| 
			| 

| Anna-chan 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #60 Dátum: 08 feb 25, 15:16:32 » |  | 

Nah ez az a pillamat amikor eldöntöttem, megyek én is!!!     De beöltözni nem fogok  :'X Majd elvonjuk a figyelmüket, abban ne kételkedj! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Bigi 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #61 Dátum: 08 feb 27, 20:28:05 » |  | 

Az én egyik haverom is akar tüzet fújni conon, beöltözünk akatsukinak és ő lesz Tobi    Amúgy elvileg ha a parkban csinálod azért nem szólhatnak [hangsújozom elvileg]. Egyik conos rendezős ismerős mondta, de valószínű nem fognak örülni a tűzfújásnak :'X Ha már ide írok akkor kérdezek is   , Deidarának azt a fényképezős szemén lévő bigyulát hogy lehetne megcsinálni?    Nincs rá egy normális ötletem se   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A szakír egy olyan fakír aki szatír." |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #62 Dátum: 08 feb 27, 20:58:03 » |  | 

Deidarának elvileg a bal arca egy részét és a bal fülét takarja a haja. Ha hosszú a hajad, akkor ez egy jó módszer. ^^ Fogsz/szerzel egy nem használt vékony keretes szemüveget, kettétöröd és a bal felének a lencse részét kialakítod valahogy olyanra mint Deidara fényképezőgépe. A szeműveg szárát takarni fogja a hajad (elvileg).  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| bero 
								ANBU Osztag Vezető    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #63 Dátum: 08 feb 27, 21:03:45 » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Bigi 

| 
								|  | « Válasz #64 Dátum: 08 feb 27, 21:16:11 » |  | 

Köszi a segítséget    az a szemüveges egész jó ötlet. Már csak azt kéne kitalálnom hogy hogy alakítom át :'X |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A szakír egy olyan fakír aki szatír." |  |  | 
	| 
			| 

| DreadItachi 

no1 hentai fan X3

| 
								|  | « Válasz #65 Dátum: 08 márc 05, 14:06:00 » |  | 

Én Hitsa vagy Itachi szeretnék lenni de a ruhát meg ieneket hol tom beszerezni pl. az aktuskis ruhát vagy hitsa ruháját    nah meg a kard    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| jaina 
								Chuunin    Nem elérhető   Rejtett Homok Falu 

A kétely a bölcsesség kezdete!

| 
								|  | « Válasz #66 Dátum: 08 márc 05, 18:09:51 » |  | 

Miután letettem arról, hogy igazi kardot vigyek be a PeCsába, elhatároztam, hogy beöltözök Misa-nak. Úgyis Death Note lázban égek megint...meg is varrtam a rucit meg minden, szóval minden happy. Csakhogy a fodrászom el***ta a hajam és le kellett vágatnom tök rövidre :'X Azt hittem a guta megüt... Szóval idén csak nézni foglak titeket...  |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 14:11:28 írta jaina » |  Naplózva | 

Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg... |  |  | 
	| 
			| 

| Blodwolf 
								 Akadémiai tanuló    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #67 Dátum: 08 márc 06, 19:30:32 » |  | 

Nagynehezen én is rászántam magam a cosplayre    ,na meg pár ismimet....2fiúval még probálkozok. de majd kiderül   . (remélem marad az én forgatókönyvem mert barátnőm túlzásba viszi centem a yaoit   ) Ha minden igaz kis csapatomban lesz egy Kira/Kabuto (?), gyerek Oro, Itachi és én mint Sasuke(shippuuden)....bár lesz gondom acem ^^"""". A kötelemért most megyek holnap. a Ko h. magenta színű és festhetem lilára    ....remélem össze is fog jönni a színváltás  amúgym idnenkinek hajrá! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 
								Elit Jounin    Nem elérhető 

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

| 
								|  | « Válasz #68 Dátum: 08 márc 06, 20:46:34 » |  | 

Én ma mértem ki az anyagot meg vettem le magamról a méreteket a rucihoz, szombat délelőtt v. vasárnap neki is kezdek a varrásnakXD Ugyanis vasárnapra bekészülök egy Yondaime cp-re    Nem tervezek versenyezni, és egy esetleges csapatra mindig vevő vagyokXD Szerencsére fehér anyagot találtam itthon, már csak vöröset kell h fel tudjam varrni a lángokat, ugyanis nincsen textilfestékem... a betűket viszont már vmilyen festékkel fogom felvinni sablonnal, csak előtte kipróbálom h reagál az anyagra az akrillfestékXD Csak a hajjal lesz nagyobb gondom, ugyanis kénytelen leszek parókát beszerezni - Crispy unokáááám, majd megyünk-e vagy sem? Remélem   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Arvael | 
								|  | « Válasz #69 Dátum: 08 márc 06, 20:56:45 » |  | 

Hugicám, ha gondolod, a kanjikat elvihetem következő talira vonássorenddel^^ Azért jó úgy, mert úgy könnyebb is + jobban hasonlít az eredetire... persze érdemes gyakorolgatni, hogy már rutinból menjen, mikor felfested :'X |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 

| 
								|  | « Válasz #70 Dátum: 08 márc 06, 21:07:20 » |  | 

Hát, ha elhoznád őket nagyon megköszönném    Bár lehet h végül mégis a sablonnál maradok, ugyanis nemtudom szabad kézzel mi sülne ki belőle   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Blodwolf 

| 
								|  | « Válasz #71 Dátum: 08 márc 07, 05:12:35 » |  | 

Moonie-chan  ha gondolod hozzánk csatlakozhatsz ^^  amugy jó neked, én nekem gusztom sincs honnan szerzek sasu felsőjéhez lenvásznat ^^". ha esetleg valaki tud bpen egy helyet v. egy ár kategoriát azért nagyon hálás lennék   =tiszta poén h. anyumnak tetszik sasuke......még csak a felsője miatt sem szólt   ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 

| 
								|  | « Válasz #72 Dátum: 08 márc 07, 19:00:49 » |  | 

Ha kész leszek a jelmezzel akkor majd meggondolom és felveszem veled/veletek a kapcsolatot, és köszönöm a meghívást    Versenyeztek, és ha igen craftmanship v. performance?^^ Én szerencsére találtam fehér anyagot, és kb pont elég lesz a kabáthoz    Viszont a zöld jounin-mellényt valszeg nem fogom megcsinálni, lesz a fehér póló meg az a furi nyakláncXD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Blodwolf 

| 
								|  | « Válasz #73 Dátum: 08 márc 07, 21:58:19 » |  | 

nagyon örülnénk ha jönnél    de persze ahogy gondolod ,nem erőszak ^^ igen, performancera megyünk,de mind a 2napon beöltözünk a poén kedvéjért    de valszeg' leszünk a ligetben sokat hülyülni...bent úgy is eszméletlen nagy tömeg lesz    (jószokáshoz híven) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 

| 
								|  | « Válasz #74 Dátum: 08 márc 07, 22:35:15 » |  | 

A liget számomra is természetes, a fél cont ott tölti az emberXD Rendben, ha kész lesz a cp cuccom szívesen csatlakozom majd hozzátok, csak akkor egy kis felvilágosítást kérek majd performance terveitekrőlXD Én mondjuk szombaton nem Yondi cp-ben leszek, hanem ha lekészül Otaku Forum-os póló akkor abban   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |