24 nov 26, 12:28:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749300 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Izma
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3255 Dátum: 15 okt 24, 16:30:41 »

Alapvetően nagyon tetszett a rész, Laxusnak kijárt ez a visszavágó Tempesta ellen!  Pontosan Az viszont kissé elkeserített, hogy egy totál filler harcot normálisan meganimálnak, de a mangában lévőket képtelenek megcsinálni dinamikusra.
Továbbá van két érdekes apróság ami nem volt baj, csak nekem kissé bökte a csőröm. Az első: Laxus pillanatragasztóval erősítette magához a kabátját, vagy mi?! ikszdé Komolyan, vártam hogy mikor esik már le a válláról, de egy millimétert se akart arrébb mozdulni a harc végéig. Ragaszkodó ruhadarab, annyi szent. A másik meg: komolyan nem tudtak volna kezdeni valamit Gajeel-el a harc alatt? A döbbent fejeken és a Laxus-ozáson kívül semmit sem csinált míg kivégezték Tempestát. Tudom, hogy ez nem egy nagy dolog, és jó volt látni, hogy ezek ketten mennyit változtak az első találkozásuk óta, de komolyan, nem lehetett volna betenni egy fél pillanatnyi részt, hogy Gajeel próbál talpra állni és segíteni, de összerogy és ezért küzd Laxus egyedül?
A kövi rész pedig ígéretesnek tűnik. Remélem érezhető lesz a kétségbeesés mikor megjelenik Tudjukki.  Ördögi
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3256 Dátum: 15 okt 24, 16:49:10 »

Azt kell mondjam nagyon jó volt a múltheti és a mai rész. Gajeel jelenetét nagyon jól visszaadták, ráadásul még az S2 egyik legjobb háttérzenéjét is megkapta az Acél Módnál Nevet
Laxuson én is nagyon meglepődtem és vegyes érzéseim vannak a változtatással kapcsolatban, de inkább tetszett az egész, mint sem. Ahogy ti is írtátok, végre egy gyönyörű verekedést kaptunk (bár ilyen lenne mindig), de persze ezen nem kell meglepődni, a Shippuuden animében is a fillereket tudták mindig jobban meganimálni  smirksweat Szerintem ez azért van, mert a főtörténet egyébként is jobban érdekel mindenkit és ott nem nagyon mernek elrugaszkodni a mangában látott mozgásoktól. Azonban a fillereket általában megvetik/nem nézik jól szemmel az emberek és talán ezért is animálják meg szebben őket. Ráadásul ott nincs is annyira kötött forrás, mint a mangás részekben.
Viszont kicsit egyetértek kristoffal, ez a 2. menet is kb. ugyanúgy végződött, mint a Tartaros ív elején lévő harc. Furcsa volt látni, hogy Laxus elvileg alig bírt verekedni, de azért Titkos Sárkányölő Technikát is használt, aminek olyan sok eredménye nem lett. Bár biztos azért, mert eléggé ki volt merülve, de szerintem akkor is túlzás volt egy ilyen képességet használni, ha alig van benne erő. A Tartaros elején Laxus 2-3 technikával legyőzte Tempestát, most meg kb. mindent bevetett. Szóval értitek. Eddig azt hittem, hogy a végső képességeknek van valami "minimum mana igénye", de úgy látszik bármikor használhatóak, max. sokkal gyengébb lesz a támadóerejük :/ De persze ez csak az anime véleménye, az egészet egy fillerként is fel lehet fogni.

Amúgy nem tudom figyeltétek-e, de elég sok vér is volt ebben a részben! Csak úgy ömlött a 2 szereplő szájából. Nem hiszem el, hogy a mangás dolgokat cenzúrázzák, a fillerben meg bármire hajlandóak  smirksweat

Gray belépője viszont így közel se lett olyan jó, mint a mangában. Viszont, ahogy az openingben is látható, kapni fog még ő elég rivaldafényt, szóval a fanoknak nem kell szomorkodniuk Mosolyog

A rész végén Seilah keblei meg egyenként nagyobbak voltak, mint a feje ikszdé És elég sok közeli képet is mutattak erről  Pojén

