Nusiii
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Őrült Ruki fan.
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 11 dec 11, 08:45:59 » |
|
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a sakurazakán láttam egy kunai-t és, hogy vki tudja-e, hogy milyen anyagból van. (Naruto Kunai Kés 935) Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 11 dec 11, 11:01:36 » |
|
Nekem van, tömör műanyag, de el is tört. A hungarocellbe beleáll még mindig, ragasztás után is. Mi is haverommal véletlen törtük el, nagyon elszúrtuk a dobást és fát találtunk el vele, a markolatnál tört el, de ragasztás után is újnak tűnik, és tökéletesen működik.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Nusiii
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Őrült Ruki fan.
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 11 dec 23, 13:43:21 » |
|
Gratula  De azért köszönöm 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 12 jan 06, 16:14:15 » |
|
Nem tudom, én találtam itt 10cm-s fém shurikent és 26cm-s kunait. (valószínűleg műanyag) Fejpántot én egy lukas fekete zokniból, egy wc papír gurigából meg 5 csokis papírból csináltam, meg egy öntapadós matricából meg celluxból. Íme: http://kepfeltoltes.hu/120106/image201201060014_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/120106/image201201060016_www.kepfeltoltes.hu_.jpgValamint használat közben. http://kepfeltoltes.hu/120106/image201201060010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(képminőségért bocsi, webkamera. :S) ikszdé! xD Ui.: Milyen helyes kis Deibedara vagyok, nem? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 06, 16:15:55 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 12 jan 06, 16:57:27 » |
|
Kicsit kócos Deidera  de nagyon jól összehoztad Zizike ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #291 Dátum: 12 jan 20, 19:38:20 » |
|
Sziasztok! Egyik barátnőmmel szeretnénk összehozni egy homestuck cosplayt, én mint Eridan, ő mint Tavros, és én vagyok mindkettőnk szinkronhangja, mert egy aljavvérű, és semmit nem csinálna meg magától. >8I Szóval, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek miből lenne érdemes összehozni az ő szarvát? Mindjárt mutatok is képet, hogy értsétek, miről beszélek. http://images.wikia.com/mspaintadventures/images/3/39/Tavros_Nitram.pngErről lenne szó, én papírmaséra gondoltam, mivel az övé elég nagy, ráadásul a feje két oldalán van, és hogy ne legyen nehéz, és ne essen le két perc után. De ha valakinek van jobb ötlete, az kérem, válaszoljon! Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 12 jan 21, 11:10:26 » |
|
Sziasztok! Egyik barátnőmmel szeretnénk összehozni egy homestuck cosplayt, én mint Eridan, ő mint Tavros, és én vagyok mindkettőnk szinkronhangja, mert egy aljavvérű, és semmit nem csinálna meg magától. >8I Szóval, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek miből lenne érdemes összehozni az ő szarvát? Mindjárt mutatok is képet, hogy értsétek, miről beszélek. http://images.wikia.com/mspaintadventures/images/3/39/Tavros_Nitram.pngErről lenne szó, én papírmaséra gondoltam, mivel az övé elég nagy, ráadásul a feje két oldalán van, és hogy ne legyen nehéz, és ne essen le két perc után. De ha valakinek van jobb ötlete, az kérem, válaszoljon! Előre is köszönöm. http://www.kamuicosplay.com/p/tutorials.htmlNézd át a videókat a 2. videotól  Hidd el sokat lehet tanulni Kamui-tól + ha megnézed az összes cuccát még onnan is lehet tanulni + neked is jóóljön 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nusiii
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Őrült Ruki fan.
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 12 jan 21, 18:06:57 » |
|
Sziasztook!  Azt szeretném tudni, hogy hogyan tudnék anbu jelmezt készíteni itthon. Ha tudtok mondani hozzá vmit, hogy hogyan csináljam vagy küldjetek linke(ke)t. Előre köszönöm :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 12 jan 21, 18:54:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 12 máj 03, 14:23:25 » |
|
Hello!
Engem az érdekelne, hogy egy Ghost Rider-t vagy egy jó Predator-t hogyan lehet cp-zni?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 12 máj 03, 15:19:06 » |
|
Hello!
Engem az érdekelne, hogy egy Ghost Rider-t vagy egy jó Predator-t hogyan lehet cp-zni?
NEHEZEN!!!!! Sok pénzbe kerülne kihozni igényesen mind2 ruhát sok időbe telne elkészíteni Drága alapanyagok meg minden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 12 máj 03, 15:33:06 » |
|
Egyenlőre a nehezen nem zavar a drágán már jobban de azért megpróbálnám így várok ötleteket.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 12 máj 03, 15:37:52 » |
|
Hááát alapból a predátor cucc nem könnyű alapból a fejet megcsinálni van egy magyar CP-s srác aki írta h 100 ezrekből hozta ki a fejet szóval arra nekem ötletem nincs h kellene a Ghost Rider pedig megint csak nem olcsó mert az egész cucc bőrből van ami nem egy olcsó dolog még a műbőr sem + nehéz varrni + ott is kérdéses a fej megoldása Sztem inkább kezd valamivel kevésbé Profi kategóriás CP vel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 12 máj 03, 15:43:28 » |
|
Predátornak nem akartam fejet megcsinálni hanem csak egy maszkot. A Ghost Ridernek pedig számítógépes effektként fogok megcsinálni a fejet egy egyszerű zöld símaszkkal.
Szerk.: Nézegettem, hogy mennyiből jönne ki és végül úgy döntöttem(ne kérdezzétek, hogy miért), hogy a maszkját és a lézerágyút na meg a pengéjét csinálom csak meg. A ghost ridernél csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogyan lehet olyan égett bőrdzsekit csinálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 16:30:20 írta SzG »
|
Naplózva
|
|
|
|
|