24 nov 26, 09:50:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 214 215 [216] 217 218 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749257 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3225 Dátum: 15 szep 27, 23:57:55 »

Na úgy tűnik a pár hónapja látott trailerben lévő menő harcjelenetek benne lesznek az animében Mosolyog Ennek örülök, mert a Sting és Rouge harca nagyon jól nézett ki, bár remélem nem csak annyi lesz igényesen meganimálva. (Amúgy 4-5 hónappal előrébb jár a stúdió?  Gondolkozik Azt hittem csak 1-2 hónappal max, a kiadott részcímek miatt)
Maga az epizód nem volt rossz, bár kicsit lehetett volna jobb is. A rész első fele teljesen rendben volt- leszámítva a Chakra által linkelt béna Gajeel fejet, az nekem is egyből feltűnt, de ennyi belefér bocsássuk meg nekik, a dvd verzióban úgyis javítva lesz, bár az minket annyira nem érint- elég jól eltalálták a hangulatot és a harcot, viszont a 2. felére nekem leült az izgalom és a dráma. Talán az exceedek baromkodása miatt is.
A következő részre kíváncsi leszek, ritkán van igazi Juvia harc és hát jövőhéttől új op/ed Nevet
Naplózva

Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3226 Dátum: 15 szep 28, 18:14:29 »

Na hát viszonylag elég jó rész volt szerintem ( 252. (S2-077.)). Silver nagyon vagány  Ördögi , ezenkívül a zenék néhol hátborzongatóan jók, alig várom, hogy kiadják az OST-ot. ----> Visszatérve, Silver vs Gray: elég jó kis harc volt, és benne volt a traileres animáció! YEAH  bow , ezenkívül is jó volt, főleg a végén  Pirul (Gray Sama). Macsekos részt megint túlhúzták szerintem, amúgy meg rendben volt a rész, kíváncsian várom a következőt! Go Juvia, Goooo!  Hümm-hümm      

( 800x jó volt ez a rész  Hmm? )
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 28, 21:10:17 írta Reater » Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3227 Dátum: 15 szep 29, 18:22:15 »

Libabőr (2015) Leírás:
"Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach (Dylan Minette) elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine (Jack Black) dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával (Odeya Rush), és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába.
Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket.
A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt túl késő lesz."
Nekem kicsit Zeref gyanús.. Nevet
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
BRON94
Gennin
*

« Válasz #3228 Dátum: 15 okt 02, 14:30:33 »

Az utóbbi  pár rész egész jó volt,a tartaros arc végére csak össze szedték magukat a készítők( mondjuk ideje volt már  )ikszdé.
Naplózva
Oliver
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3229 Dátum: 15 okt 03, 09:56:45 »

Nekem nagyon tetszett a rész!Egy negatívum ugye a szokásos jelenet Erzáéknál, de elnézem Nevet
Opening Ending nálam nagyon betalált kacsint spoileres szóval vigyázni vele Nevet
Opening: https://www.youtube.com/watch?v=E3PBUwPPx4U
Ending: https://www.youtube.com/watch?v=6_LUJZSGFhg
Mostantól még komolyabbra fognak fordulni a dolgok.
Amúgy amit anno írtam hogy 7. openingesek meg endingesek adják elő a mostanit nagyon de nagyon félreértettem >.<
Ezek az előadók teljesen mások Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 03, 10:40:16 írta Oliver » Naplózva
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3230 Dátum: 15 okt 03, 10:37:47 »

Nem is emlékszem volt-e ilyen nagy spoiler bomba mint az opening vége Nevet Csak óvatosan fél szemmel nézze az aki nem olvassa a mangát. Egész jó rész volt, ugyan sokat nem haladtunk előre. Keith képességeit egész pofásra megrajzolták. Graynek pont a legérzékenyebb pillanatánál sikerült a leg debilebb fejet megrajzolni ever. Nevet

Legalább az opening készítéshez ért ez a stúdió mert megint telitalálat.
Naplózva
nonloso
Újonc
*

« Válasz #3231 Dátum: 15 okt 03, 13:36:48 »

Szerintem jó rész volt, Juvia is elég meggyőző volt Mosolyog
 Happynek már kicsit uncsi ez a "nem bírlak el" szivatasa, de neki elnézem Nevet "úgy érzem csak az időt vesztegetjük" hát ezekkel a jelenetekkel biztosan..Nevet
Az opening szerintem az egyik legjobb eddig, nagyon eltalálták csak ugye animések számára tényleg tele van spoilerrel.
Az endingnek először nem értettem, hogy van-e jelentese vagy szimbolizál-e valamit de mire 3. alkalommal neztem leesett  Nevet kicsit lassú a felfogásom Pirul
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3232 Dátum: 15 okt 03, 22:33:19 »

Nem is tudom megmondani, hogy mikor volt ilyen jó opening. Rég volt már nem azt mondom, hogy ilyen jó zene egy openingben, hanem amelyik ennyire passzolt volna az ívhez, amit feldolgozott, de egyébként nekem a zene nagyon bejött és a kedvencek között van. Most azt mondom, hogy végre teljesen átjött az animátoroknak minden, mert remekül tükrözték, hogy mi várható. Én még mindig azt mondom, hogy spoiler nélkül nem lehet jó openinget csinálni, az már egy másik dolog, hogy most itt egy kis spoiler is rengeteg dolgot lelőtt, de hát ez az ára. Külön tetszett, hogy végre egy olyan openinget kaptunk, amiben nem csak a főszereplőn volt a hangsúly. A rajzolás és animálás is ebben az openingben volt a legjobb szerintem. Hát ez szónak is száz a vége most ezzel teljesen levettek a lábamról.  Mosolyog Nevet

Az endinghez csak annyi, hogy az jobb volt mint az előző, bár ez tényleg nem nagy teljesítmény. Pojén

A résszel is megvoltak elégedve, annak ellenére, hogy tényleg nem történt olyan sok minden. A rajzolással is csak 1-2 helyen volt bajom. A következő résztől már tényleg sokkal izgalmasabb lesz a történet.  Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3233 Dátum: 15 okt 04, 06:43:10 »

Fuh, hát az opening egyszerűen a legjobb eddig szerintem..  Hmm? Hát leesett az állam.
Az ending is elég pofásra sikeredett  Pirul

A részről: Gray és Silver jelenete nagyon megható volt, és nagyon átjött, lehet még jobban, mint a mangában. És most már jöhetnek a többi harcok, most már nagyon bízom benne, hogy jó lesz!  bow
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3234 Dátum: 15 okt 05, 11:42:48 »

Az új opening: Meg kell mondjam hatalmas elvárásaim voltak vele szemben, hisz az S2 7. openingje, ami ráadásul a Tartaros Arc utolsó szakaszát fogja "feldolgozni". Így hát elég nagy mércét állítottam elé, amit részben igen, de részben nem sikerült átugrania. Félreértés ne essék, így is 5/5 lett, mert a zene baromi jó (van igazi refrén) és a képi világát is sikerült eltalálniuk, bár az elején Natsu arca kicsit pufi lett, Zerefnek meg a szeme sem állt jól ikszdé . Azonban én egy TOP 5 gyanús openinget vártam (tényleg szuper nagyok voltak az elvárásaim), de ezt közel se tenném be ebbe a listába.
Egyébként az első 1 perce még nem is lett olyan spoileres, de az utolsó 20-30 másodpercre szinte mindent betettek amit lehet, szóval csak az nézze meg, aki nem fél a spoilerektől!
Amúgy nekem ez az opening hasonló szinten van, mint az előző, az is nagyon tetszett, bár egyiket se mondanám kedvencnek, viszont vannak benne hasonlóságok, pl.: a 2 ellenséges nő szereplő Erza imádata...  smirksweat Azok az elpirulások  Pirul

A rész: Grat a készítőknek, nagyon eltalálták a hangulatát! Mosolyog Bár a mangában se tetszett nekem se Gray debil feje a legérzékenyebb jeleneténél, kár hogy nem változtatták meg az animében ezt is, úgy, mint Natsu és Gajeel reakcióját arra, amikor Juvia belement az ellenségbe. A mangában szinte elbarmolták Juvia nagy jelenetét, de szerencsére az animében komoly volt a meglepődésük, nem ilyen "wtf" szintű... Egyébként a vízi "boszorkány" nagyon durván meg tudna így ölni kb. bárkit, ha a FT nem shounen, hanem a komolyabb kategória lenne. 4/5