Egy szó, mint 100, az előző 2 rész egyértelműen 5/5.
A következő részben is lesz egy érdekes harc, de az mangás. Vajon fog-e olyan jól kinézni a következő összecsapás, mint a mai Laxus vs Tempesta "filler" verekedés? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 24, 16:50:36 írta Csabi28 » Naplózva

AFR
Gennin
*

« Válasz #3257 Dátum: 15 okt 24, 21:17:46 »

Nekem csak azt mondjátok meg h mi jó volt ebben a tömény hímvesszőben
mivel lett így jobb mint a mangánál?
Ott legalább nem a szétvernek eszembe jut pár dolog és kicsinálom volt hanem egy egyszerű fölényes és reális harc
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3258 Dátum: 15 okt 25, 01:15:18 »

Nem a harc volt a jó, hanem hogy nem képregényt néztünk, és legalább 20-25 FPS-el mozgott(!) a kép. ikszdé Sajna úgy tűnik, manapság a FT anime esetében már ennek is örülni kell. Szomorú Csak azt nem tudom, hogy akik majd most jönnek, hát ők hogy fognak mozogni? Mert ilyen képregényrajzoló grafikával kínszenvedés lesz látni őket...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3259 Dátum: 15 okt 27, 23:20:44 »

Le vagyok maradva pár résszel, de ez a legutóbbi nagyon érdekelt, úgyhogy megnéztem. És nagyon-nagyon jó volt, legalábbis egy ideig. A rajzolás nagyon szép, de ezt már szinte megszoktam a Tartaros arcban, és az animáció is minden igényt kielégítő volt, csak így tovább.
De ami a legfontosabb, hogy nagyon is kellett ide ez a kiegészítés, legalábbis egy bizonyos pontig, de erről mindjárt.
Szóval mindenki tudja mi lesz az arc végén, és szerintem Luxus érzelmei ezáltal sokkal jobban átjönnek, mint úgy, hogy végig feküdt, igazából az önhibáján kívül. (Zárójelben jegyezném meg, hogy amúgy szerintem nyilvánvaló, hogy azért kellett kivenni Luxust már a szál legelején az egyenletből, mert nála is fellépett a Gildarts-szindróma: egyszerűen túl erős, gyakorlatilag Mard Geeren kívül senki sem lenne ellenfél neki, ha fullon van. Ezt a hű de hallhatatlan Tempestát is elintézte kemény 3 mozdulatból. Azért ez sokat mondó.)
Viszont azt az utolsó támadást már nem kellett volna beletenni, szerintem. Még drámaibb lett volna, ha Luxus látja, hogy Tempesta felkel, és látszólag kutya baja, és hogy ő már tehetetlen, mert nem elég erős. (Még átérezhetőbb az elhatározás, ugye.) És így Gray belépőjéből sem vett volna el semmit a dolog. Sőt. Még hozzátett volna, így, hogy Tempesta pont arról beszélt, hogy mekkora támadóerő kell ahhoz, hogy kiüsse őt valaki.
Mert az tény, hogy ez a megfagyasztásos dolog így nem volt hatásos, egyáltalán, sőt, nekem eléggé hülyeségnek tűnik, hogy megfagyasztja a mágiarészecskéket. Senki sem mondta eddig, hogy ez lehetséges...
De egészen addig teljesen logikus és ideillő volt ez kis filler.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 27, 23:22:43 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3260 Dátum: 15 okt 28, 19:44:51 »

Huh, jó volt ez a kis filler harc, Laxus mééééég tovább emelte a BadassEpic fogalmát, nem tudom meddig fogja még..
Viszonylag tényleg jól meg lett animálva, és izgi is volt, meg pörgős az egész harc, főleg a Rairyū no Tekken, nagyon epic volt, még a hideg is rázott. Gray kicsit üresnek tűnt, plusz egy kicsit elszállt nagyképűnek.

Kíváncsi vagyok, hogy a jövőben lesznek-e még hasonló filler változtatások.  Gondolkozik

Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3261 Dátum: 15 okt 31, 12:39:31 »

257. (s2-82.) rész

Az elején Erza és Kyoka "harc" címszó alatt felvezetett állóképes repkedése az mi a fene volt...? Könyörgöm... 20 évvel ezelőtti animékben különbül meg volt oldva az ilyesmi.

Acnologia megjelenése is mi volt már...? Egyetlen mozgókép sem volt benne, csak közelítés és "távolítás".

Igneel hangja még mindig furcsa nekem kicsit, állandóan King Bradley (Wrath) jut eszembe róla a FullMetal Alchemistből, mert ugye az ő hangját is Shibata Hidekatsu adja. Mondjuk illik Igneelhez ez a hang, szó se róla. És King Bradley is szimpi volt egy bizonyos fokig, hiába volt negatív szereplő.

A rész közepén a rajzok jók voltak, az tetszett.

Lustaság a köbön. Amikor Igneel "kibújik" Natsuból, ugyanazt a képsort látjuk, mint amikor korábban a "vulkanikus területen" mutatják. Csak a háttér más. -.-"

De legalább Igneel és Ancologia normális rajzolást kapott.
De azok az összeütközések mik voltak...?  Technikai KO Az lenne két sárkány harca? Na ne röhögtessük már ki magunkat...

Nem szoktam pontozni, de ez valahol 1/5 és 2/5 között volt. Egyedül Igneel mentette meg a részt, illetve az, hogy ez mangában nagyon király volt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3262 Dátum: 15 okt 31, 13:34:26 »

Egyet kell értenem Chakrával.Förtelmes volt!Egyedül az a rész tetszett amikor Igneel beszélt Natsuhoz és voltak a visszaemlékezések.Az hidegrázós volt.DE amikor kijött meg amikor Acnologia megérkezett Nevet Nevet Az kész röhej volt. Egy képet mutattak aztán rezegtették vagy tudom is én xD Szánalmas volt a végén az a "harc" nak s enevezhető valami a két sárkány között.Ha így elcseszik a következő részeket én nagyon remélem hogy decemberbe búcsút inthetünk az animének és akkor rá 1 évre megint egy új stúdió fogja rajzolni esetleg jobb minőségbe. >.<# Nagy eséllyel az utolsó 2 arcot nem lehet ilyen kivitelezéssel elrontani!Amúgy már az elején észrevettem mintha ezt a részt teljesen mások csinálnák mint pl a Laxusosat.Már az arcok,szájmozgások alapján.Nem tudom mi folyik itt, de remélem javul a helyzet kövi részre.
Naplózva
sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3263 Dátum: 15 okt 31, 17:26:47 »

Amúgy osztom az előttem szólókat, de annyit meg kell hagyni, a zenéket eltalálták, így kicsit dobott az összképen. Akkor végre jöhet a rendes fight?
Naplózva
MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3264 Dátum: 15 okt 31, 19:14:50 »

257. (s2-82.) rész

Igneel hangja még mindig furcsa nekem kicsit, állandóan King Bradley (Wrath) jut eszembe róla a FullMetal Alchemistből, mert ugye az ő hangját is Shibata Hidekatsu adja. Mondjuk illik Igneelhez ez a hang, szó se róla. És King Bradley is szimpi volt egy bizonyos fokig, hiába volt negatív szereplő.

Gondolkodtam is, ki lehet a hangja, olyan ismerős volt. Mosolyog Meg ugye a kezdetek kezdetén ő is a narrátora. Mosolyog Nekem tetszik, hogy őt rakták be, annak ellenére, hogy olyan nagyon öreg benyomását kelti.... azért elég egyedi. Nevet

Nekem tetszett a rész nagyon. Mosolyog Zene: pipa, Igneel: pipa, Visszaemlékezés: pipa. Nevet
A végén nekem nem volt zavaró az a három vállazás. Felmentem a stúdiót azzal a magyarázattal, hogy a végénél jártunk, és nem akartak a harcba nagyon belemenni még a rész végén.  Gondolkozik Ha erre gondolok mint lehetséges ok, akkor megbocsájtok nekik. Nevet

Kíváncsi leszek, hogy oldják meg. Mosolyog Az utóbbi részeknél láthattunk plusz jeleneteket, amik megdobták a történetet, remélem a fight-nál is lesz ilyen. Mosolyog
Naplózva

