Bleach1981
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3270 Dátum: 15 nov 07, 10:10:54 » |
|
259 Tartaros Arc: 00:00 冥府の門編 00 :00 (Tarutarosu Hen: 00:00) Nov 14
260 Tartaros Arc: The Girl in the Crystal 冥府の門編 水晶の中の少女 (Tarutarosu Hen: Suishō no Naka no Shōjo) Nov 21
261 Tartaros Arc: The Definitive Demon 冥府の門編 絶対の悪魔 (Tarutarosu Hen: Zettai no Akuma) Nov 28
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reater
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3271 Dátum: 15 nov 07, 10:53:59 » |
|
Na srácok, 258.rész, ahhoz képest, hogy nem számítottam jó animációra, számomra kielégítő volt a rész. Zenék nagyon ott voltak, és szerintem elég jól eltalálták a pillanatokat, nagyon élveztem az egészet, csak megint jött a végén a Kyoka-s rész.. Pedig még úgy néztem volna a harcot. Nagyon tetszett, amikor Natsu kilőtte magát, hogy elérje a rég látott apját --> mindenki levágta, hogy ki a vörös tűzsárkány Nekem simán megvan a rész 10/9. Egyre jobban megkedvelem Igneel szinkronját, mert valahogy az előző részben nem akart tetszeni. Kicsit feleslegesnek éreztem az elején a Zirconisos flashbacket, bár kicsit rá tudtunk legalább hangolódni Acnologia jelentőségére.
|
|
|
Naplózva
|
Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3272 Dátum: 15 nov 07, 12:23:17 » |
|
Nekem is tetszett ez a rész!Az elején megint volt egy érdekes megmozdulás a 2 sárkánynak ahol már kezdtem fognia fejem de utána azért már nem volt rossz. Natsut most jól megrajzolták a nagy jeleneteiben Az a rész amikor először üti meg Mard Geert az kifejezetten szép volt. Kövi részre kíváncsi leszek! Preview nem tűnik valami jónak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3273 Dátum: 15 nov 07, 17:23:13 » |
|
258. (s2-83.) rész A sárkányok antigravitációs mágiát használnak? Csak mert nem igazán csapkodnak a szárnyaikkal a levegőben maradáshoz... -.-" 8:39-nél Igneel nagyon király lett, csak egy kicsit túlságosan is emberszerű a testfelépítése. Nem rémlik, hogy egy négy lábon közlekedő lénynek ilyen drabális vállizmai lennének. ^^" Nem is Natsu lenne, ha Acnologiára fittyet hányva nem rongyolna oda Igneelhez, válaszokat követelve. Jééééé, Igneel szája mozog beszéd közben! Hurrá! Ezt is sikerült elérni végre. Egész jó lett, amikor Igneel "lefújta" Acnologiát. Csak a kicsit túl hosszúra nyújtott jelenet vett el belőle. ...meg a túl sok leeső áll. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #3274 Dátum: 15 nov 07, 21:55:05 » |
|
Szerintem is nagyon jó rész lett, végre próbálkoztak a sárkány mozgásanimálásokkal, bár ahogy Chakra is írta, azért lehetne néha 1-2 szárnycsapás is a levegőben. Amúgy elég furcsa a FT animében még mindig, hogy most is 5. percnél kezdődött el a konkrét rész (elég OP effektus ) de még így is 2 fejezetet adaptált a mangából. Szóval elvileg a tempó megvolt, csak azért lett ezzel is elhúzva, mert sok teljes oldalas kép volt a mangában. A rengeteg áll leesés is ezért kellett, bár a legtöbb FT-es már látott nem is egy sárkányt, szóval kicsit érdekes volt a reakciójuk. Na mindegy, fogadjuk el, nem mindennap látni ilyen dögöket még ebben az anime világban sem Na de tényleg eltalálták a hangulatát, szóval én nem is bántom a részt. Végre elfogadható szinten vannak egy ideje a FT epizódok és mivel hétről-hétre kapjuk ezeket, sajnos vagy nem sajnos nem emelhetünk elé akkora elvárásokat, mint egy szezonosnál! Készüljetek fel, emberek! Jövőhéten jön Erza legepikebb harca!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 07, 21:57:05 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Reater
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3275 Dátum: 15 nov 07, 22:39:34 » |
|
Előre félek ettől az Erzás dologtól. Egyébként mostanában olyan, mintha jönne egyik héten egy nem túl jó rész, utána héten egy jó rész. Ez most a divat náluk úgy néz ki. Újra megnéztem a részt, és Igneel Karyū no Hōkō-ja valami eszméletlen OP, hiába húzták el az áll leesésekkel, mint ahogy írtátok, valahogy nagyon átjött a dolog.. Goose bumps everywhere Valami eszméletlenül gyönyörű néhány helyen a rajzolás, Igneelről nem is beszélve, csak hajrá hajrá, kezdek reménykedni, hogy tényleg jó lesz a Tartaros a végére!
|
|
|
Naplózva
|
Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
|
|
|
wandor
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3276 Dátum: 15 nov 08, 14:29:54 » |
|
Remélem nem nagyon off, de megtudná mondani valaki hogy az anime most hányadik résznél tar a mangában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3277 Dátum: 15 nov 08, 15:40:29 » |
|
Remélem nem nagyon off, de megtudná mondani valaki hogy az anime most hányadik résznél tar a mangában?
