Gérard x Erza: A legszebb, legjobb páros! Imádom őket, rengeteg utalás van velük kapcsolatban a mangában, gyönyörűek együtt! Gerza forever!!! x3
Natsu x Lucy: Lucy lökött, Natsu őrült = tökéletes páros!
Szerintem nagyon jól kiegészítik egymást, szurkolok nekik! Lucy már számos jelét adta annak, hogy tetszik neki Natsu, remélem, hogy összejönnek! <3
Gray x Juvia: Nagyon aranyosak, Juvia megérdemelné, hogy Gray-sama végre észrevegye őt!
Gazille x Levy: Úgy vonzzák egymást, mint mágnes a vasat! És Gazille-kun a Vas Sárkányölő…
Összeillenek, de nagyon! <3
Elfman x Evergreen: Megnézném Mira arcát, ha az esküvő után a gyerekeket is bejelentenék… xD Szeretem őket, szurkolok, hogy valóban összeházasodjanak!
Alzack x Viska: A két kis félénk szerencsétlen… =33 Nagyon remélem, hogy végre tisztázódnak majd az érzéseik egymás előtt, mert rajtuk kívül lassan már az egész világ tudja, hogy mit éreznek a másik iránt!
Fried x Cana vagy
Macao x Cana: Az első páros nagyon aranyos, összeillenek; Cana viszont elvileg érdeklődött Macao iránt, és Romeonak sem lenne rossz egy anyuka, még ha pótlék is, és ha olyan is, mint Cana…
Luxus x Mirajane vagy
Fried x Mirajane: Jobban szeretem az első párost, a másodikra viszont több utalás van…
Luxusnak pont olyan lányra lenne szüksége, mint Mira, meg már céloztak is rá, hogy nem közömbös Mirajane iránt…
Loki x Aries: Elvileg csak nagyon jó barátok, de szerintem édesek lennének együtt, ráadásul mindketten csillagszellemek, így nem akadályozná semmi sem a kapcsolatukat ^^
Aquarius x Scorpious: Álompár powaa
Ren x Sherry vagy
Leon x Sherry: Az első páros szerintem jobb, mert Leont egész egyszerűen nem érdekli Sherry, még annyira sem, mint Grayt Juvia… (úgy látszik, ez a Jég mágia mellékhatása xD) De nem tudom, mindkét párost szeretem, jó lenne végre boldognak látni Sherryt, mindegy, hogy kivel! ^-^
Happy x Charle: Egyértelmű! ^w^
Hibiki x Lisanna: Nem tudom, honnan jött ennek a párosnak az ötlete, de Lisanna tőlem bárkivel összejöhet, csak Natsuval ne! Natsu Lucyé!! xP Mindenesetre szerintem Hibiki egy nagyon jó arc, kedves, udvarias, figyelmes, és illik is Lisannához! Szerintem… ^^
Eve Thylm x Laki Olietta: Újabb agyhalott párosításom... C= Eve az idősebb lányokat kedveli, és szerintem nem lenne rossz páros, akkor sem, ha életükben nem látták még egymást!
Zeref/Emoboy x Urtear xDD
Millianna x Wally Buchanan: Én úgy vettem észre, hogy Wallynak bejön Millianna…
<3
Shou x Wendy: Véleményem szerint Shou nem lehet több 16 évesnél, maximum 17, és korban ő illik a leginkább Wendyhez. Szerintem nagyon aranyosak lennének együtt… =) Mindketten félénkek és kedvesek, könnyen elsírják magukat és erősebbé akarnak válni, hogy megvédhessék a számukra fontos embereket, de kívülről meg annyira különböznek! xD Nem tudom, hogy valaha is találkozni fognak-e, de azért szeretem őket! =P
Makarov x Polyushka: Viccesek lennének együtt =P Szerintem Polyushka (nem tudom, hogy írják xD) szereti Makarov nagypapit! =] Bár ha eddig nem jöttek össze, akkor most már valószínűleg nem is nagyon fognak, de mint tudjuk, a remény hal meg utoljára! :DD
EdoNatsu x EdoLucy: Szerintem ott is van valami Lucy részéről... :3
EdoGray x EdoJuvia: Fordított világ ide, vagy oda, én szeretem őket
Mistgun x EdoWendy: Aranyosak, nem is olyan nagy a korkülönbség, és hadd legyen Wendy boldog azzal, aki a másik énjét még kiskorában megmentette ^^