|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #347 Dátum: 12 júl 29, 14:02:44 » |
|
Hasonjó *-* Már várom nagyon az őszit.. .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #348 Dátum: 12 júl 30, 13:21:34 » |
|
Fiú létedre női ruha? Csak szerintem lettél félre nevelve? Apu anyu tud arról, hogy elbuktak? Eddig is tudtam, hogy nincs valami rendben veled, de így már értem, hogy felfőtt a két kis tojás alul
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 12 júl 30, 14:13:20 » |
|
Az fiú ruha, de ne zavarjon. Nézz utána a férfi anime stílusnak. Ha ilyen fórumon vagy, szégyen hogy nem tudsz róla öcsi ^^ Egyedül téged rontottak el. Már ott hogy elfogyott a durex :'D
Zer0-hoz hasonló. Különös, a digréjmen-ben senkit nem zavart -.-"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 30, 14:14:34 írta AyaseAkami »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #351 Dátum: 12 aug 02, 22:35:52 » |
|
Nem foglalkozom női ruhákkal mélytengerkék elnézést
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #352 Dátum: 12 aug 03, 06:57:01 » |
|
Ez a visszaszólás, azt tükrözi, hogy már tényleg nem tudtál mit írni....Kis troll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #353 Dátum: 12 aug 10, 22:18:06 » |
|
Ne is foglalkozz vele exöcsi( ) szegénynek valami baj van az agyával... Visszatérve a témára. Edolasi Coconak(fairy tail) szeretnék beöltözni összel(nincs hosszú ö-m). Nincs tippetek, hogy hogyan csináljam a cipö részt? Mert ugye nincs rajta cipö, de összel úgy megfagyok...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #354 Dátum: 12 nov 13, 22:32:31 » |
|
Ez a cosplay milyen anyagbol készühetett? Papirmasé, karton, dekorgumi, müanyag vagy miböl?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EquinoxX
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Kinek hatalmassága túlszárnyalja az isteneket.!
|
|
« Válasz #355 Dátum: 13 júl 21, 23:34:27 » |
|
Üdvmindenki. A nyári Con-ról lemaradtam, de szeretnék készülni a következőre. A lényeg, hogy Luffy cosplayre készülök, csak bajban vagyok a kalappal, mert ha én csinálom abból nem lesz valami nagy durranás. A ruházat többi részét megoldom, még a papucsot is, csak mint már említettem a kalappal van a gond. SakuraZaka-n, és Holdfényteam-en is néztem. Sakurán 3000, Holdf.teamen 2500 +szállítási költség. A kérdés, hogy melyik lenne jobb.? Pl. tartósságra vagy kinézetre. Ilyen téren tapasztalatokat elfogadok.
(Reklámért elnézést kérek ^^ )
|
|
|
Naplózva
|
Nem nézünk többé az ágyunk alá, hogy rejtőzik-e ott szörny, mert rádöbbentünk, hogy a szörnyek bennünk lakoznak. - The Joker
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #356 Dátum: 13 júl 22, 10:18:32 » |
|
mindig nagy dilemma a kezdő cosplayeseknél h EREDETIT akarnak rendelni eBayről illetve ilyen boltokból ... csak ezek a boltok 10x áron adják ezeket de Menj ki egy kínai piacra vagy egy bármilyen piacra és mivel nyári szezon van minden 3. bódéban találsz olyan szalma kalapot és megúszod kb 300 Ft ból legalábbis én ezt ajánlanám mint egy kicsit is tapasztalt cosplayes és a piros szalagot rajta meg megveszed egy Röltexben vagy akárhol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #357 Dátum: 13 júl 23, 15:30:10 » |
|
A tavaszi mondoconon Kiritonak öltözök de a legjobb az egészben, hogy lesz mellém egy Asuna is
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #358 Dátum: 13 aug 26, 10:14:14 » |
|
Ha a CP megkívánja a nagy melleket (ami nem mindenkinek adatott meg), megvan a megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #359 Dátum: 13 nov 13, 12:28:50 » |
|
Tudtok segíteni? Szeretnék az Attack on titanból cosplay-ezni mar szinte minden meg van csak ez hiányzik: http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/221314305088_1_0_1.jpg és nem tudom hogy rakhatnám össze megvenni meg nagyon drága lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|