Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3165 Dátum: 15 aug 22, 12:18:54 » |
|
jo nagy marhaság volt, hogy Elfman egy ütéssel kiütötte.... Pedig szerintem az egyik legerősebb a 9 közül, foleg h Mirajanet kit ütötte pedig elméletileg Erza szintjén van....
Mard Geerd pedig igen menő *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3166 Dátum: 15 aug 22, 13:48:06 » |
|
247. rész
Félig-meddig egyetértek Sanji fórumozótárssal. A mangában is igen érdekes volt ez a jelenet. De én betudtam annak, hogy a Szörny Lélek Take Over sem éppen gyenge, és ha váratlanul ér a csapása, akkor ugyanúgy padlót lehet tőle fogni.
Mirajane visszaemlékezése oké lett. Itt-ott egy kicsit kiegészítették az animések, de azok a jelentek is jók lettek. Egy dolog nem tetszett benne (ez a mangában nem volt): amikor először látjuk a démonosodott jobb karját, akkor Elman és Lisanna is félve húzódnak el. Pedig pont az lenne a lényeg, hogy ők nem féltek tőle...
Tartottam tőle, hogy Kyoka Mard Geer általi fenyítése kimarad és/vagy valahogy másképpen oldják meg. De szerencsére nem. Igaz, a mangában volt egy kis vér is a tövises indák nyomán, de annyi belefér. Kyokáról lassan csak lekerül az a Dermesztős sisak, a fele már letört. ^^
Visszavonom, amit Mard Geer hangjával kapcsolatban korábban írtam. Jó lesz ez így. Kicsit több szöveget hallva tőle, szerintem jó kis hangot kapott.
A következő rész ajánlójára azt mondanám, hogy spoileres, de ha nem vagy mangás, akkor elég nehéz kitalálni azt, ami történni fog...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3167 Dátum: 15 aug 22, 15:45:27 » |
|
Ebben igazad van Chakra, sajnos nem kivehető nagyon de ha Rustyrose démoni "karját" használta akkor azt lehet mondani hogy oké, ez ki ütheti. Főleg hogy tényleg hàtba támadta És hála több mozgás volt valamivel ha jól lattam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3168 Dátum: 15 aug 22, 16:05:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3169 Dátum: 15 aug 22, 18:24:24 » |
|
Akkor viszont tényleg érdekes Mondjuk ha Mirajane utasította hogy full powerrel harcoljon akkor részemről oké Lissanna azert csinalhatott volna valamit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #3170 Dátum: 15 aug 22, 19:23:04 » |
|
Megértem én is, hogy Lisanna nem a "hú de erős" kategóriába tartozik, de ahogy mondtad Sanji, csinálhatott volna valamit. Azt a kiscsajt sem értem miért lett volna nehézség padlóra küldeni, de mivel már egy félig démon, S-osztályú mágust néhány könyvvel elpáholtak, ez nem lehet meglepő. A rész tűrhető volt mint mindig, a flashbacket egész pofásan eltalálták. Én Mard hangját nem ennyire mélynek vártam, egy kicsit rekedtesebbre számítottam mint ez. De ez is egész jó. Még nem néztem utána a seiyuunak, de nem hasonlít Minato (Naruto) hangjára?
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3171 Dátum: 15 aug 23, 08:47:50 » |
|
Itt egy kis összefoglaló a hangjáról. ^^ ... Mard Geer szinkronhangja kicsit furcsának tűnik nekem, a viselkedése és stílusa alapján lágyabb hangot képzeltem el neki. Bár egy kicsit megkaparva a témát, Morikawa Toshiyuki adja a hangját, aki a Bleachben Isshinnek, az Inuyashában Narakunak, a Narutóban Kimimarónak, a One Pieceben Enelnek, vagy a Torikóban Jirónak kölcsönzi a beszédet, szóval a hozzáértéssel nem lesz gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #3172 Dátum: 15 aug 23, 09:42:41 » |
|
Megértem én is, hogy Lisanna nem a "hú de erős" kategóriába tartozik, de ahogy mondtad Sanji, csinálhatott volna valamit. Azt a kiscsajt sem értem miért lett volna nehézség padlóra küldeni, de mivel már egy félig démon, S-osztályú mágust néhány könyvvel elpáholtak, ez nem lehet meglepő. A rész tűrhető volt mint mindig, a flashbacket egész pofásan eltalálták. Én Mard hangját nem ennyire mélynek vártam, egy kicsit rekedtesebbre számítottam mint ez. De ez is egész jó. Még nem néztem utána a seiyuunak, de nem hasonlít Minato (Naruto) hangjára?