Az ending: Sajnos ezek továbbra is gyengék, de szerencsére az előzőtől jobbra sikeredett... Bár ez tényleg nem nagy teljesítmény  smirksweat Mondjuk azt vettem észre, hogy megismerkedési sorrendben voltak a szereplők Natsu számára? De hamarabb beszélgetett (illetve verekedett) Natsu Gray-el, akiket aztán Erza békített ki mindig Nevet Szóval Grayt kellett volna Erza elé tenni és akkor még jó is lett volna. Mondjuk Laxus is érdekes helyen van, de azt még talán el is tudom fogadni. (Tudom Lily Wendy-ék után jött, de az összes sárkányölőt a macsekjával mutattak Nevet )
Viszont a "régi" Lucy-t elég jól visszaadták S2 grafikával. Ebben az endingben nagyon durván látszódik, hogy mennyit "nőiesedett" a karakter Nevet
Gyenge 3/5-öt adok rá. Elég durva, hogy nekem eddig igazán csak az első zárány tetszett az S2-ben...
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 05, 17:07:15 írta Csabi28 » Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3235 Dátum: 15 okt 05, 12:46:01 »

Nem is tudtam hogy Igneel is a Fairy Tail-be csatlakozott Csabi Nevet Nyelvesít Szerintem Natsu számára a fontosabb embereket mutatja sorba meg uyge Lucy-nál kezd el futni mert onnantól válik izgalmasabbá az élete.Az egészben a probléma hogy Lisanna nincs ott Nevet Habár amennyire jelentéktelen mióta visszajött én se raktam volna oda Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3236 Dátum: 15 okt 05, 16:52:24 »

Igen miután leírtam és kikapcsoltam a gépet nekem is leesett  smirksweat (Javítva)
De akkor is Graynek kéne Erza előtt lenni akárhogy is nézem.
Lisannát meg ne is mondd, szomorú, hogy ilyen jelentéktelen  Szomorú Teljesen felesleges volt "feltámasztani".
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 05, 17:07:30 írta Csabi28 » Naplózva

Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3237 Dátum: 15 okt 05, 18:04:50 »

Lisannával kapcsolatban ott a pont.Ami Grayt meg Erzát illeti ha tényleg nem hiba volt akkor azt tudnám mondani hogy amíg Erza nem jelent meg addig ők ellenségeskedtek és tényleg nem bírták egymást aztán ahogy Erza megjelent onnantól kezdtek csak úgy igazán bajtársként tekinteni 3an egymásra, mégha ezt nem is sűrűn mutatják ki (mármint Natsu és Gray) Nevet
Naplózva
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3238 Dátum: 15 okt 07, 16:15:32 »

254   Tartaros Arc: Air
冥府の門編 Air (Tarutarosu Hen: Air)   Oct 10

255   Tartaros Arc: Steel
冥府の門編 鋼 (Tarutarosu Hen: Hagane)   Oct 17

256   Tartaros Arc: The Final Duels
冥府の門編 最後の一騎討ち (Tarutarosu Hen: Saigo no Ikkiuchi)   Oct 24

257   Tartaros Arc: Wings of Despair
冥府の門編 絶望の翼 (Tarutarosu Hen: Zetsubō no Tsubasa)   Oct 31
Naplózva
Oliver
Chuunin
*

« Válasz #3239 Dátum: 15 okt 10, 12:37:47 »

Sajnos nem tetszett a rész Szomorú Időhúzás az volt rendesen bár nem emlékszem hogy mennyi ebből mangahű.A rajzolás Natsu és Gajeel harcánál többnyire szerintem rossz volt.Ami miatt nagyon mérges voltam hogy ahogy lehetett kicenzúrázták  Gajeel és Levy pillanatát... mangában azért jobban kivehető volt a dolog.DE azt mondja már el nekem hogy ez mi volt a kövi rész preview-ben?
https://41.media.tumblr.com/1381636e046006584da604016de37dfe/tumblr_nvzgplb6vW1tmwky3o2_500.png
Ha ezt tényleg így átvariálják én nem tudom mit csinálok....Remélem hogy valami hiba de az meg nagyon ciki lenne Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 214 215 [216] 217 218 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins