Akkor lássuk csak...
Visca x Alzack Azt hiszem ezt nem kell ragozni. Házasok, ráadásul egy aranyos kislány szülei. Csak kicsit jobban odafigyelhetnének a gyerekükre -_-"
Gérard x Erza Legnyilvánvalóbb, bár hogy Gérard se komplett, az is biztos. Azután a csókos jelenet után az ember szinte biztosra venné, hogy együtt lesznek, erre az a féleszű benyög egy olyan hazugságot, hogy menyasszonya van.
Bár az, hogy beszállt a FT B csapatába, s végül Mavis is rábólintott. Lehet, hogy végül kiköt a FT-nél? *-* Akkor viszont semmi nem gátolja, hogy együtt legyenek.
Gazille x LevyAz erő és az ész kiegészítik egymást. Szinte észrevehetetlenül szerettek bele egymásba(?). Mert Levy részéről szinte biztos, hogy nem közömbös neki Gazille, de ez fordítva is igaz?
Happy x CharleÖhmm, Happyről tudjuk, hogy "szerelem első látásra" és Charle az Edolas arc óta kedvesebb vele. Bár azt az arroganciát, amit mindenkivel szembe tanúsít, nyugodtan levethetné magáról.
Scorpius x Aquarius3. (?) legnyilvánvalóbb páros. Szegény Lucy hallgathatja is eleget xD Mindenesetre bírom, hogy Scorpius se nem a perverz, se nem a komoly szellemtársaságot nem gyarapította a megjelenésével. Ő lazaságával veszi le a nőket a lábáról... vagyis uszonyukról. Azért az se semmi, hogy átváltozik mellette Aquarius. Lucy, el ne veszítsd Scorpius kulcsát, mert Aquaris tényleg kinyír!
Elfman x EvergreenMira szerintem fogná a fejét, ha egyszer tényleg összeházasodnának. Én mondjuk örülnék neki
Ren x SherryEmlékszik valaki még erre a párosra? Bár nem tudjuk, hogy 7 év elteltével mi lett Sherry nagy szerelmével Leon irányt, én remélem ezek ketten valóban összejöttek/jönnek.
Javítanék... Úgy tűnik itt is házasság lesz a vége. Vagy legalábbis nagyban dúl köztük a szerelem. ^.^
Natsu x Natsut mindenki Lucyval akarja összeboronálni, ami nekem nagyon nem tetszik. Nem tudom megfogalmazni, de Natsu részéről nem érzek semmi szerelmi vonzalmat Lucy iránt. Oké, hogy voltak jeleneteik, de Lucy nem úgy gondol Natsura mint lehetséges pasira, hanem mint közeli barátra. Mondhatni családtagra.
Lisanna... Vele vagyok úgy, hogy néha a falra mászom tőle. De nagyon aranyosak voltak gyerekként együtt, ráadásul szerintem eddig Lisanna volt az egyedüli, aki képes volt zavarba hozni Natsut. Szóval én áldásom adom rájuk, bár Lisanna lehetne kevésbé... öhmm, idegesítő?
Háhá~ Jöjjenek a szerelmi háromszögek. (Már ha vannak xD)
Gray x Juvia x LeonItt van az, hogy nem csak szegény Juvia kavarodott bele, hanem én is. Leon Juviaért rajong, aki viszont Grayért (aki meg Leonért van oda - Juvia észjárása szerint xD Egyem a szentem, mennyire nem látja a fától az erdőt). Viszont azt is tudjuk, hogy Gray meg nem nézné tétlenül, ha Leon lenyúlná Juviát, szóval erősen hajlok a Gray x Juvia páros felé. Viszont Leon aranyos, mikor teszi Juviának a szépet. Vagyis... Juvia vidd mindkettőt, s máris jól jártál xDDDD
Loki x Lucy x HibikiEz nálam egy elégé új keletű dolog. Alapjában véve Loki x Lucy párti vagyok. Nem tudom, miért, csak. Loki amúgy is rajong Lucyért, Lucy pedig... közölte Lokival, hogy bármi áron térjen vissza hozzá (egyik kedvenc részem animében *-*). S hogy jön ide Hibiki? Úgy, hogy Loki-val akár testvérek is lehetnének
Kinézetre, meg kicsit jellemben is.
Ráadásul mostani részben Hibiki elég büszke arccal nyugtázta Lucy új képességeit.
Bár szerintem Lucy csak barátként tekint Hibikire, de ha párt kéne adni Lucy mellé, én kettejük közül választanék.
Az ilyen Laxus x Mira, vagy Cana x Fried párosokról nem tudok mondani semmit. Ha lesznek, hát lesznek, ha meg nem lesznek, akkor se megyek el a sarokba eret vágni.