Bastian
|
|
« Válasz #195 Dátum: 13 máj 03, 17:54:12 » |
|
Belefutottam ebbe a gyöngyszembe, szóval gondoltam megkérdezem. Mennyire támogatjátok vagy ellenzitek ezt a "párocskát"? Hivatalosan párnak lehet-e őket tekinteni? Ha igen, akkor ők a Fairy Tail történetének első hivatalos párja? Kíváncsi vagyok kapnak-e szerepet az 5. OVA-ban. http://25.media.tumblr.com/80bc679bbbbb83cdcd0652f51d46f9ad/tumblr_mjodm2QSOE1rlp9pno1_500.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 17:54:51 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Natsu the DS
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #196 Dátum: 13 máj 06, 17:12:33 » |
|
-Natsu x Lisanna -Elfman x Ever -Freed x Mira -Loke x Lucy -Gray x Juvia (bár szerintem Juvia ebben az arc-ban megfog halni, legalábbis dobna magán a mangán ha végre lenne valami halál esete is.) -Levy x Gazzile -Erza x Gérrard Ezeknek örülnék ha megtörténne, bár max ha 2 megtörténik xD Még vannak ötleteim. (Laxus x Jeny, Wendy x Romeo, Sting x Yukino)
|
|
|
Naplózva
|
,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #197 Dátum: 13 júl 17, 21:28:48 » |
|
És persze ki ne maradjon Happy&Charle Ezek egyértelműek: Erza&Gérard Natsu&Lisanna (ENnek nagyon örülnék ) Lucy&Leo/Loki (Itt vannak sötét foltok, mivel Lucy egyszer már kijelentette hogy Loki a barátja, később viszont semmi jele nem volt ennek) Levy&Gazille Elfman&Evergreen Gray&Juvia (Ez elég bizonytalan, mivel egyenlőre csak Juvia Érdeklődik Gray iránt) Szerintem a Gray&Urtear sem utolsó párosítás Talán Cana&Bacchus (Már csak az ivás alapján is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 13 júl 17, 21:55:00 » |
|
Cana & Bacchus -az már szinte biztos :DD..
Ugyanazok amiket leírtál,de én inkább Gérarddal képzeltem volna el Urteart. (Erzát úgyis visszaútasította mivel rosszfiú.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #199 Dátum: 13 júl 17, 22:11:51 » |
|
Szerintem ha Canán műlik, akkor Lucyvel jön össze. xD A GérardxErza csakis akkor fog megvalósulni, ha Gérard nem lesz kívülálló. A Mágia Játékok alatt azt hittem, hogy eljön e téren a változás, mikor szívességet kért Doranbalttól, de mégsem került vissza a fényes oldalra. Szerintem már nem is fog. Amúgy egy szó nélkül hagyta ott Erzát és lépet le. Viszont most sok időt tölthet el kettesben Meldyvel. A GrayxJuvia kb hivatalosan is megdőlt, mikor Gray elmondta Juviának, hogy ő nem szereti. Én is inkább a LokixLucyt támogatom. Natsuhoz én személy szerint Erzát tenném, de már Lisannaval is megbarátkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Lulu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit
|
|
« Válasz #200 Dátum: 13 júl 18, 08:30:27 » |
|
WUUUUUT????!!!! Gray lepattintotta Juviát? Egy világ dőlt össze bennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #201 Dátum: 13 júl 18, 08:32:51 » |
|
De nem mintha ez Juviát zavarná (lásd adott manga következő oldalát).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 13 júl 18, 12:21:58 » |
|
Ja ,meg Lyon is felhagyott Juviával,nagy szerelem lehetett ez...xD Jaaa,Bacchus vagy Lucy :'D (Lucy cickója nincs biztonságban)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 12:22:34 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lulu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit
|
|
« Válasz #203 Dátum: 13 júl 19, 13:15:46 » |
|
Ja akkor jó Looool és kit talált magának Lyon Juvia helyett? Juvia x Gray nekem az egyik kedven párosom, szval teljesen elkeserednék ha nem jönnének össze :S Bachus+Lucy? ajaj Nagyon bíro Bacchust, de Lucyt Natsunak adnám inkább Bacchushoz nem is tudom elképzelni ki illene... Off: Nem tudom hogy folytassam-e a mangával vagy várjak még az animére... érdekelne mi történik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #204 Dátum: 13 júl 19, 15:33:22 » |
|
Bachus-hoz Kana illik szerintem:D Ez nem is kérdés:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu the DS
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 13 júl 19, 19:47:54 » |
|
Na tegnap ebbe a párosba gondoltam bele: Pantherlily x Milliana xD
|
|
|
Naplózva
|
,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #206 Dátum: 13 júl 19, 20:47:04 » |
|
Na abból szép kis hibrid utódok születnének. Sokan mondják a Leo/Loki x Lucy párost. De Leo csillagszellem, ott is elég érdekes utódok lennének. Am milyen lehet egy fél csillagszellem?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #207 Dátum: 13 júl 19, 21:22:57 » |
|
Nagy eséllyel félig csillagmágus is lenne.Plusz Loki a csillagszellemek vezetője is. Nem tudom pontosan elképzelni,de lehet megtudná saját magát idézni ahova kell. Kicsit már Tobi-s lenne. Plusz jobb összhangja lehetne a csillagszellemekkel harcban is elvégre félig az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #208 Dátum: 13 júl 19, 21:22:57 » |
|
Lulu: Elvileg már gyúrnak az animére, csak indulási dátumunk nincs még. De én azt mondom, olvasd nyugodtan a mangát. A FT pont olyan, hogy manga mellett is élvezhető az anime. Natsu the DS: Végül is macskaféle mind a kettő. ^^" Bár nem tudni, hogy Millianna mit szólna egy 2 m-es kigyúrt állat "cicához"? Ha jól emlékszem, ő még nem látta Lily harci formáját. Ayumichan: Hát, mágus lenne, az biztos, mert elvileg a csillagszellemek is varázslók (legalábbis mágikus erejük van). A többire tippem se nagyon van, mert a FT világában ilyen témához kapcsolódó infókat (fajok keveredése) még nem kaptunk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #209 Dátum: 13 júl 19, 21:38:51 » |
|
Am végül is Milliana félig macska (Van neki farka, a szája is olyan, meg szereti a gombolyagokat , stb...) Szerintem neki mindegy, csak macska legyen. Amikor Natsu felvette azt a maszkot, akkor is azt hitte hogy cica.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|