Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 08 feb 25, 15:16:32 » |
|
Nah ez az a pillamat amikor eldöntöttem, megyek én is!!!  De beöltözni nem fogok :'X Majd elvonjuk a figyelmüket, abban ne kételkedj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 08 feb 27, 20:28:05 » |
|
Az én egyik haverom is akar tüzet fújni conon, beöltözünk akatsukinak és ő lesz Tobi  Amúgy elvileg ha a parkban csinálod azért nem szólhatnak [hangsújozom elvileg]. Egyik conos rendezős ismerős mondta, de valószínű nem fognak örülni a tűzfújásnak :'X Ha már ide írok akkor kérdezek is  , Deidarának azt a fényképezős szemén lévő bigyulát hogy lehetne megcsinálni?  Nincs rá egy normális ötletem se 
|
|
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 08 feb 27, 20:58:03 » |
|
Deidarának elvileg a bal arca egy részét és a bal fülét takarja a haja. Ha hosszú a hajad, akkor ez egy jó módszer. ^^ Fogsz/szerzel egy nem használt vékony keretes szemüveget, kettétöröd és a bal felének a lencse részét kialakítod valahogy olyanra mint Deidara fényképezőgépe. A szeműveg szárát takarni fogja a hajad (elvileg). 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 08 feb 27, 21:03:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 08 feb 27, 21:16:11 » |
|
Köszi a segítséget  az a szemüveges egész jó ötlet. Már csak azt kéne kitalálnom hogy hogy alakítom át :'X
|
|
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 08 márc 05, 14:06:00 » |
|
Én Hitsa vagy Itachi szeretnék lenni de a ruhát meg ieneket hol tom beszerezni pl. az aktuskis ruhát vagy hitsa ruháját  nah meg a kard 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 08 márc 05, 18:09:51 » |
|
Miután letettem arról, hogy igazi kardot vigyek be a PeCsába, elhatároztam, hogy beöltözök Misa-nak. Úgyis Death Note lázban égek megint...meg is varrtam a rucit meg minden, szóval minden happy. Csakhogy a fodrászom el***ta a hajam és le kellett vágatnom tök rövidre :'X Azt hittem a guta megüt... Szóval idén csak nézni foglak titeket... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 14:11:28 írta jaina »
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 08 márc 06, 19:30:32 » |
|
Nagynehezen én is rászántam magam a cosplayre  ,na meg pár ismimet....2fiúval még probálkozok. de majd kiderül  . (remélem marad az én forgatókönyvem mert barátnőm túlzásba viszi centem a yaoit  ) Ha minden igaz kis csapatomban lesz egy Kira/Kabuto (?), gyerek Oro, Itachi és én mint Sasuke(shippuuden)....bár lesz gondom acem ^^"""". A kötelemért most megyek holnap. a Ko h. magenta színű és festhetem lilára  ....remélem össze is fog jönni a színváltás amúgym idnenkinek hajrá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 08 márc 06, 20:46:34 » |
|
Én ma mértem ki az anyagot meg vettem le magamról a méreteket a rucihoz, szombat délelőtt v. vasárnap neki is kezdek a varrásnakXD Ugyanis vasárnapra bekészülök egy Yondaime cp-re  Nem tervezek versenyezni, és egy esetleges csapatra mindig vevő vagyokXD Szerencsére fehér anyagot találtam itthon, már csak vöröset kell h fel tudjam varrni a lángokat, ugyanis nincsen textilfestékem... a betűket viszont már vmilyen festékkel fogom felvinni sablonnal, csak előtte kipróbálom h reagál az anyagra az akrillfestékXD Csak a hajjal lesz nagyobb gondom, ugyanis kénytelen leszek parókát beszerezni - Crispy unokáááám, majd megyünk-e vagy sem? Remélem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 08 márc 06, 20:56:45 » |
|
Hugicám, ha gondolod, a kanjikat elvihetem következő talira vonássorenddel^^ Azért jó úgy, mert úgy könnyebb is + jobban hasonlít az eredetire... persze érdemes gyakorolgatni, hogy már rutinból menjen, mikor felfested :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 08 márc 06, 21:07:20 » |
|
Hát, ha elhoznád őket nagyon megköszönném  Bár lehet h végül mégis a sablonnál maradok, ugyanis nemtudom szabad kézzel mi sülne ki belőle 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 08 márc 07, 05:12:35 » |
|
Moonie-chan ha gondolod hozzánk csatlakozhatsz ^^ amugy jó neked, én nekem gusztom sincs honnan szerzek sasu felsőjéhez lenvásznat ^^". ha esetleg valaki tud bpen egy helyet v. egy ár kategoriát azért nagyon hálás lennék  =tiszta poén h. anyumnak tetszik sasuke......még csak a felsője miatt sem szólt  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 08 márc 07, 19:00:49 » |
|
Ha kész leszek a jelmezzel akkor majd meggondolom és felveszem veled/veletek a kapcsolatot, és köszönöm a meghívást  Versenyeztek, és ha igen craftmanship v. performance?^^ Én szerencsére találtam fehér anyagot, és kb pont elég lesz a kabáthoz  Viszont a zöld jounin-mellényt valszeg nem fogom megcsinálni, lesz a fehér póló meg az a furi nyakláncXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 08 márc 07, 21:58:19 » |
|
nagyon örülnénk ha jönnél  de persze ahogy gondolod ,nem erőszak ^^ igen, performancera megyünk,de mind a 2napon beöltözünk a poén kedvéjért  de valszeg' leszünk a ligetben sokat hülyülni...bent úgy is eszméletlen nagy tömeg lesz  (jószokáshoz híven)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 08 márc 07, 22:35:15 » |
|
A liget számomra is természetes, a fél cont ott tölti az emberXD Rendben, ha kész lesz a cp cuccom szívesen csatlakozom majd hozzátok, csak akkor egy kis felvilágosítást kérek majd performance terveitekrőlXD Én mondjuk szombaton nem Yondi cp-ben leszek, hanem ha lekészül Otaku Forum-os póló akkor abban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|