Bambuszpanda
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 12 máj 20, 07:33:34 » |
|
Hello! Segítséget kérnék a Choji cp-hez. Valaki nem tudna boltot vagy valami home made megoldást a fejpántra? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #316 Dátum: 12 máj 20, 08:41:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #317 Dátum: 12 máj 21, 12:11:18 » |
|
Bambuszpanda SakuraZaka szerintem elég korrekt áron van fejpánt (ahoz képest hogy vaterán egy Deidara fejpánt 7ezer... ott az 1500 nem rossz ár ) Nekem is lenne kérdésem... Akatsuki köppeny kéne de mint tudjuk ez nem olcsó mulatság és én és párom nem épp a gazdagságunkról vagyunk híresek. Nem tudtok valahol Pest környékén (vagy Szolnok környékén) egy varrónőt aki megtudja csinálni és korrekt áron? Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #318 Dátum: 12 máj 21, 13:31:35 » |
|
Én nekem van Akatsuki köpenyem ami házi készítésű. Nem kellet varrónő. (habár nem én csináltam) Ha anyukád, ismerősöd meg tudja csinálni az is jó. Ha kell leírom, hogy hogyan készült.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #319 Dátum: 12 máj 21, 14:32:03 » |
|
Hálás lennék érte, ha leírnád De azért ha netán nem jönne össze (tekintve hogy én pl nem vagyok egy nagy talent ilyesmik terén ) azért még jöhet pár tanács
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #320 Dátum: 12 máj 21, 14:49:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bambuszpanda
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 12 máj 21, 14:57:24 » |
|
Köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #322 Dátum: 12 máj 21, 15:26:09 » |
|
Tulajdonképpen jó az is én úgy csináltam, hogy kivágtam a pirosat és külön rá varrtam ilyen kis csíkosan. (majd teszek fel képet) A piros és a fekete anyagot egybe varrtam és úgy jó a minta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 máj 21, 16:17:04 » |
|
hmm köszönöm már csak találni kell valakit aki tud varrni köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 máj 23, 08:39:33 » |
|
Varrni nem nehéz. Azt tudom neked ajánlani, hogy először kézzel férceld a dolgokat, aztán szaladj végig rajta varrógéppel. Úgy biztos nem fognak elmozdulni a dolgok. Aztán azt a cérnát, amivel férceltél húzd ki. A fércelő cérnának egyébként jó viszonylag vastag és élénk színűt választani, így biztos, hogy kihúzáskor nem a varrógépeset ráncigálod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 máj 23, 13:48:02 » |
|
Ja azt kihagytam, hogy gallérnak egy sima csík de a két réteg közé egy hajlítható műanyag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 máj 26, 09:39:52 » |
|
valaki tudna linkelni egy videót, hogy hogyan lehet ironman páncélt készíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 máj 26, 13:51:53 » |
|
hahaha Esetleg egy normálisat is tudna valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #329 Dátum: 12 jún 04, 21:06:17 » |
|
Sziasztok! Van egy hosszú zöld parókám [80cm], amiben a Tavaszi Conon keletkezett egy nagy gubanc és nem tudom kifésülni. Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám kiszedni belőle anélkül, hogy belevágjak?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|