- Mi történet magával?                 - Mondd, te süket vagy?
- Borotválkoztam Uram.                  Van vanília, tuttifrutti,
- Na de a kezével.                           rumos dió és kávé.
- Abban volt a borotva.                   Pisztácia kifogyott,
                                                     csokoládé nem is volt.
mako6
Újonc
*

« Válasz #3265 Dátum: 15 okt 31, 19:25:27 »

Jó abba teljesen igazatok van h ez a sárkányok közötti harc nem lett olyan hű de durva, hiszen hogyan induljon Igneel megharapja vagy fordítva akkor kitépi azt a testrészt és akkor vége is a harcnak meg arra a 10másodpercre milyen harcot nyomjanak??  A kövi rész valószínűleg durvább lesz (legalábbis remélem)
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3266 Dátum: 15 okt 31, 20:13:58 »

Az Erza vs Kyouka "harc animálás" egy fanmade szintjén sincs, egyszerűen nevetséges, hogy ez elvileg egy hivatalos és elvileg hozzáértő csapattól, stúdiótól kerül ki...
Sárkány mozgásokat egyelőre továbbra sem hajlandóak meganimálni, mint ahogy azt a J. Rouge ívben láthattuk.
Azonban!!! A hangulatot és zenéket annyira eltalálták, hogy mégse mondanám erre, hogy rossz rész volt, sőt én a második felét végigizgultam, holott rendszeresen követem a mangát!!! Na meg Igneel megjelenése egy brand new muzsikát is kapott, ami szintén baromi hangulatos volt Mosolyog Számomra a FT régi hangulata só szerint fellángolt.
A zenékre már nem tudom azt mondani, hogy gyengék és üresek. Az S2 rajzolása legtöbbször sokkal jobb, mint az S1-é volt. Tényleg "csak" az animálás hiányzik ebből az animációs sorozatból. :/
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3267 Dátum: 15 okt 31, 21:03:32 »

MinatoItachi:

Naná, hogy kicsit öreg benyomást kelt a hangja, hiszen Shibata-san idén 78 éves. ^^

Persze, oké, az utolsó pár másodpercre én sem várok Fate/Stay Night Unlimited Blade Works szintű koreográfiát, de ez itt kb. annyinak tűnt, mint mikor egy kisgyerek összeütöget két műanyag vagy gumi sárkányfigurát...
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 31, 21:21:41 írta Chakra » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #3268 Dátum: 15 okt 31, 21:12:38 »

Régen irtam már ide. De már 8 rész ota nem is nézzem a Animét. Valahogy nem érdekel a maga után.
Meg most átálltam  a szezonos animékre amiknek nagyon szép rajzolásuk. (Jó van idejük rá Mosolyog
Naplózva
klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3269 Dátum: 15 nov 02, 15:12:02 »

Nekem ez a rész annyira nem jött be, az előző sokkal dinamikusabb volt. Ahogy mutatták, hogy jön Acnologia olyan unalmas benyomást tett, azt vártam már, hogy megérkezzen, mert csak mutatják, hogy megy és megy és megy, de még mindig nincs ott. Egyébként azt nem értem, hogy Igneelnek miért baj az, hogy Acnologia el akarja pusztítani E.N.D. könyvét? Az nekik csak jó lenne szerintem. Főleg úgy, ha még Acnologia is tart E.N.D.-től pedig tudjuk, hogy Mister Rettegés sárkánya is milyen erős.
Nekem az sem nagyon tetszik, ahogy Igneel kijött Natsuból. Az emlékezést viszont nagyon szépen megcsinálták, azért jár a plusz pont.

Azt viszont nem értem, hogy Igneel miért éppen most jött elő? Amikor a T. szigeten voltak ott meg nem is bánta volna, ha Natsu meghal, nem érdekelte, hogy ott van Acnologia. Most meg gondolt egyet és előjön. Plusz remélem elmagyarázzák majd, hogy miért volt Natsuban és miért nem bújt elő eddig. De akkor gondolom Gazille és Wendy sárkánya is bennük van, hiszen ugyanakkor tűntek el és már tudjuk, hogy Igneel hol volt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 216 217 [218] 219 220 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins