Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 09 dec 15, 22:06:29 » |
|
WOW ezek nagyon JÓÓK Naggyon köszi pont Animekarácsonyon dumáltam oszt társammal h majd SakuraCon-ra h csináljuk meg a hajam  mostmár tudom NAGGYON KŐŐSSZÍÍÍÍ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 09 dec 15, 23:08:38 » |
|
L leszel vagy ki, am nincsmit  , akárki akármit mond L cosplay a legolcsóbb 
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hidan-kun
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 09 dec 15, 23:11:44 » |
|
tényleg jók ezek a vidik. ha egyszer lesz lehetőségem tuti elmegyek con-ra.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 10 jan 06, 23:22:42 » |
|
Egy kérdés valaki nem tud egy helyet ahol lehetne fehér parókát venni ami olyan mint Soul-é ( Soul Eater ) persze csak hosszban utána majd én belövöm olyanra  egy ideje keresgélek a neten de úgy nagyon semmit nem találtam  Ha valaki tud valamit azt nagyon megköszönném 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 10 jan 07, 16:02:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 10 jan 07, 21:49:52 » |
|
WÁOW naggyon köszi  még megdumálom h megrendelem mert megkéne ha azt akarom h SakuraCon-ra meglegyen  és tök jóó árban van mert ennyiért itthon semmit nem kapok MAX egy hajtincset  még 1x NAGYON KÖSZI életmentő volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 10 jan 08, 17:46:08 » |
|
Így őszintén, én inkább vennék egy sima fehér parókát, és beállítanám Soulosra, ez elég... "furán" néz ki xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 10 jan 08, 19:13:21 » |
|
azért néz ki furán mert nincs belőve  amúgy ha megnézed az a sok haj elöl az megy fölülre a többi meg már a képzelet nekem valamennyire jó a térlátásom és én látom h ez így jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 10 jan 09, 15:53:40 » |
|
Az én térlátásom meg közismerten rossz, szal lehet, h igazad vanxD Ideje lesz nekem is lassan beszereznem a rózsaszín parókámat nyárra... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 10 jan 10, 17:38:37 » |
|
Nem vagyok túl tájékozott a Con-ok szabályzatáról akkor most rákérdezek. Beengednének NyáriCon-ra egy Zabuza féle Fa Katanaval ?  Mert láttam egy videot amiben rákérdeztek egy emberkénél h : Nem kötöttek bele a fa katanakba? ( azok normál méretű katanak voltak )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 10 jan 10, 19:15:16 » |
|
A MATos conokról van szó? Ott attól függ hogy milyen biztonságiőrt fogsz kiXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 10 jan 11, 00:51:58 » |
|
Miet válasszak ? A NAGY 4 ajtós szekrény, kopasz, napszemüvegest kerüljem el ? v. a kicsi , SZTK keretes szemüvegben azt meg ezért kerüljem el mert annyira FAN h elveszi tőlem mert jól néz ki  ? vaaaaaaaaagy próbáljak elsunnyogni egy bazi nagy katanaval a hátamon NAH ez lesz tuti ez fog bejönni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zozo112
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 10 jan 16, 19:31:54 » |
|
én Madarának szeretnék beöltözni, és hát ötletem sincs, hogy mit honnan. ha valaki segítene, azt megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Trixy235
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 10 feb 09, 16:25:29 » |
|
nem tudja valaki véletlen hogy hogyan tudnék Kurenai ruhához jutni? Mert youtube-on néztem de nem találtam h h kell megcsinálni, pénzt meg szeretnék oan sokat költeni rá (pl ha varrónővel csináltatom meg).
És még egy kérdés, hogy ha fiúnak szeretnék beöltözni akkor azt hogy tudnám megcsinálni? Mert az a videó amit vki belinkelt (japcsi csaj csinált ien férfi mellkast ott festegette meg minden) oanhoz nem nagyon tudnék hozzájutni ^.^' De nem is venném le a ruhát szal csak annyi hogy ne látszódjon h nőies az alakom (magyarul ne látszódjon át a ruhán a mellem), hanem úgy nézzen ki ruhán keresztül mintha hapsi lenne (vegyek fel 56 pulóvert v mi? xD).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|