|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #211 Dátum: 09 szep 25, 13:38:15 » |
|
Pedig sajna általába ez igyvan:( De persze egy csomo cucc amcsiba free a szállítási díj szal nekik tök olcsó:| :O
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #212 Dátum: 09 szep 27, 14:26:38 » |
|
De deaz amcsii=szarminőség  am conon láttam egy ita-t sharinganos kontakkal, szerintem ősem hun-ba vette... Am a rajtam múlna, én megrendelném ezeket a cuccokat, csak nemrajram, hanem szüleimen múlik Éés kérdésem, h nemtudja valaki, hogy ojan jashinista nyakasláncot, ami hidannak van, olyat hol tudnék beszerezni?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Akacuki
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #213 Dátum: 09 szep 27, 17:42:04 » |
|
Okés, köszi, asszem utánanézek, de ebay-en a XXL-es az mennyi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #214 Dátum: 09 szep 27, 17:51:28 » |
|
Ugyanennyi.A méret miatt nemlesz drágább 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
 |
« Válasz #215 Dátum: 09 okt 14, 14:38:07 » |
|
lehet,hogy már tették fel ezt a kérdést,de lusta vagyok visszanézni többszáz hozzászólást,bocsánat  az lenne a kérdésem,hogy a parókák milyen árban vannak? gondolok itt mondjuk egy műhajból készítettre,ami rövidebb (kicsit furán írtam de gondolom érthető). és köbö mennyi lenne ha készítettnék egyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #216 Dátum: 09 okt 14, 15:10:27 » |
|
a paróka ára minőségtől függően változik, gondolom ezt Te is tudod. : ) de ha már készíteni akarsz, akkor vegyél egy egyszerű parókát, és ezt csináltasd meg.
parókát neten nem lehet rendelni, vagyis igen, horribilis árakért. xD a legegyszerűbb, ha megkérdezel erről egy fodrászt, de ha jól tudom, egy egyszerű paróka nem lehet több egy ezresnél ..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #217 Dátum: 09 okt 14, 15:19:08 » |
|
tudom hogy függ a minőségtől,ezért is írtam oda,hogy műhajból kéne,az eredeti hajas gondolom drágább (meg én nem szívesen hordanám más emberek egykori fejszőrét a fejemen,ez van xD),meg befolyásolja a hosszúság,sűrűség,satöbbi,mittoménmégmik. csak egy árkategóriát kértem,de az ezres már ad egy támpontot  (mondjuk nagyon csicska parókát sem akarnék,ha kell,megadom az árát,bizonyos határokig) viszont jó ötlet ez,hogy egy már meglévőt alakítassak át...ez tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #218 Dátum: 09 okt 14, 19:05:01 » |
|
Azt nem tudjátok h ha csinálnék magamnak egy igazi Kunai-t fémből de nem hegyezem ki meg élezem meg akkor beengednek conra? Mert oszt társam azt mondta nehézkesen vagy nemtom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #219 Dátum: 09 okt 14, 19:35:49 » |
|
szerintem be,ha megbizonyosodnak róla,hogy cosplay-kellék...láttam én még ősszel is pár olyan cuccot,amire azt gondoltam volna,hogy nem engednék be,és mégis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #221 Dátum: 09 okt 14, 19:47:30 » |
|
akkor már a fából készültbe is ugyanúgy beleköthetnek,mint a fémbe,mert ugyanúgy balesetveszélyes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ani.hana
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #222 Dátum: 09 okt 17, 19:44:28 » |
|
helo, nem tudjátok h hogyan lehet házilag csinni akatsukis köpenyt??? (lehet h már kérdezték bocs lusti vok  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #223 Dátum: 09 okt 22, 21:55:13 » |
|
én azt hallottam az egyik Conon h. a fegyvereket csak arra az időre engedik be ha fémből van ameddig fellépsza színpadra... Azt hiszem nyári Conon hallottam de ebben nem vagyok biztos mert nem érintett a téma...viszont én tuti fából csinálnám a fém túlságosan veszélyes...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #224 Dátum: 09 dec 15, 20:31:51 » |
|
Igen elkobozzák a szúró-vágó fegyverekeet  de igazuk van ebben, ha tompára csinálod akkor beviheted, de úgy meg nemsok értelme van elkészíteni  De hanem táskába rakod, hanem mondjuk zsebrevágod, úgy beviheted, csak ha előveszel egy hegyes kunait, v surikent akkor lehet hogy nem csak elkobozzák, hanem ki is rakják a con-ról a szűrödet hümm- fém, mondjuk ha alumíniumból csinálod az a legjobb, rájöttem  egy szerú formálni és nincs gond a súlyából, fából csak kiszárítás után szabad és vigyázni kell rá, vagy gyorsan felviszel rá egy két réteg lakkor meg festéket. Amúgy mostanában eég sok Cosplayes vidit néztem, és van köztük nagyon hasznos is, bár azért van amihez felszerelés is kell, bár többnyire házi vidik Lányoknak fiú cosplayhez - avagy férfifelső cosplay [itt] na igen ez a kellék igényes Naruto teljes cosplay 8 percben (rohadtjó, és nagyon profi) [itt]Deidara félszeme [itt]sasuke haj (ez volt sztem eddig a legprofibb és leghülyébb sasuke haj tutorial) [itt]L haj [itt] bár nemhiszem hogy olyan megerőltető, kell hozzá hajvasaló ééés wax meg egy tükör és a szemetek kedvéért áram is 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 15, 20:35:27 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|