399 és 400. fejezetet dolgozta fel a mostani rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #3278 Dátum: 15 nov 14, 12:48:31 » |
|
A mai rész pontosan olyan "jó" volt, mint a mangában.... Béna és hülyeségekkel teli harc 0 izgalommal és hangulattal. Sajnos az anime nem tudott többet hozzátenni ehhez, bár elsősorban ez a mangaka hibája. Amúgy jelentkezzen az, akinek hozzám hasonlóan már elege van a Macaos időhúzós jelenetekből!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3279 Dátum: 15 nov 14, 13:05:23 » |
|
Kéz a magasban! Hát ja reménykedtem h valami jó változtatást beleraknak ide, de semmi Animálás terén úgyahogy elment... egyszer nézhető volt.Ami viszont jön kb 7 rész arra mind nagyon kíváncsi vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Reater
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3280 Dátum: 15 nov 14, 14:43:50 » |
|
Nem is tudnám én sem jobban összefoglalni, mint ahogy ti tettétek. Egyedüli lelkesítő rész Igneel vs Acnologiás rész volt, az tetszett bakkki, jól átadja, hogy mennyire is erősek az emberekhez képest. Következő részeket nagyon várom én is. Csak csapassák máá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zadam09
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3281 Dátum: 15 nov 14, 14:48:54 » |
|
Nekem tetszett a rész,bár én nem olvasok mangát,nem tudom volt bennem semmi elvárás Egynek elment,de tényleg sok benne az időhúzás :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dungeon Lord
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3282 Dátum: 15 nov 14, 15:34:23 » |
|
Csak én voltam az egyetlen,aki itt várta volna a nagy változtatást az animében? Ezt a fajta 2lehetőséget képzeltem el: 1:Natsu és Gray egy nap úgyis erősebb lesz Erzánál.Akkor itt lett volna a legjobb lehetőség arra,hogy itt most Gray fogja legyőzni Kyouket.Mert ennél az arcnál ő a main karakter. 2:Másik pedig Erza és Minerva együtt harcolnak Kyouka ellen.Mert Minerva démoni erejéből semmit se látunk. De sajnos egyik se lett Ezt a jelenetet úgyse lehet überelni http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/322/22Amúgy jelentkezzen az, akinek hozzám hasonlóan már elege van a Macaos időhúzós jelenetekből!
Inkább Macao hülyeségeit nézem,mint Erza Dragonball isteni erejét.Acnologia vs Igneel borzalmas kezdése után kezd végre normális sárkány harc lenni . Miért nem tud az A-1 pictures egy Magi féle animációt készíteni. -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 14, 16:53:54 írta Dungeon Lord »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #3283 Dátum: 15 nov 14, 16:54:52 » |
|
Miért lenne Gray ennek az arcnak a főszereplője? Fontosabb volt, mint általában, volt egy nagyon jelentős szála az arcon belül, de Natsunak még mindig sokkal-sokkal fontosabb szerepe volt és lesz, csak ezen az arcon belül is. Szóval Gray fontos volt, de hogy főszereplő? Még csak annyira sem volt fontos, mint pl. Galuna szigetén, ahol tényleg főszereplőnek lehetett tekinteni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3284 Dátum: 15 nov 14, 23:28:17 » |
|
A Macaos időhúzásokból már nekem is nagyon elegem van... Egyszer még elmegy, de utána egyre csak rontja a hangulatot. Meg ezek a béna lassítások is, komolyan... Ennyire egyértelműen az arcunkba nyomni, hogy spórolnak a képkockák megrajzolásával... Az Erzás rész nekem mondjuk jobban tetszett, mint a mangában, bár lehet, hogy csak azért, mert már tudtam előre. ^^' Igaz, én nem vagyok Ezra-ellenes, azzal sincs bajom, hogy veretlen meg hasonlók, csak akkor már lehetnének ezek a harcok jobban kidolgozva, felépítve, megmagyarázva. Mert persze szép és jó, meg a Fairy Tailbe illő, amikről beszél Erza, csak egyszerűen ez már a nem tudom hányadik ugyanolyan harc tőle. A karakterére is ráférne pár külön és ÚJ elem behozása. Én örülnék, ha Mashima kicsit jobban kizökkentené Erzát a megszokott helyzetekből és látnánk tőle valami újat, valami olyat, amitől még jobban megismerhetjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|