25 jún 07, 18:35:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Cosplay - Mit, hogyan, honnan...?  (Megtekintve 100949 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #75 Dátum: 08 márc 14, 16:05:04 »

Végülis úgytűnik vasárnap majd versenyen kívül cp-zek... persze addig még bármi lehetséges Mosolyog

Nos, lett egy kis gondom, amiben hátha tudnátok segíteni Mosolyog

Ugyebár Yondaime cosplay, és már pár napja a kabáton dolgozom nagy erőkkel. Ám felötlött a kérdés: ki kéne merevíteni a gallért, de hogyan? Tanácsolták azt nekem h van az anyag, arra rakjak kartont (v vmi kemény papírt) aztán megint anyaggal vonjam be, de nem tudom ez mennyire lenne jó. Valami jó 5let? :'X
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #76 Dátum: 08 márc 14, 18:39:11 »

A rövidáru boltokban szoktak merevítőt is árulni szerintem érdemes lenne körbenézni. Viszont nem tud valaki egy helyet ahonnan olcsón lehet venni vagy kölcsönözni parókát? Mert ismerősöm tud egy helyet, de lehet, hogy az drága.
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #77 Dátum: 08 márc 14, 18:40:55 »

Hugicám mintha múltkor említette volna az Ázsia Centert Hümm-hümm Apropó... végül tudtatok Crispyvel menni, vagy nem mehettél a betegséged miatt, Hugicám? Neeem Ha utóbbi és jövő szerdán mennétek, akkor viszont már tudnék csatlakozni, mer' szünetem van x'D
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #78 Dátum: 08 márc 14, 19:45:37 »

Sajna nem tudtam menni a betegség miatt :'X Viszont jövőhét szerdán biztos megyek, osztálytársam is jön, szal ha neked jó akkor rendben Nevet Nekem ígyis-úgyis el kell majd mennem oda, szal ezt még hétfőn megbeszéljük, rendben? Miután tudtam beszélni vele Mosolyog

Köszi nagyapa, de valszeg nemtudok elmenni majd rövidáruba, se időm se pénzem nincsen rá :'X De majd megoldom a dolgot, mintha vki azt mondta h ha több réteg anyagot varrok össze, akkor stabilabb lesz az a rész, megpróbálom Mosolyog Főleg h az ujjakat is újra kell varrnom, mert a sok átszabástól túl kicsik lettekXD *nevet kínjában*
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 14, 19:46:44 írta Moonie-chan » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #79 Dátum: 08 márc 14, 20:01:25 »

Én is mennék veletek, de nem valószínű, hogy korán el tudok jönni  melóból. Viszont akkor megkérhetnélek titeket arra, hogy nézzétek meg nekem, hogy ha lehet kapni olcsón parókát akkor van-e olyan ami Itachi hajára hajaz?  Pirul
Naplózva

Aláírás
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #80 Dátum: 08 márc 14, 20:05:43 »

Hosszú fekete paróka? Hai, nagyapa Nevet

Amúgy asszem most egész olcsón, olyan 3-3500 körül is árulnak parókát (azt mondták az a legolcsóbb, olcsóbban tényleg nem lehet kapni, én is parókát a piacon vettem 3500ért). Remélem lesz megfelelő szőke paróka, Yondi cp mit sem ér haj nélkülXD
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #81 Dátum: 08 márc 15, 09:21:22 »

Srácok, én nagyon hülye vagyok, ezekhez aa cuccokhoz..........................
Akatsuki köpenyt, miből kéne csinálni???????......................

