Chakra
|
|
« Dátum: 07 aug 20, 19:17:22 » |
|
Cosplay - Mit, hogyan, honnan...?Be szeretnél öltözni? De nem találsz valamilyen kiegészítőt a jelmezedhez (paróka, fegyverek, ruha)? Vagy nem tudod hogyan készíts el valamit? Esetleg szeretnél tanácsot kérni vagy véleményt hallani? Itt felteheted a kérdéseidet! (Viszont, a nem cosplay témájú hsz-eket legyilkolom. >)Én más fel is tenném az első kérdésemet: Kakashinak szeretnék beöltözni, de eddig csak az eBay-en találtam viszonylag normális formájú és színű parókát (bár még azt is nyírni kellene). Ha esetleg tudnátok tippet adni, hogy hol nézzek széjjel ilyen ügyben, azt megköszönném (maszka kilőve).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 19:23:41 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 aug 20, 19:27:09 » |
|
Sharinganod is lesz meg vágásod a szemeden? ??? na azt hogy csinálnád meg? a kontaklencse megvan, de a vágás? megrajzolod? Kakashi jelmez: homobár!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 aug 20, 20:12:49 » |
|
Ha rajtam múlik, akkor a homlokvédő állandóan takarni fogja a bal szememet Bár lehet, hogy a vágást azért berajzolom... majd nézek hozzá valami megfelelő színű szemceruzát
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 aug 20, 20:19:54 » |
|
na a paróka szerintem kéne találnod alami hasonlót http://www.vatera.hu/paroka_kiegeszites_33662108.html csak ez is drága sztemés megállítani meg összecsinálni sztem valmi hajlakkal vagy mégjobb lenne tapétaragasztóval.... a szín pedig hát végül is sztem nem kell szürke alapszín hátha át lehet festeni valami ruha festékkel vagy hasonlóval még agyalok ha kiagyaltam szólok ui: ha találsz olyan helyet ahol csinálnak sharinganos kontaktlencsét okvetlenül szólj na vlami iesmit kéne feltupirozni http://www.jelmezek.hu/picture.php?dirid=14200&picid=7663&crop&newx=564&newy=800
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 20:24:07 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 aug 20, 20:21:40 » |
|
Fodrász szaküzletekben próbálkoztál már? Vagy annyira komolyan nem akarod venni a dolgot? bár tutira festetni kéne, kötve hiszem, h ősz színűt árulnak.. vagyis nem hiszem, h keresett árucikk lenne (parókára gondolok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 20:32:50 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 aug 20, 20:27:43 » |
|
Én valszeg shinigaminak öltözöm egy kb 10 fős csoporttal. De csak 5 kardunk van xD nem tudjuk miből csináljuk meg a maradék ötöt. Talán barkácsoljuk meg fából? van erre valakinek ötlete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 aug 20, 20:29:25 » |
|
Köszi a linkeket th, de már mindkettőt láttam (amúgy a jelmezek.hu = maszka.hu ) Festeni nem nagyon akarom. Hajfesték nem OK, mert melóhelyen furcsán néznének, a spray-cuccról meg csak rosszat hallottam eddig :-X Valami ilyesmi paróka kellene nekem: http://cgi.ebay.com/PW107-Super-Genuine-Silver-Spike-Gothic-Cosplay-Wig_W0QQitemZ140148575548QQihZ004QQcategoryZ60188QQtcZphotoQQcmdZViewItem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 aug 20, 20:32:26 » |
|
Chakra és azt nem tod h hol lehet Akatsukis köpenyt varratni vagy legalábbis venni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 aug 20, 20:34:08 » |
|
te chakra ez szállítással együtt olcsobb mint itt magyarországon bármelyik..
pettinho azt meg varrni kell
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 aug 20, 20:36:19 » |
|
Venni nem tudom hol lehet... De ha mondjuk turkálóban találsz egy jó hosszú köpenyt és csinálsz pár piros felhőt, akkor egyszerűbben kijössz. De szerintem ha bemész bármelyik szabóságba, és elmondod mit akatsz, akkor készséggel állnak rendelkezésedre. De talán mégjobb, ha a rokonok közül szemelsz ki valakit (anya, nagymama) te chakra ez szállítással együtt olcsobb mint itt magyarországon bármelyik..
Tudom, de létezik postázási díj is , mert ugyebár ez asszem Hongkongból jönne... Ja, bocs.. hogy szállítással... összeállítást olvastam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 20:42:54 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 aug 20, 20:45:20 » |
|
ottvan hogy shipping costs cirka 20 usd de lehet én néztem L ha nem akaraod bevállalni szólj én simán megrendelem és ha megjött eljuttatom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 20:45:58 írta th »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 aug 20, 20:46:50 » |
|
Igazad van... csak hogy szállítással helyett összeállítást olvastam amikor a hsz-ed néztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 aug 20, 21:39:11 » |
|
Chakra amit mondtam, 1el lejebb az részemröl áll én nemhiszem h beöltözök bár 1 akacukis köppenyen gondolkozom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 aug 21, 11:22:51 » |
|
Nem tudjátok, hogy homlok védőt honnan lehet be szerezni?
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 aug 21, 11:25:43 » |
|
Hát eBayról is lehet meg mondjuk azért egy kis fantáziával te is tuddsz magadnak csinálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|