Huhh, hát van 16 oldal, már 4-et elolvastam, de ha lesz időm, befejezem. Én kit kivel hoznék össze?
Erza és Gérard egyértelmű, nekem Gérard amúgy is az egyik kedvencem, már "Siegrain" megjelenése óta, akkor is szerettem amikor gonosz volt! (de ez mellékes) Nagyon passzolnak egymáshoz, majdnem elcsattant egy csók is, gyerekkori szerelmek, és sztem ezt nem is kell ragozni. Egyértelmű!
Nos, most talán Natsu-t várnátok, mint főszereplőt, de nem. Gray és Lucy. Talán ezt fogom kifejteni leginkább, mert talán sokaknak ez nem érthető. Szóval miért is? Natsu miért nem Lucy-val, Gray pedig Juvia-val? Natsu: Aranyos lenne, ha Natsu eléggé érett lenne, elég hülyék lennének együtt Lucy-val elismerem, de neki ott van Lissana, és emlékezzetek, a mágiajátékokon az esküvős résznél ő nem Lucy-val volt, hanem Lissana-val. (más kérdés, hogy Gray és Juvi együtt volt, de az csak azért, mert nem tudták volna kihez tenni Juviát, többször volt ilyen alkalom, pl amikor táncolni tanultak. Juvia akkor is Gray-el volt, Lucy meg egy csillagszellemmel. Natsu persze Lissana-val.) Mindegy, ez most szintén nem fontos. Sokan írjátok, hogy azért hoznátok össze Natsu-t és Lucy-t, mert sokszor belepirulnak a dolgokba. Nos, figyi: Lucy mindenbe belepirul! Gray-be is. Loki-ba is, néha még a perverz tehén megjegyzéseibe is. Ne ez alapján ítéljétek meg. Natsu sose mutatott semmit Lucy irányába, ha neki viszont meg is fordult egy rész erejéig valami az agyába. Na akkor térjünk is Gray-re: Gray NEM szereti Juvia-t!! Ki is mondta, akik esetleg nem olvasták a mangába, azoknak nem spoilerezem ide. És ha szeretné, már rég közeledett volna az irányába. Juvia szereti Gray-t, de ezt ő nem viszonozza, csak pasiból van, szereti a rajongótábort. Gray viszont szereti/kedveli Lucyt: Anno még az 58. részben Gemini az ikerek, felvették Gray formáját, emlékeit, gondolatát, és Lucy előtt elmondták mi Gray véleménye róla. ,,egészen az ízlése szerint való. Még érdekli is egy kicsit." Későbbi utalások is voltak, pl amikor Lucy elhagyta a kulcsait, majd Loki adta neki vissza, Lucy azt mondta hogy fél mit kap majd ezért Aquarius-tól, már érzi, hogy fáj a feneke. Gray persze egyből ott, ,, Lehűtsem? " Mire Lucy: ,,Ez már burkolt szexuális zaklatás." Egyébként folyton egymás mellett állnak mindenhol, szinte állandóan ők vannak a legközelebb, pl amikor mennek egy színházba dolgozni, Gray és Lucy nagyon közel állnak. Gray Lucy közelében még többet vetkőzik, és már asszem 4 alkalommal is meztelenre. Amikor valamin meglepődik az egész csapat, gyakran Gray és Lucy beszélik meg az eseményeket ketten, pedig ott van még Erza Natsu vagy akár később Wendy is. Továbbá Gray sokszor gondol inkább Lucyra, mint mások. Pl amikor megjelent Evegreen, akkor Gray volt aki figyelmeztette Lucy-t, ne nézz a szemeibe, pedig még vagy másik "200" ember is ott lett volna. Volt egy két nagyon ütős momentum is, amikor Gray Lucy házában van, vagy amikor felfújja a szoknyáját, Gray pedig vörös mint egy paradicsom, amikor Edolasban vannak, és edo-Erza majdnem megöli Lucy-ékat, ekkor megjelenik Gray és Erza, Erza leáll küzdeni edo-Erzával, Gray meg odamegy Lucyhoz, és ott tiszta közelről érdeklődik, minden oké e. Akkor a nirvánás harcnál Gray, Jura és Lucy olyan pozícióba esnek hanyatt, hogy Lucy feje Gray-nek a ... -jánál van, ő meg olyan fejet vág... hogy.. jajj xD ... Amikor edolasban egy vidámparkba vannak, jön mögöttük egy hajó, majdnem elüti őket, Gray meg ráveti magát Lucyra, és elég, szintén félreérthető helyzetben vannak. Rengeteg ilyen volt, most csak néhányat soroltam fel. Na mindegy, a lényeg hogy Gray amúgy nem szereti Juviát, csak elviseli a beteges imádatát. Ő Lucy-t kedveli.
Na ez egy jó hosszú bejegyzés csak kettejükről, a többi párt már leírták, Natsu nekem tök8 kivel jön össze, sztem Lissana a legesélyesebb. Na ha már itt járunk,
tudom, Lyon
már feladta a Juvia
irányába való közeledést, de attól még poén lenne, ha a végén ők összejönnének. A többit tényeg leírták már, nem ragoznám tovább, de én Gray-Lucy páros-t jónak tartom, akkor is, ha Lucy nem mutatott semmi közeledést Gray felé. (ahogyan Natsu-hoz se, tehát ugyanott járunk. Mindkettőnek volt már pirulós jelenete nem egy.)
ui.: Nem tudom, kik voltak, akik ilyen hosszan kifejtették, előre bocsi, ha már valaki leírt ilyeneket, én sem ismételni akarom a már elhangzottakat, csak felhívni rá a figyelmet, mert az ember gyakran nem lát olyan jelenetet, amit nem szeretne. (Én se vagyok vak, láttam ami nemrég történt a mangában Lucyval és Natsu-val (nemrég? még a mágiajátékok után nemsokkal) és azt is tudom, hogy volt már ölelkezős képük, de Erza "temetésén" Lucy ott is Gray-t ölelte. Remek alkalom a bemutatásra: itt még nem zavar be Juvia, így őket rakták össze, és így nem marad felesleges karakter (pl Juvia nem akar majd Gray nyakán lógni, akit nem tudnak hova tenni, ha Gray Lucy-t ölelgeti)) Senkit nem szeretnék ezzel kritizálni, ez az én véleményem, remélem valamennyire azért reálisan gondolkozok. Tudom itt mindenki NaLu fan, de ez van, én nem így látom a dolgokat. Ja, és bocsi a rengeteg szóismétlésért, hibáért, de igyekeztem leegyszerűsíteni a dolgokat, nem pedig költői megfogalmazásokat véghez vinni, pedig az is menne.

Ha valami még eszembe jut, ideírom, plusz elolvasom az eddigieket.
Most így utólag hozzátéve: A csere (19.) részben mondtak valami olyasmit, hogy akiknek felcserélődtek a lelkeik, azok örökké boldogan fognak együtt élni. (Jó elismerem, ez a Happy-Erza párosításnál elég hülyén néz ki/hangzik xD, de a Gray, Lucy párocska számomra cuki lenne.)