Ha sikerül a ruha, akkor én inkább befestetem a hajam..........
http://www.holdfenyteam.hu/images/items/big/7239.jpg
Ez a fejpánt jó e a Pein koszpléjhz? Mert vágotat, nem találtam..............
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #82 Dátum: 08 márc 15, 15:24:16 »

Jó hát!
Max áthúzod alkoholos filccel.
Vagy ha nem akarod az áthúzást örökösre, akkor szigetelószalagból vagy valami öntapadós fekete papírból vágsz egy keskeny csíkot és ráragasztod. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #83 Dátum: 08 márc 15, 18:54:45 »

Amúgy ha budapesti vagy és elmész a Sakurazaka-ba akkor ott megrendelheted az áthúzottat is. Én úgy vettem meg Itachi fejpántját.
Naplózva

Aláírás
Blodwolf
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #84 Dátum: 08 márc 20, 21:08:51 »

Ugyebár Yondaime cosplay, és már pár napja a kabáton dolgozom nagy erőkkel. Ám felötlött a kérdés: ki kéne merevíteni a gallért, de hogyan? Tanácsolták azt nekem h van az anyag, arra rakjak kartont (v vmi kemény papírt) aztán megint anyaggal vonjam be, de nem tudom ez mennyire lenne jó. Valami jó 5let? :'X

minálunk az akatsukis felső valszeg úgy lesz megoldva h. egy vékonyabb vasrúddal(pl olyannal mint a régi drotkerítéseknél), vagy ott van még a karton.

perf.re meg volt jó kis ötletünk:) ,de közbejött egy kis galiba^^". De con elött egy jó 1-2 héttel tuti meglesz Nyelvesít. akkor majd szólunk .bár nem tom hirtelen h.animeből vágunk össze valamit v. parodizálunk 1000el Nyelvesít (akkor a hangot előre felveszük valszeg, mert kicsit rossz a mikrofonokkal szaladgálni)

paróka? eh,nekem is visszakéne vágnom a hajam sasu cosplayhez ^^""""....de valahogy csak megoldom h. nekeljen, ha máshogy nem akkor ott a sexy no jutsu ikszdé.
ii és még szemészetre is elkéne mennem ha kontktlencsét akarok ^^"""" (hosszú lesz ez a szünet föleg h. vizsgákra is készüln i kell T_T)
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 21:11:35 írta Blodwolf » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #85 Dátum: 08 márc 20, 23:07:50 »

Nos, egyenlőre jómagam sem vagyok biztos benne, hogy szeretnék versenyezniXD De ha az előadás táncos, inkább hagyjuk :'X A múltkori conon is elegem volt a táncbólXD

Ééés megvan a szőke parókám Nevet Sajnálom levágni (mert túl hosszú), de a cp-ért mindent Kúl
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #86 Dátum: 08 márc 21, 12:38:12 »

Én ma akartam parókát nézni, de sajnos nem jött össze. Habár nemtudom talán még az Asia centerbe eljutok, de a másik helyre tuti nem.  :/
Naplózva

Aláírás
Blodwolf
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #87 Dátum: 08 márc 21, 22:47:51 »

tánc? X_X az nem nekem való, igaz 2en tudnak hastáncolni de egy hastáncoló akatsukis tag KO lenne centem, szval a tánc az felejtös  ikszdé

a parókához gratu Mosolyog ,én ma festettem a kötelemet és hát nagyon kész, még mindig lilák a mancsaim....
ilyen lilakörömmel elmehetnék az akatsukiba...biztos van tagfelvétel, hiszen annyi hely megüresedet ikszdé.

(ano....milyen kakao klub? én is ceresem a kakaot *_*)
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #88 Dátum: 08 márc 21, 23:00:56 »

Áháááá!!! Hastáncoló Akatsuki tag!!! Be van tépve Az mekkora lenne már!!! Történelmet írnátok!!! Most már muszáj megcsinálnotok, mert látni akarooooom!!! >.<#
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #89 Dátum: 08 márc 21, 23:18:52 »

Ha ninsc tánc, akkor már nagyon-nagyon gondolkodom rajta Nevet Bocsi, kissé határozatlan avgyok Pirul

(hát a szénsavas kakaó fanjaim Nevet de a klubba több főkóstolót már nem fogadok fel, de rajongó bárki lehet Kúl)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins