Chakra
|
|
« Válasz #210 Dátum: 13 júl 19, 21:55:40 » |
|
Hát, lehetséges, hogy Millianna farkincája csak látványkellék. Erza visszaemlékezésében és a Mennyország tornyás fejezetekben még nem "rendelkezett vele". Az animében a Nagy Mágiajátékok részei alatt persze úgy rajzolták meg, hogy néha csóválja is, de az nincs benne a mangában. ^^
Végül is, ebben az esetben lenne még egy kicsi lány - magas fickó párosunk, a Levi-Gazille-on kívül. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #211 Dátum: 13 júl 20, 10:10:07 » |
|
Na abból szép kis hibrid utódok születnének. Sokan mondják a Leo/Loki x Lucy párost. De Leo csillagszellem, ott is elég érdekes utódok lennének. Am milyen lehet egy fél csillagszellem? Én olyanra gondoltam, hogy tud használni csillagmágiát + van saját képessége mint csillagszellem meg talán tudna szabadon mászkálni a 2 világ között.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #212 Dátum: 13 júl 20, 10:17:17 » |
|
Ez ésszerű felvetés, csak annyit tennék hozzá, hogy valószínüleg a mágikus ereje is gyorsabban töltődne vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #213 Dátum: 13 júl 20, 11:28:42 » |
|
Na kiderül hogy ebből csupa jó származik a gyrkőcnek de az hogy Leo (úgy tudom hogy a csillagsellemek halhatatlanok vagyis nem öregednek, vagy ha igen akkor nem emberi ütemben) 50 év múlva még mindig fiatal, Lucy meg majd a inkább egy 80 éves nénikére hajaz majd. Még azt nem tudom hogy a gyereknek milyen lenne az életciklusa (vagyis az öregedése).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #214 Dátum: 13 júl 20, 12:02:13 » |
|
Szerintem öregednek csak mivel a Szellemek világában 1 nap a Földön 90-napnak felel meg ezért nem látszik. Szóval elvileg Loki a Földön normálisan öregszik és mivel már tök jól bírja itt elég, ha csak pl évenként megy vissza, hogy újratöltse az erejét. Szóval nem olyan lehetetlen ez a páros.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 13 júl 20, 12:24:49 » |
|
Lol,ti nem tanultatok biológiát ? Már ha ez számít ebben a mangában... Egy ember és egy csillagszellem más faj,így nem lennének utódok,nem beszélve millianaról és lilyről. Én Lucyt, Kanára értettem.:DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 12:25:35 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #216 Dátum: 13 júl 20, 12:35:23 » |
|
Mivel sem az Inuyashában, sem a YYH-ban, DBZ stb nem játszott, így szerintem itt sem játszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 14:58:04 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #217 Dátum: 13 júl 20, 13:13:19 » |
|
Lol,ti nem tanultatok biológiát ? Már ha ez számít ebben a mangában... Egy ember és egy csillagszellem más faj,így nem lennének utódok, ... Nem tudjuk, hogy genetikában mennyire térnek el ezek a fajok egymástól. ^^ Amúgy meg Ayumichannál a pont.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #218 Dátum: 13 júl 20, 14:33:17 » |
|
Lol,ti nem tanultatok biológiát ? Már ha ez számít ebben a mangában... Egy ember és egy csillagszellem más faj,így nem lennének utódok,nem beszélve millianaról és lilyről. Én Lucyt, Kanára értettem.:DD Szerintem nem ebben a mangában nem számít, hanem ebben a műfajban nem Akkor már belekötök abba, hogy, hogyan élik túl, ha átrepülnek a falakon xd
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #219 Dátum: 13 júl 21, 00:20:09 » |
|
Könnyen megtehetik csak mindig dublőrt kéne cserélniük Fajkeverés inkább gyakori mint ritka.Azért szerencsére van mértéke. Az utódoknak gyakran sokkal nagyobb hasznuk és erejük van és lekörözhetik a simább ősieket. Csillagszellemek nagyrészt emberiket kivéve Taurus. Tudom nagyon vágyik Lucyra de náluk azért fura keverék lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #220 Dátum: 13 júl 21, 03:18:34 » |
|
A keverék még haggyán.....gondoljatok bele a "folyamatba". Amennyire taurus rátud izgulni lucy testére,szegény lucynak pár hétig nem kéne ülnie. Olvasgatom a mangát,nézem az itteni ötleteket és beugrik az ötlet Sting x Meredy.Gondoljatok bele mindkettő a sötét(ebb)ségről tért át a fényre egy példaképüket követve,szerintem tök jól kijönnének. Még gondolkoztam egy Rouge x fiore hercegnője pároson,de az egyetlen közöspont az az,hogy olyan visszafogott a jellemük.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #221 Dátum: 13 júl 21, 11:44:24 » |
|
Nem is tudom... Hisui hercegnőnek nincsenek túl jó emlékei azzal az arccal kapcsolatban. Momentán átvágta, mint... felmosórongyot a palánkon. Nem tutter, hogy mellékes gondolatok nélkül rá tudna nézni Rogue-ra. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EquinoxX
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Kinek hatalmassága túlszárnyalja az isteneket.!
|
|
« Válasz #222 Dátum: 13 júl 22, 00:39:54 » |
|
Akkormár én is leírom a kedvenc párosaim. Natsu x Lisanna: (nelincseljetekmeg) Gyerekkori barátok, és Lusanna az egyetlen aki felé Natsu nem csak baráti érzelmeket fűz. Gérard x Erza: Itt is befigyel a gyerekkori kötődés, és belegondolva milyen sanyarú életük volt, végre legyenek boldogok. Loki x Lucy: Csillagszellem x Csillagmágus kötődés, és szerintem táplálnak érzéseket egymás iránt. Gazille x Levy: A legalapvetőbb páros. Tökéletes ellentétei egymásnak, mégis a legtökéletesebb páros. Luxus x Mira: Mindketten erős személyiségek, és Mira kicsit megszelidítené Luxust. Bár ha összekapnának az nem tenne jót a céhépületnek, meg Magnolia-nak sem. Romeo x Wendy: Gyerekek még hadd legózzanak. Bár nekem Wendy kicsit érettebb személyiségnek tűnik. egy kis keverés EdoGray x FöldvilágJuvia: Hadd legyenek boldogok mindketten. Leon x EdoJuvia: Leon-nak is jár a boldogság. Hacsak EdoJuvi el nem utasítja.
|
|
|
Naplózva
|
Nem nézünk többé az ágyunk alá, hogy rejtőzik-e ott szörny, mert rádöbbentünk, hogy a szörnyek bennünk lakoznak. - The Joker
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #223 Dátum: 13 júl 22, 01:19:13 » |
|
Ez az Edolas keverés nem is olyan rossz ötlet. EdoGray + földi Juvia-nál már meg is van a 2 oldali viszonzott szerelem (elvileg). és ki mit gondol az EdoNatsu + Yukino párosról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #224 Dátum: 13 júl 22, 07:04:46 » |
|
Hát, nem tudom, két olyan félszeg emberből mi lenne... ^^" Bár attól függ, Edo-Natsu volán mögött ül-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|