De egyébként igen, ő Minato seiyuu-ja is. És szerintem Mard-hoz is nagyon jól passzol. A One Pieceben egyébként nem csak Enelnek, hanem Hachinak is ő adja a hangját:D
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3173 Dátum: 15 aug 23, 10:54:13 » |
|
Nem volt rossz rész. Voltak benne nagyon jó zenék, de elképesztő, hogy mennyire hülyén rakták be őket... A flashbackben, amikor Miráék vándoroltak, oda lehetett volna valami másikat rakni, és amikor megérkeztek a Fairy Tailhez (és meglátjuk a FT feliratot), akkor elindulhatott volna az a jobbik. Meg a harcoknál se úgy teszik be őket, ahogy a harc dinamikája van... A tetőpontnál pont lelassul a zene, meg hasonlók... Kár, mert mondom, tényleg voltak jó háttérzenék, csak kicsit úgy érzem, hogy rosszul bánnak velük. A rész vége nagyon jó volt. Mondjuk nem tudom miért, de én ezt az egészet nem ilyen színűnek képzeltem, pedig logikus. :'D Minervától elvették Erzát. Szegénykém... Az ending előtt pedig nagyon tetszett, ahogy Mard Geer beszélt arról, hogy Lucy milyen szerencsés, vagy inkább balszerencsés. : DD Most jön az a rész, amit már azóta várok, hogy a mangában megjelent. Mondhatom, hogy az egész FT-ben az egyik KEDVENCEM, szóval naggggyon remélem, hogy legalább valami jót kapunk. Az előzetesből azt szűrtem le, hogy kicsit összekapják magukat a szokásoshoz képest, de majd meglátjuk. Ha ezt a részt nem csinálják meg jól, akkor nagyon csalódni fogok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slorasil
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3174 Dátum: 15 aug 23, 14:15:18 » |
|
http://i.imgur.com/rnBWgzL.jpgMi a másik 2 címer a FT melett? A baloldali nagyon ismerős az tuti szerepelt már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3175 Dátum: 15 aug 23, 15:00:57 » |
|
A bal oldali a fiori királyság zászlója. A jobb oldalit nem tudom, szerintem a céhek szövetségének lobogója (ez rémlik).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3176 Dátum: 15 aug 24, 15:22:22 » |
|
Egy pöpec részt láttam megint. Ha lesz egy kutyám, Mirának fogom elnevezni. (Ez bók, és nem sértésnek szántam, mert Mira menő!!!! ) Elfman gyerekhangjával nem tudtam kibékülni. Mard Geer pedig nekem személy szerint tetszik. Nagyon ott van, és én kimondottan örülök, hogy ilyen laza stílusú, nem pedig az a selyemfiús hang lett ráhúzva, ami ilyen esetben talán megszokott lehet. Sokkal menőbb így, és jól tud játszani a hangjával. Totál komolyan lehet venni, és olyan vérbeli gonosz benyomását kelti.
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3177 Dátum: 15 aug 25, 16:15:14 » |
|
Amúgy az, hogy Lucy nem lett elkapva, az tényleg a véletlen műve, vagy van magyarázata ami a későbbiekben derül ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3178 Dátum: 15 aug 25, 21:57:58 » |
|
Hát, a manga alapján ez mákostészta volt, sok-sok mákkal. De lehet, hogy az anime készítői próbálnak majd kerekíteni rá valami magyarázatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3179 Dátum: 15 aug 29, 15:44:44 » |
|
Várható mára rész?
|