Gerard + Erza
Nah ők talán azon kivétel , ahol a gyerekkori barátokból kapcsolat , és szerelem lesz
Ez szép és jó , de sajnos kedves barátunk közellenség , és szerintem ez nem fog változni
Szóval szerintem valószínű , hogy a történet végeztével Erza otthagyja a ché-ét , és csatlakozik Gerárdhoz
Másképpen nem lehetnek együtt , max alkalmi pásztoróráik lehetnének , vagy még az se
Gazille + Levi
Érdekes párosítás , főleg hogy a kis csaj olyan pöttöm , és talán még wendy-nél is kisebb a melle , de aranyos lány
De szerintem jól kijönnek , Levi olyan lánynak tűnik , aki egy időn túl ki fogja ereszteni az érzéseit , nem úgy mint Lucy
És szerintem Gazille számára sem , érdektelen a kis csaj
Szóval bennük idővel látok rációt , lehetőséget a jövőre nézve
Cana + Bacchus hát fura egy pár lehetne , mondjuk összeillenek , de én inkább csak ívó cimboráknak tartanám őket
De ki tudja mit hozz az élet
Az biztos , hogy rémes lenne , két ilyen ember gyerekének lenni
Meg azért szerintetek őszintén ?
Hagyná vala is Cana faterja , hogy bár ki is a lányához érjen , nem valószínű
Szóval aki kéri Cana kezét , annak olyan erősnek kell lennie mint Gildarts kb
Romeó + Wendy
Hasonló korúak már , szóval szerintem szép párt alkotnának
Happy + carla
A edolassi részekben , mutattak hajalmosságot a esetleges jövőbeli kapcsolatukra
Meg azért kedves Happy barátunk próbálkozásai is megtérülhetnének már , nem csak a poén eszközei legyenek
Szerintem kb ennyi , a többit meg majd el dönti az idő és az élet